24 Кръг/ Берое - ЦСКА /08.03.2025/ 15:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: 24 Кръг/ Берое - ЦСКА /08.03.2025/ 15:00

Мнениеот MASTER_COOL » 05 мар 2025 14:32

[offtopic]
Tony_CSKA написа:Иначе благодаря, аз твоите също ги следя с интерес.

Това, което имам предвид е, че искам на тази позиция да имаме играч като Бардели, за който се говореше. Виж неговата игра:

https://youtu.be/12_dGeJhT08?si=Qw6F4SGBMWjaFDIG

Аз се надявамх да го привлечем през зимата, имахме интерес и бяхме близо. В трансфермаркт вероятността за трансфер беше достигнала 75% - имат си достоверни източници.
Аз по-скоро си мисля, че той трябва да е зад Питас.
Нямам идея до колко е достоверна информацията на Веселинов, за идващият бразилец номер 10 през лятото.[/offtopic]
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 05 мар 2025 14:53

[offtopic]
MASTER_COOL написа:Съгласявам се, че предвид пътя по който сме поели ще изисква привличането на по-класни футболисти в бъдеще.
Да се надяваме, че грешките при привличането на нови с новия директор ще бъдат сведени до абсолютният минимум.
За да надграждаме трябва да привличаме вече само такива като Питас, Лапеня и Делова. В никакъв случай не трябва да допускаме отново голямо текучество - много напуснали, съответно много новодошли. Мисля, че ние основа имаме в момента. Една от основните теореми в футбола е, че се изгражда ПЪРВО - ЦЕНТРАЛНАТА ОС ! А ние там определено сме добре - Лапоухов, Бусато, Делова, Лапеня, Ето'О, Кареасо, Линдсет, Шопов, Скаршем, Питас ! Сега трябва да погледнем и около нея, защото освен Вион и може би Бютучи - другите са голям компромис !

Ето на едно мнение сме. Просто въпросното бъдеще е сега. Линдсет и Кареасо са с изтичащи договори. Много по-лесно ще бъде да ги заместим с нови, далеч по-добри след края на сезона, отколкото да им подпишем нови договори и да вземем още двама на техните позиции.

С оглед на това е редно младите момчета, които показват, че са най-малко не по-слаби футболисти от тях да получават възможно най-много шансове до края на този сезон, за да имаме повече увереност стават или не. До момента дори не са загатнали, че не стават. Предизвиквам всеки да намери за 3 години престой на Линдсет и Кареасо един път, в който един от двамата е направил нещо, което се доближава като класа до изпълнението на Петко в неделя...[/offtopic]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 05 мар 2025 14:55

[offtopic]
MASTER_COOL написа:
Tony_CSKA написа:Иначе благодаря, аз твоите също ги следя с интерес.

Това, което имам предвид е, че искам на тази позиция да имаме играч като Бардели, за който се говореше. Виж неговата игра:

https://youtu.be/12_dGeJhT08?si=Qw6F4SGBMWjaFDIG

Аз се надявамх да го привлечем през зимата, имахме интерес и бяхме близо. В трансфермаркт вероятността за трансфер беше достигнала 75% - имат си достоверни източници.
Аз по-скоро си мисля, че той трябва да е зад Питас.
Нямам идея до колко е достоверна информацията на Веселинов, за идващият бразилец номер 10 през лятото.

Да се надяваме, че с Бардели ще се повтори сценарият с Питас, а и въпросният бразилски "магьосник" да е подписал. Тогава ще ме разберете защо съм толкова против Кареасо и Линдсет.[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 05 мар 2025 15:11

[offtopic]Първо класни бекове (бързи, но и мощни, с вкус към атаката и способност да вкарват с топовни шутове) и още 1 класен опорен халф (също с мощен удар от далеч), ако Ето`О остане. Иначе двама. И още един защитник като Ла`Пеня и Делова за вариативност.

Футболния отбор е като къща. Защитата е основа, на която се гради. От там почват комбинациите.
И ако там не си оправим къщичката най-напред, ще строим къща (игра) без основи.
И в много мачове, обичайно най-важните или "най-сигурните" къщичката ще се срутва.

Именно силните бекове правят играта на крилата, защото противника се чуди кого да пази, защото знае, че са еднакво опасни. А крила, които имат възможността да играят 1 на 1 с противников защитник (благодарение на мощните и бързи бекове, които ги подкрепят) пък разсичат противника и водят до това някой друг да си остави човека, за да подсигурява. Което пък развързва играта на нападателите и халфовете. А с такива като Туриста противника може да хвърли всички срещу нашето дясно крилов, защото знаят, че Туриста е малоумен и даже не е сигурен коя е неговата врата и коя е тази на противника. Забелва очите веднага щом види приближаваща се към него топка, става неконтактен, забива глава в земята и почва да създава хаос и смут сред всички с неадекватното си поведение, движение, некоординираните си движения и размахването на ръце напосоки в опит да извади нечие око.[/offtopic]
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 мар 2025 15:32

[offtopic]Много съм съгласен с Иво ! Последните ни такива бекове ( които е описал ) са Забавник и Тиаго Силва.
Много подценяваме ролята на бековете, а всъщност те наистина са добавена стойност и щипка класа, която носи разликата.
Левски винаги са имали успех с бековете, ние пък намираме с лекота централни нападатели !
Дано в списъка на Нога има поне двама бека от "типа на Иво".[/offtopic]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 05 мар 2025 15:51

MASTER_COOL написа:[offtopic]Много съм съгласен с Иво ! Последните ни такива бекове ( които е описал ) са Забавник и Тиаго Силва.
Много подценяваме ролята на бековете, а всъщност те наистина са добавена стойност и щипка класа, която носи разликата.
Левски винаги са имали успех с бековете, ние пък намираме с лекота централни нападатели !
Дано в списъка на Нога има поне двама бека от "типа на Иво".[/offtopic]

[offtopic]Ама много ясно, че Иво е напълно прав. В момента имаме десен и ляв бек средна хубост за нашето първенство, и двамата на по 31 години. Дори и да бяха на по-високо ниво няма как да градим отбор около тях.

На Иво виждането е като моето относно това, което трябва да се случва, а именно да идват футболисти далеч над класата на сегашните. Да третираме играчи като Локило, например (да не споменавам другите ми любимци) е само и единствено забавяне в процеса на изграждането ни като наистина класен отбор.[/offtopic]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 05 мар 2025 16:00

[offtopic]На десния бек имаме Мартин Стойчев, който е доста бърз. Но контузията го извади от всякаква форма. Така и не можахме да го видим в различни мачове как се представя.[/offtopic]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 мар 2025 16:01

[offtopic]Предполагам, че на Локило, Исека и Бютучи ще им се даде шанс и през следващия сезон. Незнам дали е правилно или не !
Локило за мен е пълна енигма и не мога да го определя, трябва ми още време[/offtopic]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 05 мар 2025 16:04

MASTER_COOL написа:[offtopic]Предполагам, че на Локило, Исека и Бютучи ще им се даде шанс и през следващия сезон. Незнам дали е правилно или не !
Локило за мен е пълна енигма и не мога да го определя, трябва ми още време[/offtopic]

[offtopic]Играе 1 мач като хората и се изчерпва, после 20 мача почива.[/offtopic]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 мар 2025 16:11

Статистиката на крилата ни в Ефбет Лига :

Локило - 16 мача - 1 гол - 4 асистенции
Фаетон - 15 мача - 3 гола
Бютучи - 12 мача - 2 гола - 1 асистенции
Илиев - 14 мача - НИЩО :oops:

Или общо от всички : 6 гола, 5 асистенции

С подобен актив никакъв шанс за атака на челната тройка