zlatan написа:манолев е твърд титуляр спор няма-темата е за десния бек,избягвайте коментари за офанзивния вал и колега отдясно играе благо не мечо така че коментара ти пак клони на клубно ниво.да данчо е във форма,но не е в национала,прав ли съм или не.
С равен резултат 1:1 завърши футболната среща между България и Ирландия на националния стадион „Васил Левски”. Мачът е квалификация за световното първенство в ЮАР през 2010 г.
Димитър Телкийски изравни резултата в 28-та минута, след като Ричард Дън отбеляза първия гол за Ирландия в 24-тата минута.
В края на първото полувреме /38-та минута/ Живко Миланов получи жълт картон.
Българският треньор Станимир Стоилов предприе смяна на Мартин Петров, който напусна играта в 60-та минута. На негово място в игра влезе Благой Георгиев.
Димитър Телкийски беше сменен от Велизар Димитров в 80-тата минута.
„Ще се борим докрай, няма да се отказваме” – това казаха след срещата двете звезди на националния ни тим Димитър Бербатов и Мартин Петров.
Джовани Трапатони, старши треньор на Ирландия: „Малко се притеснявах за резултата на днешния мач, защото българският отбор е силен, така че съм доволен”.
9 мача са изиграли помежду си двете държави, с 3 победи за България, 3 равенства и 3 победи за Ирландия. За срещата бяха отпечатани 40 000 билета, като от тях 4000 получиха гостите от Ирландия.
Главен съдия бе Клаус Бо Ларсен от Дания. Двата отбора излязоха в следния състав:
България: 1. Иванков - 16. Миланов, 4. Томашич, 2. Кишишев, 3. Стоянов, 6. Ангелов, 10. Ст. Петров, 18. Телкийски, 17. М. Петров, 8. Божинов, 9. Бербатов;
Я ме светни тука Марто ли беше дясно крило??? А Благой от колко мача не е почвал титуляр? Ти луд ли си,какъв си???