Aronaks написа:Манолов, споделям вижданията ти на 100%, но замисли се върху тезата за нов собственик, който ще тропне по масата. Сам казваш и сам знаеш, че ДП и ББ колят и бесят в милата ни татковина. Е в такъв случай, откъде да дойде новия смел собственик, че да тропне по масата и да се опълчи на въпросните субекти. Та те разпределят всеки лев в държавата и искат да печелят от всичко. За да може Левски да се опълчи трябва да има собственик отвън, който да бъде достатъчно силен и финансово и по друг начин, и който да не се страхува от тези двамата. Само дето никой мощен собственик, инвеститор или компания не биха се занимавали с отбор от България, независимо как се казва този отбор. Това е моето мнение. Ние сме обречени, докато тия двамата и цялата клика около тях не бъдат прибрани зад решетките или не изчезнат в дън земя поради някаква причина.
Прав си, така е, но все пак може да се лавира и да се иска, както искат всички, съответно да се получи. И ако сметнем, че до момента сме били ниски, заради проблемите с НАП, то след разпродажбата на отбора на Мъри, ние такива проблеми нямаме, т.е. може да се иска още нещо. Но не се иска и сме тихички, а това е похабена енергия, която е невъзвращаема...
Лично, неправославно мнение - шансът на Левски беше Черепа и шансът на Черепа беше Левски. За съжаление, нито Черепа се възползва от Левски, за да не го смажат, нито Левски се възпозлва от Черепа, за да е с 0 дългове към момента и изграден стадион. Ясно, една част от феновете беше и е хваната за топките от БХ, но другата? Или всички са хванати? И преди някой умнокрасиво да ми хвърли мантрата за Магнитски, само да видят какво ще се случи след няколко дни точно с един намагнитен :geek:
Сега, в момента, пак имаме шанс, но трябват топки - ако трябва и по вторите начини, но да се намекне на БХ, че хегемонията на делиорманци следва да спре и да си отзове редник Киро, пък макар и само за 1 сезон. Шампионът, както сме си говорили, има трасиран път към групи, а от ЕКТ се печели много - не само пари, но и подписи на футболисти, за които да сме трамплин, а и точки, за да си поставен следващия път. Обаче като си нагъзен и се вълнуваш само от собственото си добруване на инфантилен, самовлюбен имбецил с нефелни дъщери и жена с голяма уста, нямаш възможността да искаш нищо за отбора. Само за себе си. То това е драмата и на държавата на политическо ниво, но да не отплесвам.
А това дразни и спира много хора като мен - сега ще си купя пак нещо, ще ида на мач на въпреки, но не го правя със сърце и желание, както по времето на Мъри с всичките му кусури. Тогава имаше светлинка и надежда, въпреки зависимостите, сега, поне за мен, има само мишкуване с някоя и друга епизодична победа, която не ме топли