Изключително важна победа.
Важен жълт картон и за Ето'О
Добра седмица като цяло : финал и петото място е близо
31 Кръг/ Спартак Варна - ЦСКА /26.04.2025/ 19:30 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: 31 Кръг/ Спартак Варна - ЦСКА /26.04.2025/ 19:30 ч.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Поредния слаб мач. Завиждам за позитивизма на някои потребители тук. За мен лично шанса ни срещу Лудогорец е 10%. След края на сезона задължително смяна на треньора и половината футболисти. За парите които взимат трябва да бием с по 3-4 гола повечето отбори.
Не ми хареса играта днес, но в крайна сметка са важни трите точки. В средата на терена не бяхме убедителни и лесно позволявахме на Спартак да създават напрежение в нашето наказателно поле. Това го отдавам и на умората от мача с Ч. Море. За отиграването на Локило, нямам логично обяснение, а това можеше да ни струва трите точки. Лапухов ми се вижда напрегнат нещо. Исека трябва да бъде разкаран на всяка цена.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
-
- Контакти:
Vesko85 написа:Поредния слаб мач. Завиждам за позитивизма на някои потребители тук. За мен лично шанса ни срещу Лудогорец е 10%. След края на сезона задължително смяна на треньора и половината футболисти. За парите които взимат трябва да бием с по 3-4 гола повечето отбори.
И аз съм на твоето мнение , трагедия сме , Спартак бяха без тримата от най добри играчи и за малко да ни изравнят, срещу Лудогорец както каза имаме 10% , еми бараж във Варна или Кърджали там имаме 15-20% , така че от два стола накрая ще седнем на земята .
Повече удари 10:8,повече атаки,повече центрирания, повече ъглови удари, повече спечелени единоборства. Победители сме в картоните и фетиша на Томаш (владеене на топката 40:60) С такъв футбол и този треньор няма да прокопсаме. Селекцията е грандиозен провалMASTER_COOL написа:В какво се състои това надиграване ?'
- MASTER_COOL
- Контакти:
Под невероятна селекция, мога много да споря. На хартия Да, но дефакто много много под желанието за ефективност и целесъобразност.
Soliwork, аз може да съм краен оптимист, но ти пък си краен песимист.
След една седмица, в която сме победили двата варненски отбора и то и двата безкрайно важни за нас, рязането на вени и мърморене ми идва в повече !
Soliwork, аз може да съм краен оптимист, но ти пък си краен песимист.
След една седмица, в която сме победили двата варненски отбора и то и двата безкрайно важни за нас, рязането на вени и мърморене ми идва в повече !
Не мога да си кривя душата, победихме но играта въобще не ми хареса.
Толкова брак и неточни отигравания не помня кога за последно съм виждал.
Някои футболисти са или изключително посредствени или в отчайваща форма, не знам кое е вярното.
Най-много ме притеснява това, че ми се струва че Томаш започва да изменя на прословутия стил, единственото за което го защитавах и бях готов да му гласувам доверие.
Какво, сега пак от кота нула ли ще започнем?
Дано да бъркам..
Толкова брак и неточни отигравания не помня кога за последно съм виждал.
Някои футболисти са или изключително посредствени или в отчайваща форма, не знам кое е вярното.
Най-много ме притеснява това, че ми се струва че Томаш започва да изменя на прословутия стил, единственото за което го защитавах и бях готов да му гласувам доверие.
Какво, сега пак от кота нула ли ще започнем?
Дано да бъркам..
- redhooligan
- Контакти:
soilwork написа:Повече удари 10:8,повече атаки,повече центрирания, повече ъглови удари, повече спечелени единоборства. Победители сме в картоните и фетиша на Томаш (владеене на топката 40:60) С такъв футбол и този треньор няма да прокопсаме. Селекцията е грандиозен провалMASTER_COOL написа:В какво се състои това надиграване ?'
Първо ще започна с това, че взехме важна победа във равностоен мач. Можеше и да не треперим ако Локило който прави един силен мач и 10 посредствени, беше вкарал.
Относно коментара ти до някъде съм съгласен и до някъде не. Ако не е Томаш, кой ще дойде. Не се научихме, че отбор се гради поне един сезон. Дай да сменяваме по 2 треньора, че дори и три на сезон и да очакваме да направим боеспособен отбор. И Мауриньо да дойде с тези звезди, нищо няма да направи. Единствените добри трансфери са: Питас, Ето, Батючи, Делова и Лапауков. Има какво да се желае от отбора и всеки го вижда, но нямаме засега такива футболисти, които да правят разликата.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Пак си показахме шизофреничното отклонение ( раздвоение на личността) на отбора.
Миналият мач с Черно море с една мотивация и желание, бързо, енергично, хубава преса, днеска.... пак минахме през просото. Като нищо можеше и да ни изравнят.
Томаш направи малко странни смени според мен. В края на мача, когато трябваше да пазим резултата и се дръпнахме назад ( не знам треньорски указания ли са били) халфовата линия беше с Кареасо пред защитата и Петко и Шопов пред него. Тази тройка в този момент и при този резултат не мисля, че е най-удачният вариант.
Кордоба като влезе заигра като опорен халф вместо Кареасо, а Шопов премина вдясно вместо Илиев.
Добре, че не стана беля, щото Томаш не знам как щеше да се оправдава за тези смени после.
Отделно слушам му интервюто след мача. Всичко е чудесно, играта е чудесна, малко сме уморени от ЧМ, но ни била попречила и еуфорията от победата с моряците чисто психологически.
Явно при нас психологията е някакси по-объркана. При нас трябва винаги ножа да е опрял до кокала, последен шанс да е за треньора мача или за някои играчи да се докажат. Само тогава скачаме и играем на макс, иначе си я цъкаме ганкиното и се надяваме да ни върже, както стана при гола на Делова.
Миналият мач с Черно море с една мотивация и желание, бързо, енергично, хубава преса, днеска.... пак минахме през просото. Като нищо можеше и да ни изравнят.
Томаш направи малко странни смени според мен. В края на мача, когато трябваше да пазим резултата и се дръпнахме назад ( не знам треньорски указания ли са били) халфовата линия беше с Кареасо пред защитата и Петко и Шопов пред него. Тази тройка в този момент и при този резултат не мисля, че е най-удачният вариант.
Кордоба като влезе заигра като опорен халф вместо Кареасо, а Шопов премина вдясно вместо Илиев.
Добре, че не стана беля, щото Томаш не знам как щеше да се оправдава за тези смени после.
Отделно слушам му интервюто след мача. Всичко е чудесно, играта е чудесна, малко сме уморени от ЧМ, но ни била попречила и еуфорията от победата с моряците чисто психологически.
Явно при нас психологията е някакси по-объркана. При нас трябва винаги ножа да е опрял до кокала, последен шанс да е за треньора мача или за някои играчи да се докажат. Само тогава скачаме и играем на макс, иначе си я цъкаме ганкиното и се надяваме да ни върже, както стана при гола на Делова.
Последна промяна от danko_sot на 26 апр 2025 21:44, променено общо 1 път.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
[quote="redhooligan"Единствените добри трансфери са: Питас, Ето, Батючи, Делова и Лапауков. Има какво да се желае от отбора и всеки го вижда, но нямаме засега такива футболисти, които да правят разликата.[/quote]
+ Лапеня !
Много силен коментар.
Поздравявам те
+ Лапеня !
Много силен коментар.
Поздравявам те