Dust написа:gihuelo написа:Dust написа:Турицов и Коялипо ако има как да ги разкарате още след този мач ще спечелите много.
Турицов е ясен, но Коялипо е футболно неграмотен, реализаторските му умения са без коментар.
Ама разбира се че е неграмотен ! Ти си много футболно грамотен :)
4 гола за Франция u19 и голмайстор на Б група на Белгия за миналия сезон.
Той и Мариан Огнянов вкаран а Челси и редица още примери, но това не ги правят грамотни футболисти.
Едно е да пропуснеш положение, а съвсем друго е като тази ситуация

Относно мача без съмнение и категорично ми бе ясно, че ще победите с изразителен резултат и още снощи съм споделил мнение.
Ради Здравков грамотен футболист ли е ? Това се нарича егоизъм а не неграмотност а пък още повече реализаторски умения.
1983 година Сърбия - България 3:2 . При 2:2 в 87-та минута, ако Ради Здравков беше подал отивахме на европейско .
Дразнещото е че винаги изказваш крайно мнение от неща които грам не разбираш. Хубаво е да вмъкваш "може би" в изреченията си ,защото иначе си много смешен. Особено като агроном за чимовете и косенето на трева, както и като строителен инженер. А и как го видя това като не гредаш мачове а само ги слушаш при Раличка?
Това относно изхода мача не знам защо го пишеш след като съм ти отговорил на заключението че Коялипу е футболно неграмотен. Или просто това ти е първото познаване на изход на мач.