Доста ротации правим в средата на терена и все още се забелязват слабости. Максимата - кажи ми кои са ти халфовете за да ти кажа какъв ти е отбора винаги ще е актуална. Дано словенеца по-бързо намери своето място в средата, смятам че е добро попълнение. Заедно с Нани и Мислович може да решат проблемите в средата. Може би Охене наистина е задраскан със дебелият фулмастер и ще бъде в игра само в краен случай?
Славия в тази зона разполагат със млади и доста талантливи момчета - виетнамеца До, Кристиан Стоянов и особенно Балов. Последният прави особенно впечатление и силно се надявам след време да го видя със синята фанелка?
efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 14:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- rasputin_nk
- Контакти:
- LoveAndPeace
- Контакти:
Re: efbet Лига: Левски (София) - Славия (София), Неделя от 14:30 ч.
ikar написа:Доста ротации правим в средата на терена и все още се забелязват слабости. Максимата - кажи ми кои са ти халфовете за да ти кажа какъв ти е отбора винаги ще е актуална. Дано словенеца по-бързо намери своето място в средата, смятам че е добро попълнение. Заедно с Нани и Мислович може да решат проблемите в средата. Може би Охене наистина е задраскан със дебелият фулмастер и ще бъде в игра само в краен случай?
Славия в тази зона разполагат със млади и доста талантливи момчета - виетнамеца До, Кристиан Стоянов и особенно Балов. Последният прави особенно впечатление и силно се надявам след време да го видя със синята фанелка?
Днес е удължил договора си до 2026
Майкон е готов и ще играе. Няма да се налага Марин да бъде дръпнат назад. Това е много добра новина.
Громим, няма какво да се обърка! Мина времето на обръщалките в наша вреда, вярвам, затова ще прогнозирам 3-1 след обръщалка в наша полза. :) Освен това дебел Стефко "взе" срещу проскубаните тото канарчета, сега трябва да "дава".
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

На белите пепеРуТки кой ще им апази на вратата?
Да видим. Славия е корав отбор и равенството ще е справедливо. Умеят да играят гадно онези.
NOMER14 написа:На белите пепеРуТки кой ще им апази на вратата?
Николай Кръстев най-вероятно.
Просто задължителна победа, че отдолу идва заверата на Илианчо и Без Тирето!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Просто задължителна победа, че отдолу идва заверата на Илианчо и Без Тирето!
Ти не си ли на мача до Корабоимпекс.