СКП (2025) - Реал Мадрид
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: СКП (2025) - Реал Мадрид
Зверска работа чака Алонсо наистина. Не знам дали ви прави впчатление, 15 минути ние нямаме халфове. :D Не си спомням нещо подобно в Реал Мадрид. Какво ги е тренирал Анчелоти 5 години, просто не знам.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
sapio0o написа:Зверска работа чака Алонсо наистина. Не знам дали ви прави впчатление, 15 минути ние нямаме халфове. :D Не си спомням нещо подобно в Реал Мадрид. Какво ги е тренирал Анчелоти 5 години, просто не знам.
Бе при Анчелоти няколко ШЛ взехме.
Да не стане така, че в края на годината да се търси заместник на Алонсо, че такава трагедия не сме били и в най лошите мачове на Анчелоти каквато сме в първите два мача на новия треньор.
НЕ е нормално да се очаква да сме в добро състояние във втория мач от подготовката.
Последна промяна от LaRgO на 22 юни 2025 22:45, променено общо 1 път.
След 30-тата минута тотална доминация на Реал ;) А сме с човек по-малко! Вярвайте на процеса, скъпи мадридисти 8-)

За това ме е яд, че играчите НЕ разчитат съперника и правят глупави червени картони.
Асенсио трябваше да го остави. И да вкара гол, какво? Пак щяхме да си ги бием. Дори с човек по-малко се вижда огромната разлика, когато играчите на Реал вдигнат оборотите.
Асенсио трябваше да го остави. И да вкара гол, какво? Пак щяхме да си ги бием. Дори с човек по-малко се вижда огромната разлика, когато играчите на Реал вдигнат оборотите.
Алонсо преподава. При този червен картон Анчелоти вадеше нападателите за трима защитници и стена отзад. :D
Ясно е, че тези мачове са тренировки. На мен ми е интересно какво ще извлече Шаби за титулярите. Аз не мога да си представя трио Валверде, Чуамени, Белингам зад Вини, Родриго и Мбапе. Просто е нужна промяна там. Браим или Гюмер вдясно например. Но въобще, отборът си плаче за халфче, което пипа топката. Нашите са големи дървета, само с физика няма да я бъде.
Иначе това момче Гарсия изглежда ще е сред плановете на Шаби. Гол и асистенцият отделно се движи като нападател, не е поредната муха без глава в отбора.
Ясно е, че тези мачове са тренировки. На мен ми е интересно какво ще извлече Шаби за титулярите. Аз не мога да си представя трио Валверде, Чуамени, Белингам зад Вини, Родриго и Мбапе. Просто е нужна промяна там. Браим или Гюмер вдясно например. Но въобще, отборът си плаче за халфче, което пипа топката. Нашите са големи дървета, само с физика няма да я бъде.
Иначе това момче Гарсия изглежда ще е сред плановете на Шаби. Гол и асистенцият отделно се движи като нападател, не е поредната муха без глава в отбора.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Ще ми е интересно да видя халфовата линия с аржентинеца. Сигурно ще е титуляр, нищо че е на 17г.
Говори се, че ще е титуляр, да.
Халфова линия съставена от Чуамени като ДХ, пред него Валверде и Белингам и пред тях Мастантуоно зад Вини и Мбапе звучи добре.
Халфова линия съставена от Чуамени като ДХ, пред него Валверде и Белингам и пред тях Мастантуоно зад Вини и Мбапе звучи добре.
Аржентинецът ще бъде титуляр, аз също намерих такива информации в предишните седмици.
sapio0o написа:Алонсо преподава. При този червен картон Анчелоти вадеше нападателите за трима защитници и стена отзад. :D
Преподава този, който взима купата накрая. На Карлето му се получаваше доста често, тЪ да не влизаме в дискусия кой на кого преподава и кое е по правилното.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]