Вън Лусио Вагнер от националния!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

THE G.A.M.E

Re: Вън Лусио Вагнер от националния!!!

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 авг 2008 23:53

Абе я се стегнете малко, писна ми от комплексари, играха бъгарите, какви Левски, какви цска ? Осъзнайте се малко ! Иначе за мача, какво може да се каже....добър резултат, постигнат с лоша игра....за съжеление отново безобразна защита ( и четеримата, в отбрана ) ! Но проблема не е само в защитата, твърде лесно преминаваха центъра, босненците, това трябва да се корегира, малко повече синхрон между бранители и халфове, и то в двете фази, при отбраняване, и при изнасяне на топката. И ето че стигнахме до нападението, но там нещата са ясни, да са живи и здрави Марто, и Бербо, все ще измислим нещо ;) А за смените, Марков определено закъсня, с включването на Манолев, а можеше и да видим, за поне 10 тина мин. и Георги Христов....общо взето, щом можем да печелим, и след такава жалка от към качество игра....то май имаме повод за оптимизъм ! ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Talic
Контакти:

Мнениеот Talic » 21 авг 2008 00:54

Айде бе не игра толкова зле ;)
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

KokisH
Контакти:

Мнениеот KokisH » 21 авг 2008 01:28

Вагнер , определено не е за националниа отбор , защо не натурализираме друг бразилец , Уелингтом от Литекс, мисля 4е е идеален зад Берба, но както и да е много ми харесаа Иван Иванов от цска , захари сираков се представи доста слабооо , Живко миланов би се справил добре на неговиа пост от ляво на мястото на вагнер защо не мишо венков ... томашич също не е за националниааа , тунчев и валъо илиев за идеалнии за двойка централни от ляво мишо венков от дясно живко миланов , халфовете стилиян петров , марто петров , Благо георгиев и чавдар янков и нападатели берба и рангелов , защо не и гошо христов ;)

гледайте реално на нещата , а не като запалянковци от левски или ц(*ka ...

bantumi

Мнениеот bantumi » 21 авг 2008 04:23

О Малееее! Томашич не бил за националния?! Я се осъзнайте бе! Дори и натурализиран той е по-голям българин от всички останали играчи на терена!Кво ви хареса Иван Иванов? Да припомням ли мача с ОФК Сливен? Бербатов?-футболист на Цска?! Стига глупости,не помните ли как го освирквахте? Мартин и Стилиян Петров колко мача имат за Цска? Стоян Колев нали уж и той е "цесекар" какво направи?Единствения действащ футболист на Цска на терена беше Иван Иванов! Защо никой не каже нищо за Иванков? Та човека извади 3-4 чисти положения.А той стана вратар в Левски!Вагнер е слаб,съгласен съм!Но съгласете се,че не му е там мястото,просто отдалече си личи! Ами Марков,защо не пусна Христов в игра?Бербатов колко топки отигра?Оставете ги двата гола,първия-тяхна грешка,втория-благодарение на Мартин.Каква класа показа Бербатов през този мач?! И стига с това Левски-Цска! Това е БЪЛГАРИЯ за Бога!

ошане
Контакти:

Мнениеот ошане » 21 авг 2008 08:00

Чакайте,нали затова се казва контрола,проверка,приятелски мач, за да се види кой какво може,треньора да опита различни схеми на игра,футболисти-постове,и т.н.Треньора да решава! :lol: :o :lol:

Потребителски аватар
дядо_мраз
Контакти:

Мнениеот дядо_мраз » 21 авг 2008 08:27

Предлагам да вземат пак Гонзо в национала,ще свърши идеална работа :D :D :D ,също така и Неи да стане българин :D :D :D !!!Стига вече с тия сини и червени идиотизми и пристрастия тук става въпрос за нашия национален отбор на България-стегнете се малко още не са почнали и започнахте да плюете , не сме нито Англия,нито Германия,нито Италия!!!

gencho
Контакти:

Мнениеот gencho » 21 авг 2008 08:31

Пичове, с този Пламен Марков толкова. Ще се взимат такива футболисти доста често. Човека си е мишка и винаги ще си остане такъв. Да не би някой от вас да се надява на класиране? С тази и гра нищо не може да стане. Моето мнение е,че снощи бяхме надиграни и то тотално просто късмета ни беше в повече. А Захари Сираков, Лусио, Велизар, и този отпред не му запомних името / не Бербатов /, от Енерги май беше, бяха много слаби. За съжеление гледах само второто полувреме, коментатора каза че било по-доброто, и изглеждахме зле. А какво ли е били първото?

6tang
Контакти:

Мнениеот 6tang » 21 авг 2008 08:38

АМАН ВЕЧЕ ОТ ТАКИВА НЕКАДЪРНИ БРАЗИЛЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ СМЕШНИЦИ В НАЦИОНАЛНИЯ ДА СИ БРАЗИЛЕЦ И ДА ИГРАЕШ В БЪЛГ. ПЪРВЕНСТВО Е ВЪРХА НА НЕКАДЪРНОСТА ПЪК НИЕ ЧАК В НАЦИОНАЛНИЯ ГИ ВИКАМЕ

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 21 авг 2008 08:47

За мен лусио вагнер и всички чужденци не трябва да играят за националния отбор просто защото имаме доста по талантливи българи които не играят за тяхна сметка. Лусио и цялата защита беше доста слаба по отделни единици няма да ги коментирам и 4мата се справиха еднакво зле. Иванков мога да кажа че беше играча на мача каквото имаше го извади затова му правя евала. Бербатов не е важно колко топки е отиграл а като има възможност да вкара. Вкара 2 гола критиците може тоя мач да си замълчат. Това че някои хора са го плували на армията е минало аз не съм от тях и за мен той си остава винаги играч номер 1 и любимец на червената агитка. Защо нищо не казахте как го посрещна армията като гостува с Баер Леверкузен аплодисменти и овации цял мач нито 1 освиркване не чух тогава по негов адрес, но да не се отклоняваме от темата нямам против левскарите в националния отбор стига да играят на ниво в момента и от левски и от цска не играха добре. Велизар ми хареса с няколко пробива стилян си е много слаб както винаги.
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 21 авг 2008 08:54

Вагнер от момента, в който го направиха "българин" започна да се държи като такъв. Безотговорно и със самочувствие. Той играе все по-слабо в "Левски" вие искате да играе в националния. Сираков е още по-зле.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Футбол - България”