ШЛ: Реал Мадрид - Атлетико Мадрид - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Real
Контакти:

Re: ШЛ: Реал Мадрид - Атлетико Мадрид - 2:1 FT

Мнениеот Real » 05 мар 2025 00:32

На мен ми допаднаха и мачът, и резултатът. Предвид наличните играчи, очаквах по-малко. Да, реваншът ще е битка, но мисля, че ще имаме повече възможности от днес и... от кой да е мач в ЛигаТа. След наглото и демонстративно рязане всеки кръг - ШЛ остана единствения турнир, в който можем и има смисъл да играем. Та... горе главите и знамената, очакваме второто полувреме!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 05 мар 2025 12:10

Както винаги предимно мълчание в темата след победа... Аз не знам как точно трябва да се излезе след като имаш буквално два здрави халфа (Каваминга и Чуамени), и двамата пълни кютуци и Модрич, който вече няма как да изиграе пълни 90 минути. Папа Перез наистина опущи нещата този сезон с трансферната политика. Но пък предполагам Чепо, който е любимец на много хора тук би се справил по-добре само с Каваминга и Чуамени, след като изсипа 300 млн за зимни трансфери, но въпреки това продължават да го жлембят разни анонимници от средата на таблицата в Англия, къде кога го сварят.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Iavor
Контакти:

Мнениеот Iavor » 05 мар 2025 18:58

bubka написа:Както винаги предимно мълчание в темата след победа... Аз не знам как точно трябва да се излезе след като имаш буквално два здрави халфа (Каваминга и Чуамени), и двамата пълни кютуци и Модрич, който вече няма как да изиграе пълни 90 минути. Папа Перез наистина опущи нещата този сезон с трансферната политика. Но пък предполагам Чепо, който е любимец на много хора тук би се справил по-добре само с Каваминга и Чуамени, след като изсипа 300 млн за зимни трансфери, но въпреки това продължават да го жлембят разни анонимници от средата на таблицата в Англия, къде кога го сварят.

Аз писах преди мача. Много добър мач. Можеше и повече да ги бием. Не съм съгласен с това, че съдийството било много добро - в девет от десет случая (ако не е в полза на Реал), ситуацията при 1:0 щеше да се свири като дузпа. А при (евентуално :) ) 2:0, щяхме да качим тюфлеците на влакчето.
Иначе, тези от с. Плачково са ясни. :P

Върни се в “Реал Мадрид”