ВЛ: Лестър Сити - Ливърпул 20.04.2025 г. FT: 0:1
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Лестър Сити - Ливърпул 20.04.2025 г. FT: 0:1
Победата е най-важното и тази година титлата е сигурна, но от догодина не се ли подсили отбора с 2 бека и централен нападател и може би 1 халф, нещата ще се разсъхнат и може да влезем в руслото на МЮ. Но сега е време да се радваме на двадесетата , а от на лято ...
- lyubomir_v
- Контакти:
Още само три точки и двайстата титла идва!
ВЕЛИКИЯТ ЛИВЪРПУЛ отново ШАМПИОН, а тука някакви нещастници, които уж са "фенове" на отбора, мрънкат, говорят за разпад, за приключили играчи, за това какво ще правим догодина, кършат пръсти и ревът като вдовици за хОй! Какви фенове сте вие бе, не заслужавате и на Транмиър да сте фенове
Аз се чудя как да си купя билет и да се изтърся на 26-ти май в Ливърпул за парада, тука мрънкат и плюят по ШАМПИОНИТЕ!
Голям сезон, Шампионски сезон за целият отбор! Голям Мо Салах, с 60 процента участие в головете, отборът с най-много вкарани голове, втора най-добра защита в лигата, най-добрият вратар в лигата, сто хиляди рекорда подобрени, Вие нормални ли се те бе
Тези победи, в такива мачове с по 1-0, 2-1 , това са шампионските победи, когато психическото напрежение е най-силно, когаято си под прожекторите и всички гледат в теб и чакат да сгрешиш
Ами, не, не сгрешиха, ще станат предстрочно шампиони с огромна разлика, Сити това го направи само една година
Големият Червен отбор от града на "Бийтълс" отново марширува из Албиона, пукнете се жалки хейтъри
Поздравления за момчето с ника Ent , и за всички, които Вярваха в отбора, в треньора и играчите и не ги наричаха с обидни имена
I see the golden sky
This is Liverpool, the Best Football team in the World
YNWA
Ако тука има истински фенове и се орагнизирате за пътуване до Англия за 26-ти, моля пишете ми на лични
ВЕЛИКИЯТ ЛИВЪРПУЛ отново ШАМПИОН, а тука някакви нещастници, които уж са "фенове" на отбора, мрънкат, говорят за разпад, за приключили играчи, за това какво ще правим догодина, кършат пръсти и ревът като вдовици за хОй! Какви фенове сте вие бе, не заслужавате и на Транмиър да сте фенове
Аз се чудя как да си купя билет и да се изтърся на 26-ти май в Ливърпул за парада, тука мрънкат и плюят по ШАМПИОНИТЕ!
Голям сезон, Шампионски сезон за целият отбор! Голям Мо Салах, с 60 процента участие в головете, отборът с най-много вкарани голове, втора най-добра защита в лигата, най-добрият вратар в лигата, сто хиляди рекорда подобрени, Вие нормални ли се те бе
Тези победи, в такива мачове с по 1-0, 2-1 , това са шампионските победи, когато психическото напрежение е най-силно, когаято си под прожекторите и всички гледат в теб и чакат да сгрешиш
Ами, не, не сгрешиха, ще станат предстрочно шампиони с огромна разлика, Сити това го направи само една година
Големият Червен отбор от града на "Бийтълс" отново марширува из Албиона, пукнете се жалки хейтъри
Поздравления за момчето с ника Ent , и за всички, които Вярваха в отбора, в треньора и играчите и не ги наричаха с обидни имена
I see the golden sky
This is Liverpool, the Best Football team in the World
YNWA
Ако тука има истински фенове и се орагнизирате за пътуване до Англия за 26-ти, моля пишете ми на лични
Последна промяна от lyubomir_v на 21 апр 2025 20:22, променено общо 1 път.
Е,надявам се феновете да са повече от хейтърите - цял сезон им пиша -LIVERPOOL F O R E V E R....
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
- Liverpool_EC
- Контакти:
Re: ВЛ: Лестър Сити - Ливърпул 20.04.2025 г.
sinqkrepost1914 написа:Liverpool_EC написа:sinqkrepost1914 написа:Те тия пичове цял сезон не бяха издържали 75 мин без да допуснат гол. Не знам Ент кво щеше да се обяснява, ако примерно им бяха зачели гола, щото Алисън забрави, че е вратар и може да играе с ръце в наказателното. Здравко пак да каже нещо за съдията след това.
Абсолютен фал срещу Алисън, не знам дали го гледаш в ръцете само и затова не виждаш как беше изръган с рамо в ребрата и изместен извън наказателното за да не може да боксира. Според твърдението ти, че на 2,3 мача правил чутовна глупост, значи има 10 грешки този сезон?!?!? Изключително преувеличено твърдение. Не се сещам за кой знае какво, освен едно неразбирателство с Ван Дайк...
Изръган ? :lol: изместен по-става, но много леко го изместиха нещо и не видях да скочи с ръце към топката, в друг мач това няма да се свири ;) Иначе относно чутовните глупости нямам предвид само такива, които директно са довели до гол, а по-скоро нещо като това, което да кажем направи Брадли през ПП в нашето наказателно, когато си помисли, че има 2 часа да реши какво да прави и в крайна сметка от никаква ситуация Мавидиди му взе топката. Такъв тип грешки. Дали ше я набута на някой наш с човек на гърба, дали ше тръгне да финтира нападател и ше са на косъм да му я вземат, дали ше я изрита нескопосано.. иначе няма спор, че откъм рефлекс и 1на1 е може би най-добрия, но често обича да създава напрежение от никакви ситуации. Сигурно знаеш, че златно правило за вратарите е като скачат да ловят топка го правят с присвито коляно и така си създават буфер между тях и нападателите. Не видях Алисън да го направи и логично, е че ше го изблъскат малко или много.
То на масата всеки е Лев Яшин. Имам чувството, че коментираш Миньоле, а не Алисон. Чутовна глупост не е правил от 2021 и двата му грешни паса за 1:4 от Сити. Ако очакваш да няма абсолютно никакви неразбирателства или някакви колебливи изяви, по-добре да погледнеш вратарите ни предните 30г и да ми покажеш някой по-добър от него. А такива фалове срещу вратарите се свирят всеки мач, не знам как реши, че в друг мач няма да се свири. Сам си написал, че е изблъскан, ама както и да е ;) Дака що не скочи за топката, ами търси да избута вратаря?