pomiqrat написа:4-6-0, която май прелива в 4-5-1 и в 4-3-3
Ако питаш мен прелива от пусто в празно в главата на Пенев

Все пак успех срещу Динамо и дано най-накрая българският футбол отново да направи сериозен пробив в Европа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
pomiqrat написа:4-6-0, която май прелива в 4-5-1 и в 4-3-3
drakona25 написа:От мненията дотук става ясно едно , ч е никой не може да каже каква всъщност е системата на игра в ЦСКА (4-5-1, 4-6, 4-2-4, 4-3-3, и т.н) , а з мога да кажа че треньорът Пенев въобще не знае какаво прави и само КЪСМЕТЪТ И ЖЕЛАНИЕТО НА ИГРАЧИТЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА ОТБОРА ДА ИЗЛЕЗЕ КРАЕН ПОБЕДИТЕЛ В СБЛЪСЪКАС ДИНАМО
lacho_trepacho написа:drakona25 написа:От мненията дотук става ясно едно , ч е никой не може да каже каква всъщност е системата на игра в ЦСКА (4-5-1, 4-6, 4-2-4, 4-3-3, и т.н) , а з мога да кажа че треньорът Пенев въобще не знае какаво прави и само КЪСМЕТЪТ И ЖЕЛАНИЕТО НА ИГРАЧИТЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА ОТБОРА ДА ИЗЛЕЗЕ КРАЕН ПОБЕДИТЕЛ В СБЛЪСЪКАС ДИНАМО
Ти недей да се косиш за тия работи, има си треньор. Седи мирен. Напрактика е невъзможно човек да знае с каква схема на игра ще излезе отбора в четвъртък и именно това е едно от оръжията на Любо. Със сигурност ще успее да изненана своя колега от Динамо. Та той клетия човечец няма да знае какво да каже на неговите футболери и ще има едно много голямо объркване в руския лагер. Това ще ни помогне да ги ударим с 1 на нищо и готово. Вие защо мислите, че от както Л. Пенев е тренер няма нито една открита тренировка на отбора?
124 написа:... Много не разчитай на тая работа.А като гледах снощи Динамо,едва ли ще се объркат.Трудно ще минете без гол, тактическите умения на Пенев са доста съмнителни,но да видим...
Yasso написа:Морозс и Спас трябва да са титуляри![]()
a boy named goo написа:Yasso написа:Морозс и Спас трябва да са титуляри![]()
Да ти кажа, не съм много сигурен за Спас Делев. Със сигурност е много талантлив играч, но ако бъде пуснат срещу Динамо Москва, това ще бъде дебюта му за ЦСКА. Не мисля, че би могъл да издържи на напрежението, пълния стадион и голяма отговорност, тъй като това ще е един от най-важните ни мачове за годината. Доскоро Спас Делев игра във "В" група, а сега изведнъж ще се изправи срещу Динамо Москва пред страховита обстановка на националния стадион.
За Морозс съм напълно съгласен, задължително трябва да започне, това е един наистина много агресивен футболист, който отнема доста топки, определено такъв играч ще ни бъде необходим да се бори със здравите руснаци.
На мнение съм, че трябва да започнем с 3 дефанзивни халфа - Янчев, Морозс, Янев, защо не и на терена да се появи и Светльо Петров. На върха на атаката пък ни трябва бързина, тъй като видяхме Петре колко много изтормози играчите на Динамо
ko6rata написа:a boy named goo написа:Yasso написа:Морозс и Спас трябва да са титуляри![]()
Да ти кажа, не съм много сигурен за Спас Делев. Със сигурност е много талантлив играч, но ако бъде пуснат срещу Динамо Москва, това ще бъде дебюта му за ЦСКА. Не мисля, че би могъл да издържи на напрежението, пълния стадион и голяма отговорност, тъй като това ще е един от най-важните ни мачове за годината. Доскоро Спас Делев игра във "В" група, а сега изведнъж ще се изправи срещу Динамо Москва пред страховита обстановка на националния стадион.
За Морозс съм напълно съгласен, задължително трябва да започне, това е един наистина много агресивен футболист, който отнема доста топки, определено такъв играч ще ни бъде необходим да се бори със здравите руснаци.
На мнение съм, че трябва да започнем с 3 дефанзивни халфа - Янчев, Морозс, Янев, защо не и на терена да се появи и Светльо Петров. На върха на атаката пък ни трябва бързина, тъй като видяхме Петре колко много изтормози играчите на Динамо
Спас не е ли все още контузенИли пак не съм разбрал...
a boy named goo написа:...На върха на атаката пък ни трябва бързина, тъй като видяхме Петре колко много изтормози играчите на Динамо
Потребители, разглеждащи този форум: vasilnv и 9 госта