С каква система играе ЦСКА?????

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: С каква система играе ЦСКА?????

Мнениеот futbolqga » 17 авг 2009 16:56

pomiqrat написа:4-6-0, която май прелива в 4-5-1 и в 4-3-3

Ако питаш мен прелива от пусто в празно в главата на Пенев :lol:

Все пак успех срещу Динамо и дано най-накрая българският футбол отново да направи сериозен пробив в Европа

Freelancer
Контакти:

Мнениеот Freelancer » 17 авг 2009 17:07

Е как с каква, патента на Пената, дето само Бекенбауер успя да я разгадае частично и станахме 4-ти в САЩ'94: "СИСТЕМА НА ОРГАНИЗИРАНИЯ ХАОС" :mrgreen:

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 17 авг 2009 17:31

Аз пък не мога да разбера ,какво си мислиш? Системата ли ще играе или футболистите? Защото аз предпочитам добри футболисти и с незнайна система, вместо стереотипна система с калпави футболисти.Всичко ще си дойде на мястото , когато дойдат и резултатите. Няма ли добри резултати, ще се наложат промени, но ако резултатите са добри, майната им на всички системи. А за сега ,няма от какво да се оплачем.

Потребителски аватар
lacho_trepacho
Контакти:

Мнениеот lacho_trepacho » 17 авг 2009 19:14

drakona25 написа:От мненията дотук става ясно едно , ч е никой не може да каже каква всъщност е системата на игра в ЦСКА (4-5-1, 4-6, 4-2-4, 4-3-3, и т.н) , а з мога да кажа че треньорът Пенев въобще не знае какаво прави и само КЪСМЕТЪТ И ЖЕЛАНИЕТО НА ИГРАЧИТЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА ОТБОРА ДА ИЗЛЕЗЕ КРАЕН ПОБЕДИТЕЛ В СБЛЪСЪКАС ДИНАМО

Ти недей да се косиш за тия работи, има си треньор. Седи мирен. Напрактика е невъзможно човек да знае с каква схема на игра ще излезе отбора в четвъртък и именно това е едно от оръжията на Любо. Със сигурност ще успее да изненана своя колега от Динамо. Та той клетия човечец няма да знае какво да каже на неговите футболери и ще има едно много голямо объркване в руския лагер. Това ще ни помогне да ги ударим с 1 на нищо и готово. Вие защо мислите, че от както Л. Пенев е тренер няма нито една открита тренировка на отбора? :geek:
[center]Изображение[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 17 авг 2009 19:48

lacho_trepacho написа:
drakona25 написа:От мненията дотук става ясно едно , ч е никой не може да каже каква всъщност е системата на игра в ЦСКА (4-5-1, 4-6, 4-2-4, 4-3-3, и т.н) , а з мога да кажа че треньорът Пенев въобще не знае какаво прави и само КЪСМЕТЪТ И ЖЕЛАНИЕТО НА ИГРАЧИТЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА ОТБОРА ДА ИЗЛЕЗЕ КРАЕН ПОБЕДИТЕЛ В СБЛЪСЪКАС ДИНАМО

Ти недей да се косиш за тия работи, има си треньор. Седи мирен. Напрактика е невъзможно човек да знае с каква схема на игра ще излезе отбора в четвъртък и именно това е едно от оръжията на Любо. Със сигурност ще успее да изненана своя колега от Динамо. Та той клетия човечец няма да знае какво да каже на неговите футболери и ще има едно много голямо объркване в руския лагер. Това ще ни помогне да ги ударим с 1 на нищо и готово. Вие защо мислите, че от както Л. Пенев е тренер няма нито една открита тренировка на отбора? :geek:

Много не разчитай на тая работа.А като гледах снощи Динамо,едва ли ще се объркат.Трудно ще минете без гол, тактическите умения на Пенев са доста съмнителни,но да видим...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 17 авг 2009 21:47

ЦСКА играе с различна система според мача и противника - колко пъти да го казва Любо.... :roll:

124 написа:... Много не разчитай на тая работа.А като гледах снощи Динамо,едва ли ще се объркат.Трудно ще минете без гол, тактическите умения на Пенев са доста съмнителни,но да видим...

Какво си гледал не е много ясно - да не си объркал каналите на Sopcast-a нещо :lol:

Това, което аз гледах срещу "Ростов" ми дава основание да смятам, че можем да ги победим в четвъртък.... :!:
Ако неутрализираме Кержаков и Агияр, силните удари отдалеч на Колодин все ще ги преживеем някак... :lol:

Само късмета ги спаси Динамо от гол, а домакините от Ростов на Дон удариха и греда....

Халфовете им отпадат физичеки след 70-тата минута и това смятам, че ще бъде използвано от Любо и Ради.

Морозс и Спас трябва да са титуляри :!:

Аз бях изумен от репортажа в "Гонг" на Станислава Кръстева за този мач.... :shock:

Такъв репортаж може да напише само човек, който е "гледал" мача докато е готвел в кухнята :lol:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 17 авг 2009 22:02

Yasso написа:Морозс и Спас трябва да са титуляри :!:

Да ти кажа, не съм много сигурен за Спас Делев. Със сигурност е много талантлив играч, но ако бъде пуснат срещу Динамо Москва, това ще бъде дебюта му за ЦСКА. Не мисля, че би могъл да издържи на напрежението, пълния стадион и голяма отговорност, тъй като това ще е един от най-важните ни мачове за годината. Доскоро Спас Делев игра във "В" група, а сега изведнъж ще се изправи срещу Динамо Москва пред страховита обстановка на националния стадион.
За Морозс съм напълно съгласен, задължително трябва да започне, това е един наистина много агресивен футболист, който отнема доста топки, определено такъв играч ще ни бъде необходим да се бори със здравите руснаци.
На мнение съм, че трябва да започнем с 3 дефанзивни халфа - Янчев, Морозс, Янев, защо не и на терена да се появи и Светльо Петров. На върха на атаката пък ни трябва бързина, тъй като видяхме Петре колко много изтормози играчите на Динамо
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
ko6rata
Контакти:

Мнениеот ko6rata » 17 авг 2009 22:47

a boy named goo написа:

Да ти кажа, не съм много сигурен за Спас Делев. Със сигурност е много талантлив играч, но ако бъде пуснат срещу Динамо Москва, това ще бъде дебюта му за ЦСКА. Не мисля, че би могъл да издържи на напрежението, пълния стадион и голяма отговорност, тъй като това ще е един от най-важните ни мачове за годината. Доскоро Спас Делев игра във "В" група, а сега изведнъж ще се изправи срещу Динамо Москва пред страховита обстановка на националния стадион.
За Морозс съм напълно съгласен, задължително трябва да започне, това е един наистина много агресивен футболист, който отнема доста топки, определено такъв играч ще ни бъде необходим да се бори със здравите руснаци.
На мнение съм, че трябва да започнем с 3 дефанзивни халфа - Янчев, Морозс, Янев, защо не и на терена да се появи и Светльо Петров. На върха на атаката пък ни трябва бързина, тъй като видяхме Петре колко много изтормози играчите на Динамо

Спас не е ли все още контузен :?: Или пак не съм разбрал...
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 18 авг 2009 00:18

ko6rata написа:
a boy named goo написа:

Спас не е ли все още контузен :?: Или пак не съм разбрал...

Уж е контузен, ама някаде четох, че щял да играе срещу Динамо, знае ли човек. :roll:
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 18 авг 2009 01:06

a boy named goo написа:...На върха на атаката пък ни трябва бързина, тъй като видяхме Петре колко много изтормози играчите на Динамо

Така де - именно заради бързината ни трябва Спас ;)
Аз не съм притеснен че може да е дебюта му това при препълнени трибуни и напрежение.....
Ще се справи - на Спас му се играе за ЦСКА, та направо ще изяде тревата..... ;)

Изгледах вече доста мачове на Динамо и се вижда, че имат затруднения при атаки по крилата......като си прав, че Петре нагледно показа това в мача на "Терек" с Динамо....а Осинов от "Ростов" също сега на последния мач :idea:

Спас е много бърз и ако е готов на 100% да се включи, продължавам да твърдя че трябва да е титуляр... :!:
Мисля че поляка Марчин Ковалчик играе в зоната на Спас и нашия доста ще го изтормози ако играе в четвъртък.

Смятах, че Светльо ще играе срещу Динамо заедно с Морозс и Тошо, но Любо нещо го заточи на пейката последните 2 официални мача, затова вероятно Коста ще излезе титуляр.
А може и Давид Силва да свърши работа по някое време - много борба ни предстои в центъра, поне докъм 70-тата минута ще се опъват тия, после се прибират отзад на контри.....

Трябва да внимаваме много в халфовата линия през първото полувреме - тия са много силни тогава, докато Хохлов, Колодин и братята Комбарови са още свежи, а най-опасен в центъра е уругваеца Луис Агияр ( на когото не трябва да се дават никакви свободни пространства за да тръгва напред с топката на скорост) , който последния мач беше резерва заедно с крилото Смолов, който смени малкия Кокорин, който пък играеше до Кержаков в атаката, но не направи абсолютно нищо.....

Състава за мача в четвъртък според мен трябва да изглежда така :

Иван Караджов, Данчо Минев, Иван Иванов, Кирчо Котев, Костадин Стоянов, Тошо Янчев, Викторзс Морозс, Йордан Тодоров, Тодор Тимонов (Давид Силва), Спас Делев и Руи Мигел.

Предпочитам Костадин Стоянов пред Павката Виданов, защото Павел е стабилен, но често когато играта му не върви прави наивни грешки придружени с нарушения, които срещу бързите Кержаков и Смолов ще са сигурни картони......

Мисля, че Силва може да покрива много по-големи зони от Тимката, защото пак казвам - до 60-тата минута ни очаква много битка в центъра на терена....

Тимката и Светльо може да са много по-полезни и ефективни през втората част на смяна, когато техните халфове вече ще са поуморени... ;)

Ще ги бием, помнете ми думата - може с половин гол, но ще ги бием :!:

САМО ЦСКА :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”