ЧЕСТИТА ПОБЕДА!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: ЧЕСТИТА ПОБЕДА!!!

Мнениеот Ticha » 25 авг 2009 01:59

Честита победа, но не бях виждал досега вашия отбор така да лежи по терена и да бави играта, мислех че не е присъщо за вас...Както и да е, кой както може. Сами сме си виновни че нямаме кой да ни завършва атаките.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 25 авг 2009 09:09

Една от най-сладките победи, да победиш по-добър отбор. На тия им станахме комплекс, какъвто е Славия за нас. Не мога да разбера варненските дисове в този форум какво се оплакват от съдията????? Представете си тогава какво ни чака във Варна и на какво подпиране са свикнали....

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 25 авг 2009 09:24

staria написа:Една от най-сладките победи, да победиш по-добър отбор. На тия им станахме комплекс, какъвто е Славия за нас. Не мога да разбера варненските дисове в този форум какво се оплакват от съдията????? Представете си тогава какво ни чака във Варна и на какво подпиране са свикнали....

За съдията нямам думи.Как свири дузпата - не знам.Макар че си беше 100%.От там нататък свиреше за моряците.То не бяха фалове,удари с лакти,влизане отзад и няколко засади които не вдигна страничния. :evil: Като цяло,Черно море са по-добрия отбор и ако имаха свестен централен нападател,а не оня клоун Урсула,щяха да ни разковат.Няма кво да се заблуждаваме - в защита сме направо "тантела" :roll:
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 авг 2009 12:16

Аз пък видях че свиреше за вас- всеки фаул, накъсваше играта- вие лежахте по 10 минути ,а за нас не свиреше почти нищо- имам чувството, че сме гледали различни мачове..Ама моите очи не ме лъжт- значи вие сте в грешка...
Както и да е- не бяхте по- добри и двата отора не играха нищо- посредствен мач достоен за селските дивизии...
Честита ви победа,ама с тая игра- нито вас ,нито нас ни чака нещо добро...

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 25 авг 2009 15:53

MORSKI написа:Аз пък видях че свиреше за вас- всеки фаул, накъсваше играта- вие лежахте по 10 минути ,а за нас не свиреше почти нищо- имам чувството, че сме гледали различни мачове..Ама моите очи не ме лъжт- значи вие сте в грешка...
Както и да е- не бяхте по- добри и двата отора не играха нищо- посредствен мач достоен за селските дивизии...
Честита ви победа,ама с тая игра- нито вас ,нито нас ни чака нещо добро...

Ние за нас си знаем, че толкова можем,с това бездарно ръководство, без цели и амбиции, ще я "бутаме" така докато се отървем от Г.Т., но вие му мислете с ТИМаджиите, с тези футболист и с този потенциал как ще я карате, че сме и с равни точки. :mrgreen:
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Върни се в “Локо Пловдив”