28 Кръг/ Ботев Враца - ЦСКА /05.04.2025/ 19:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 28 Кръг/ Ботев Враца - ЦСКА /05.04.2025/ 19:00 ч.
Лесни мачове накрая няма..И ние с Ботев се измъчихме.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Томаш официално приключи. Цял сезон загубихме да го чакаме да направи нещо, а резултатът е никакъв. Ако може още утре да дойде някой друг, но за съжаление няма да стане и ще трябва да преживеем и провал за купата преди да го изгонят.
Слаб мач. На всичкото отгоре ми се стори, че нашият гол не беше редовен, ако топката се удари в Питас, защото той бе в засада. Може и да греша обаче.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Силно се надявам мача да беше уговорен.
Ако не е , няма смисъл изобщо да говорим.
Ако не е , няма смисъл изобщо да говорим.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Не съм гледал, но резултатът е отвратителен. Ние шанс за топ 4, така или иначе нямахме. Цял сезон не можем да постигнем три поредни победи за първенство, което е ужасно срамно.
Изключително тежък мач ни очаква във Сряда. Според мен единствения шанс Томаш да си запази поста е спечелването на купата!
Изключително тежък мач ни очаква във Сряда. Според мен единствения шанс Томаш да си запази поста е спечелването на купата!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
danko_sot написа:Слаб мач. На всичкото отгоре ми се стори, че нашият гол не беше редовен, ако топката се удари в Питас, защото той бе в засада. Може и да греша обаче.
Нямаше хубаво повторение, но и и на мен ми се стори, че гола ни бе нередовен, защото Питас дори да не е играл с топката, изглежда пречеше на вратаря. Много ядове ще берем със затворени отбори, при тази селекция и тази постройка. Поздравления за Ботев Враца за мъжката игра.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Много зле, един от проблемите е че има футболисти, които тотално не стават за ЦСКА, но по-големият е че Томаш за пореден път бърка стартовия състав и ги пуска титуляри.
Досега го защитавах, но почвам да губя надежда че ще се справи в ЦСКА.
Досега го защитавах, но почвам да губя надежда че ще се справи в ЦСКА.
Споделих го тук из някоя тема преди няколко дни, в завършваща фаза сте много ялови и доста зле.
Мисля, че след мача с Локо Сф.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Моля се да забравят Иванчо във Враца.

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Dust написа:Споделих го тук из някоя тема преди няколко дни, в завършваща фаза сте много ялови и доста зле.
Тук спор няма.
Аз го оправдавам, че ние по-голямата част от сезона играем без крила, нито са обиграни, нито могат да направят два-три поредни мача.
Само че днес Томаш пак остави Файтон на пейката, което за мен а абсурдно.
Пуска Локило, който е тотал щета, направо да го оставят във Враца, но и за там не знам дали става.