17 Кръг/ Хебър - ЦСКА/ 30.11.2024/ 17:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: 17 Кръг/ Хебър - ЦСКА/ 30.11.2024/ 17:30

Мнениеот djd » 01 дек 2024 09:09

DoSomethingDifferent написа:
redhooligan написа:
DoSomethingDifferent написа:Колко слаб футболист трябва да си, че да не ставаш за Ф-бет лига? Ще ви кажа, Тибо Вион!

Той така играе от 2 години, че и повече на сам! Просто го държат защото може да играе на няколко позиции и колкото и да не може, поне тича по терена!
Относно мача: доста слаб мач, но поне взехме трите точки! Във футбола нещата не става от днес за утре и си трябва време на Томаш, както дадоха на едни сръбски ментета.

Именно, би ли дал 20лв. За да го гледаш?

Вион има своя принос към отбора, ако и да е ограничен откъм техника и скорост. Той дава 100% от това, което може и с това дава пример на останалите. За мен трябва да остане, а да се махнат такива, които се мърдосват, понеже те влияят демотивиращо.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 дек 2024 10:51

Аз също съм зад Вион.
Това е единствения ни световен шампион , тоест един от малкото в отбора , който изобщо е ставал някакъв шампион.
Може да играе ляв и десен бек ,също и опорен халф.
Тича като кон , докато може да гледа.
Даже е вкарал гол на това световно до 20г.
Другите от отбора са Пол Погба, Кондогбия ,Умтити, Дин от Евертън, Товен :)
Стойчев като се оправи и захапе , Вион е чудна резерва

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 01 дек 2024 11:08

Слаб мач, на ходом. Една нормална тренировка би трябвало да ги изпоти повече. С такова темпо не можем да изненадаме никоя отбрана. Така ли ще изиграем останалите три мача? Какво сте захапали Вион, една дузина от отбора бяха по-зле, вижте Исека той изобщо игра ли в този мач?

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 01 дек 2024 11:42

Исека, Локило, Санянг и след това влезлите Фаетон и Ил. Илиев разочароваха. Като цяло слаб мач, но е хубаво, че взехме 3 точки. Вион е боец, от какъвто има нужда всеки отбор. Не си спомням някога да се е крил по терена.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 01 дек 2024 13:44

redhooligan написа:
DoSomethingDifferent написа:Колко слаб футболист трябва да си, че да не ставаш за Ф-бет лига? Ще ви кажа, Тибо Вион!

Той така играе от 2 години, че и повече на сам! Просто го държат защото може да играе на няколко позиции и колкото и да не може, поне тича по терена!
Относно мача: доста слаб мач, но поне взехме трите точки! Във футбола нещата не става от днес за утре и си трябва време на Томаш, както дадоха на едни сръбски ментета.

Ами за отбора бих ги дал, за Вион: НЕ! Гледам тук, че много хора го защитават. Бил, тичал като кон. Е то това си му е цялата игра и аз това съм написал в предишното ми мнение. Вион беше играч за ЦСКА първите два сезона. Последният му силен мач беше, победата срещу Виктория Пилзен, след това формата му спадна. Бих казал, че дори Линдсет е в по добра форма от него. Все пак всеки си има мнение и го споделя. Важното е да сме живи, здрави и да се съберем подобаващо на Армията, след като стане готова!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 01 дек 2024 14:54

redhooligan написа:
redhooligan написа:

Ами за отбора бих ги дал, за Вион: НЕ! Гледам тук, че много хора го защитават. Бил, тичал като кон. Е то това си му е цялата игра и аз това съм написал в предишното ми мнение. Вион беше играч за ЦСКА първите два сезона. Последният му силен мач беше, победата срещу Виктория Пилзен, след това формата му спадна. Бих казал, че дори Линдсет е в по добра форма от него. Все пак всеки си има мнение и го споделя. Важното е да сме живи, здрави и да се съберем подобаващо на Армията, след като стане готова!

Умрях от студ, за да го гледам Вионката, даже си платих. На живо е ужасяващо слаб!
Do Something Different!

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 01 дек 2024 16:34

Ако искаме отбора да бъде там където всички вярваме, че трябва да бъде, това с раздаването просто не е достатъчно.
Не му отричам на Вион, че се раздава и го уважавам за това.
Но за да се развием като отбор и за да сме опасни в атака ни трябват футболисти с техника и самочувствие с топка в крака, абсолютен пример за това е Делова. Човека има самочувствие да се надиграва пред наказателното поле, да от време на време ще прави и грешки, но самият факт че си позволява да се опитва, говори достатъчно.
Колко нападения бяха опропастени още в зародиш заради колебливите пасове на Вион когато трябва да подава напред?
Обърнете внимание в следващите мачове.
До скоро и аз защитавах повечето ни футболисти, отскоро докато гледам мач започнах да се замислям за всеки, кой БГ отбор му приляга на класата.
Еми Вион си ми е на ниво Арда, Линдсет Локо Пловдив или нещо подобно...
Споменавам само тях, защото за тях стана дума по-рано.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 01 дек 2024 17:16

Нещата опират най-вече до кондицията на футболистите. Как да им върви играта, ако са неуверени и постоянно пазят сили?

През зимата е нужна много сериозна физическа подготовка, играчите имат нужда от въздух в дробовете цял мач, мускулатура, която е свежа след пробягани повече от 10 километра. Когато си свеж можеш да следиш играта, да си активен, да се движиш. Нашите не умеят преса да правят, огъват се когато противникът ги пресира.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 01 дек 2024 17:58

Mitata написа:Нещата опират най-вече до кондицията на футболистите. Как да им върви играта, ако са неуверени и постоянно пазят сили?

През зимата е нужна много сериозна физическа подготовка, играчите имат нужда от въздух в дробовете цял мач, мускулатура, която е свежа след пробягани повече от 10 километра. Когато си свеж можеш да следиш играта, да си активен, да се движиш. Нашите не умеят преса да правят, огъват се когато противникът ги пресира.

Ние си говорихме за откровенни неможачи, но щом кондицията ще ги оправи...
Do Something Different!

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 01 дек 2024 18:28

Каквото и да си говорим, Вион е с класи над Турицов, така че друг вариант за десен бек нямаме в момента. Стойчев не го броя, защото въобще не е ясно кога ще се завърне. Ето’о може също да играе там, но така губим най-добрия ни халф.

Върни се в “ЦСКА”