Манчестър Юнайтед - Бирмингам

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Бирмингам

Мнениеот optimistik » 16 авг 2009 04:46

не знам не знам,като се сетя миналия сезон как започна и то с Роналдо,според мен ще е мъка,отбора още не е сработен,САФ май още не е наясно кой къде и кога ще играе,доста е голямо объркването,вероятно ще използва новака я за спаринг,я за експерименти и няма да се учудя ако започне с Македа като титуляр.Това го казвам не за да ззрадвам "косовските албанци" :mrgreen: ,а защото силата на сър Алекс е точно в силния му нюх и навика да изненадва всички.Относно Бербо съм сигурен,че вече си знае мястото и то в никакъв случай не е резервната скамейка.Да му пожелаем успешен и голов старт срещу Бирмингам :)

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 16 авг 2009 10:10

HanPagan написа:
fr3ak_boy написа:Защо не съм чул САФ да казва, че нашето момче ще търка скамейката.

А кога си чул да казва , че ще е титуляр?Особено пък след последите му беэдушни мачове?Търкането на пейката ще е основното му занимание тоя сеэон.

Интересно защо БЕЗДУШНИТЕ мачове ги виждате само вие и в.СЪН.
А САФ които е на терена не вижда нищо подобно ????

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 авг 2009 11:42

Очаквам трудна победа за Юнайтед.....най много 2:0.....но по скоро нещо от рода на: 2:1 или 1:0 !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

fenut
Контакти:

Мнениеот fenut » 16 авг 2009 12:02

Empty написа:
HanPagan написа:
fr3ak_boy написа:Защо не съм чул САФ да казва, че нашето момче ще търка скамейката.

А кога си чул да казва , че ще е титуляр?Особено пък след последите му беэдушни мачове?Търкането на пейката ще е основното му занимание тоя сеэон.

Ти нещо позитивно можиш ли да кажиш :?: Сигурно любимият ти футболист е К.Роналдо ;)

Съжалявам но по голямя пеперуда от Бербатов нямя

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 16 авг 2009 12:46

А кога си чул да казва , че ще е титуляр?Особено пък след последите му беэдушни мачове?Търкането на пейката ще е основното му занимание тоя сеэон.[/quote]
Ти нещо позитивно можиш ли да кажиш :?: Сигурно любимият ти футболист е К.Роналдо ;)[/quote]
Съжалявам но по голямя пеперуда от Бербатов нямя[/quote]

Ей,такова чудо няма,вие май с Бербатов си избивате стреса,да оставим това,че е българин.А впрочем,май това е основната причина да си изливате помията тука.Като е наше момче,ами дайте да го унижаваме,да го обиждаме,защото той там май е повече сред свои,отколкото в България.Някой от вас албанци чул ли е някой друг освен българин така да плюе по българи.За мен дори само обстоятелството,че Бербатов е в Манчестър Юнайтед и е един от водещите футболисти е повод да се гордея,че съм българин,а вие от какво семе сте се пръкнали,че изпитвате такава злоба,срам ме е за вас,безродници :!:

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 16 авг 2009 13:27

абе Нани не беше ли контузен бе какъв титуляр го слагате в тоя мач?

fenut
Контакти:

Мнениеот fenut » 16 авг 2009 13:58

optimistik написа:А кога си чул да казва , че ще е титуляр?Особено пък след последите му беэдушни мачове?Търкането на пейката ще е основното му занимание тоя сеэон.

Ти нещо позитивно можиш ли да кажиш :?: Сигурно любимият ти футболист е К.Роналдо ;)[/quote]

Ей,такова чудо няма,вие май с Бербатов си избивате стреса,да оставим това,че е българин.А впрочем,май това е основната причина да си изливате помията тука.Като е наше момче,ами дайте да го унижаваме,да го обиждаме,защото той там май е повече сред свои,отколкото в България.Някой от вас албанци чул ли е някой друг освен българин така да плюе по българи.За мен дори само обстоятелството,че Бербатов е в Манчестър Юнайтед и е един от водещите футболисти е повод да се гордея,че съм българин,а вие от какво семе сте се пръкнали,че изпитвате такава злоба,срам ме е за вас,безродници :!:[/quote]
Какво общо има българщината с бездушната игра на Бербатов :?:

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 16 авг 2009 15:08

fenut написа:
optimistik написа:А кога си чул да казва , че ще е титуляр?Особено пък след последите му беэдушни мачове?Търкането на пейката ще е основното му занимание тоя сеэон.

Ти нещо позитивно можиш ли да кажиш :?: Сигурно любимият ти футболист е К.Роналдо ;)

Ей,такова чудо няма,вие май с Бербатов си избивате стреса,да оставим това,че е българин.А впрочем,май това е основната причина да си изливате помията тука.Като е наше момче,ами дайте да го унижаваме,да го обиждаме,защото той там май е повече сред свои,отколкото в България.Някой от вас албанци чул ли е някой друг освен българин така да плюе по българи.За мен дори само обстоятелството,че Бербатов е в Манчестър Юнайтед и е един от водещите футболисти е повод да се гордея,че съм българин,а вие от какво семе сте се пръкнали,че изпитвате такава злоба,срам ме е за вас,безродници :!:[/quote]
Какво общо има българщината с бездушната игра на Бербатов :?:[/quote]

Ти виждал ли си някой футболист типичен нападател да играе с хъс плеймейкър,ако си свикнал да вкарваш голове,да те карат да раздаваш само пасове и да си примамка за защитниците,за да виждат всички Роналдо.Вярно е,че такава беше стратегията на съра,защото трябваше да вземат колкото се може повече пари за него.И извинявай,ако ще и да си най-добрия футболист,има си треньор и той казва къде да играеш и как,не мислиш ли,че няма смисъл да обвиняваме който и да е,щом той играе в определена схема,която не е измислена от него,все пак футбола е колективна игра и никой не може да обвини Бербо,че си върши зле работата на поста плеймейкър и какво ли не още,само не и 9.И аз трудно се съгласявам,че са го взели за централен нападател,а всъщност само на този пост не играе.Но едно е ясно,играта на МанЮнайтед през миналия сезон се играеше за да вкарва Роналдо,а не Бербатов,точно затова смятам,че е несправедливо да обвиняваме Бербатов,че не вкарва голове,той просто беше сложен на друго място и се справи блестящо.А ти свали черните очила и по-внимателно гледай какво става на терена и извън него,именно затова Манчестър Юнайтед начело с Алекс Фергюсън накрая се смее последен.Сега Роналдо го няма и отбора ще играе друга игра и докато другите я разгадаят Манчестър Юнайтед пак ще обере купите :) :lol: :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 16 авг 2009 16:31

navii написа:go go rooney go go :) 8-) :lol:

Няма кой друг..........

Върни се в “Манчестър Ю”