Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.
И за мен този мач е показателен за нивото на Левски при Веласкес ! На традиционно труден за вас терен е най-добрия тест да демонстрирате характер и класа.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Татин Гинчев пратили да реферира... Илиан Илиев след мача изобщо няма да коментира рефера.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Никакви валежи с положителни температури и вторни и сряда , ако го полеят доволно терена ще си е класика.
Което означава една игра като никоя друга :lol: :lol:
Мисля , че "аргументите" са повече в тяхна полза от колкото в наша.
Ще разчитаме на Димитров/Цунами.
50 на 50 ще видим дузпи.
Което означава една игра като никоя друга :lol: :lol:
Мисля , че "аргументите" са повече в тяхна полза от колкото в наша.
Ще разчитаме на Димитров/Цунами.
50 на 50 ще видим дузпи.
- Странджата
- Контакти:
Крайно време е да елиминираме Морето във Варна. Да се надяваме да се играе футбол, иначе пак сме аут. Много е важно как ще свири съдията от началото - социализиращо или по правилата без компромиси.
Има някакъв оптимизъм в мен. Не знам на база какво, но нито тяхната форма е толкова добра, нито нашата толкова лоша.
1:2
1:2
110 години любов!
Мисля да ги лъзнем в продълженията. Трудно се играе там, хвърлят се на кило кръв и метър кожа, това им е мачът на годината.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Мачът не го виждам никак труден. В момента сините играят доста по добре и организирано. Никакви съдии и терен не ще попречат.
blue avalanche написа:Чета, че всички аргументи били на наша страна. И кои са тези аргументи? Щото от 2006-та насам сме със 6 загуби и 2 победи. И двете ни победи - като домакини.
Къде ги гледаш тия статистики? За последните 10 мача във Варна имаме 4 загуби, 3 победи и 3 хикса.
За София разбира се ги мачкаме. Вкл. имаме и едно 5 на 1 :)
Иначе за предстоящия мач - Мрънкащият и Морето срещу нас се хвърлят на 150% и правят мачовете си на сезона във Варна. Ще е тежичко. Кат гледам и кой ще е на ВАР пиши го без ВАР, освен ако не е в наша вреда. Прави впечатление обаче, че Веласкес е от треньорите които много добре разучават противника и не е като Генчев на принципа едно баба си знае, едно си бае, а нагажда играта според противниците. Та в случая може да очакваме изненади и да е успял най-после да осмисли, че Морето играят груб защитен антифутбол и разчитат на изритани напред дълги топки и да намери противодействие на това. Мисля, че няма да е лошо и да наблегне много сериозно на изпълнението на дузпи, че не помня откога не сме продължавали след този компонент.
За нас следващите два мача са изключително важни (може да се нарекат мачовете на сезона) като при успешна развръзка със сигурност ще ни пораснат крила и ще можем да мечтаем. За негативни резултати не ми се мисли, но пък ако се случат ще разберем що за треньор всъщност е Веласкес, защото кризи се случват във всеки отбор, но добрия треньор успява да си вдигне много бързо отбора и да продължи напред.
За мен ще бъде много тежък мач, няма какво да се заблуждаваме и да помпаме мускули.
Аз бях впечатлен от играта на Черно море срещу Лудогорец , реално не допуснаха нито една голова възможност пред собствената си врата.
Аз бих казал ,че като индивидуална класа ние имаме по-добри играчи (поне според мен) , докато морето имат много по-добре сработен отбор и общо взето всеки знае какво точно трябва да прави на терена. Няма какво да се лъжем Илиан Илиев е може би най-добрия български треньор по отношение на неутрализиране на силните страни на другия отбор .
Гледах последните няколко мача на морето - използват доста крилата, нещо което не е много характерно за тях и реално игратя без чист ЦН , по-скоро ЦН им нападател играе повече по крилото.
Иначе относно терена - аз лично не очаквам терена да бъде наводнен. В момента ние сме доста по-високи като тях Всички знаем ,че терена е доста крив и по принцип там топката не трябва много много да се движи по тревата.
За мен единствения начин да ги победим е с много движение и организирана игра.
Аз бях впечатлен от играта на Черно море срещу Лудогорец , реално не допуснаха нито една голова възможност пред собствената си врата.
Аз бих казал ,че като индивидуална класа ние имаме по-добри играчи (поне според мен) , докато морето имат много по-добре сработен отбор и общо взето всеки знае какво точно трябва да прави на терена. Няма какво да се лъжем Илиан Илиев е може би най-добрия български треньор по отношение на неутрализиране на силните страни на другия отбор .
Гледах последните няколко мача на морето - използват доста крилата, нещо което не е много характерно за тях и реално игратя без чист ЦН , по-скоро ЦН им нападател играе повече по крилото.
Иначе относно терена - аз лично не очаквам терена да бъде наводнен. В момента ние сме доста по-високи като тях Всички знаем ,че терена е доста крив и по принцип там топката не трябва много много да се движи по тревата.
За мен единствения начин да ги победим е с много движение и организирана игра.
-
- Контакти:
Това ни е най-важния мач до края на сезона. Измъкнем ли победата, пътят ни към финала и евентуалното спечелване на купата е широко отворен. Взехме много попълнения и трябва да използваме широчината на състава, която имаме, защото всички трансфери се обезсмислят, ако не продължим напред. За Черно море и треньора им е излишно да говорим, за тях това е финала, да спрат Левски, просто няма нищо по-важно и значимо нещо за този отбор от това - доказано е в историята. Ако го направят за тях е дори повече от спечелването на купата. Ще излезем на един много лош и негостоприемен терен срещу надъхан до край противник. Както винаги този противник ще излезе да руши играта и да играе максимално грубо. Битката ще е в средата на терена и някак не ми се вярва тази битка да бъде спечелена от Мислович, Цунами и Джемили пред тях. Тръпки ме побиват като си представя подобна халфова линия, същата от която не спряхме да се оплакваме и критикуваме по време на цялата подготовка. Сигурен съм, че видим ли Асен Митков в някакъв момент на терена, това е момента, в който ще загубим мача. Може би трябва да започнем с новия вратар, защото със Спартак Варна единствените положения и опасности за гостите бяха дело лично на творчеството на Маркович на вратата и лутането на Митков в средата. Поне едно е сигурно, сега ще разберем що за треньор е Веласкес - това е мача на истината и за него. Уж анализира, уж гледа в детайли много мачове на противника откривайки слабите им и силни страни. С нетърпение чакам да видя как ще проведе мача.