30+6 кръг Ефбет лига /Черно море - Левски/ 26.05.25 понеделник 17:45 ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: 30+6 кръг Ефбет лига /Черно море - Левски/ 26.05.25 понеделник 17:45 ч.

Мнениеот greenpeak » 26 май 2025 21:05

Честито и от мен, просто ще си спестя коментара за ходенето ни по мъките цяла пролет, няма смисъл!
Най-хубавото е, че ужастния сезон просто свърши, при това с медали!

Mariner
Контакти:

Мнениеот Mariner » 26 май 2025 21:25

greenpeak написа:Честито и от мен, просто ще си спестя коментара за ходенето ни по мъките цяла пролет, няма смисъл!
Най-хубавото е, че ужастния сезон просто свърши, при това с медали!

Абсолютно! Най-малко днес е момента за отрицателни коментари и настроения.
Браво на Илиан, екипът му и футболистите!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 май 2025 21:33

Че аз да не съм я насочил към играчите или Илиан Илиев? Отбелязвам, че нищо не играем цяла пролет и това е факт, най-малкото резултатите на Тича го показват. И като говориш за празни седалки - сочи на страни, аз съм на всеки мач. НА ВСЕКИ и то от много години и имам право да недоволствам, когато се руши нещо. След 2-рото място ние прогресивно рушим, както рушахме след 2009 г. 3-тото място на Кольо. 3-ти сме по щастливо стечение на обстоятелствата - но, че нищо не играем това е факт. Ти ако искаш си заравяй главата в пясъка. Можем да напишем едни дитирамби, но като почне новия сезон ще се сринем тотално, все пак ни напускат и малкото ни играчи с класа, а заместници - няма. И не виждам какво ще се промени, трябват поне 5 нови играчи и то класни нови играчи. И който в момента празнува и предпочита да не вижда видното - ще страда. ТОЧНО СЕГА трябва да говорим за проблемите, точно сега трябва да ги решаваме, а не утре, като ни ошамарят в първия кръг за ЛК и като почнем сезона с 3 равни на Тича и 3 загуби навън....Изобщо не съм доволен от пролетта, не съм доволен от играта и не може да си вярваме, че заминаването на Кешеру и Дуду са единствените причини. Ние трябваше да играем финал за Купата, трябваше да се борим за 2-рото място.....навместо това цяла пролет играем за 0:0 всеки мач и то у дома и както казах - извадихме късмет, че взехме медал. Повтарям - Арда НЕ заслужаваше да ни измести, причината да сме 3-ти е в срива на Ботев, ако Ботев не се бяха сринали организационно и финансово можеше и да не сме в 4-ката, щяхме да сме 6-ти.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 май 2025 21:35

СЕГА Е МОМЕНТА за трезвия анализ, а не опиянение от бронзов медал, който не е спечелен с игра и класа (пролетта), а благодарение на срива на съперника (Ботев). Не се ли заемем с проблемите си незабавно ни чака срамно представяне в ЛК и сезон, какъвто не сме имали от времето на Прическата......
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 26 май 2025 21:36

Факт е че футболистите и треньорите направиха всичко по силите си. Бориха се, раздаваха се. Колкото можаха- дадоха. Дори на моменти и повече. На всички е ясно че липсват свежест и класа, но за всичко което направиха- БЛАГОДАРЯ!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 май 2025 21:41

Единственото позитивно нещо от пролетта е появата на Берк Бейхан, нищо друго не мога да отлича. Беше едно драпане, едни мъки. Дано привлечем качествени играчи, но говорим вече за нападател, за крило, за плеймейкър, за дефанзвиен халф, за ляв бек, десен бек - това са страшно много пробойни.

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 26 май 2025 21:50

Да се порадваме малко, че след тежката пролет, завършваме трети, втора поредна година с медали, а освен всичко друго тази година честваме и юбилей - 100 години от първата шампионска титла. Обаче ръководството по най-бързия начин трябва да се заловят за работа и да намерят прилични играчи, особено нападатели (аз бих се поинтересувал от Перея например, макар че едва ли ще стане). Малко време имаме да сглобим отбор, а ни чакат корави съперници, непоставени сме

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 26 май 2025 22:07

Честито на всички моряци!
Как точно успяхме да завършим във призовата тройка след този трагичен полусезон, незнам.
Проблемите са повече от очевидни за всички. Дано се направи необходимата селекция и да заиграем отново красиво и ефективно през новия сезон!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 май 2025 22:22

Участието в ЛК ни прави атрактивна дестинация. Переа не взема много пари. Неделев е задължителен, трябва ни много класен играч там, където беше Сула. Самия Сула внасяше голяма класа, тук експерименти не може да има. Каталин Ицу - много класен халф е това, с визитка, опит - не знам как се оказа в Крумовград, но ще ни реши много проблеми. Дани Д се отказа, за мен Васката е тотално приключил също (и днес се видя), само Берк е наличен там. Щом днес Бари не игра - гаранция, че билета му е вече разписан, така, че трябва и крило. Десен бек - и то сериозен десен бек, какъвто беше Виктор - макар, че аз имам надежда да го задържим. Ляв бек - сериозен човек също, всички атаки на подуенци бяха през тази зона - Дани Мартин е слаба работа, а Панов - точно като Васката - приключил с голямата игра. И това само основното. За мене и защитник трябва централен, титулярите ни са на годинки, не искаме както тази пролет да устанвяваме догодина примерно пролетта, че и там има проблем - Алекс Петков да върнем, ако не - Атанас Чернев от Ботев е добра опция. И втори нападател - да не забравяме, че Иса се пенсионира, Брено си заминава, Уеслен не става.....Осей ще го коментираме догодина, но е само 1 човек и ако не става какво правим? Абе за мен 5-7 човека, 5 е минимума.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 26 май 2025 22:34

Честити бронзови медали! Всичко минава и отминава, но медалите ще останат и ще се помнят. Браво на тези момчета!!!

За останалото ще пишем по-нататък.

Върни се в “Черно море”