Muaddib написа:Искам да поздравя автора на темите за мачовете ! Всеки път, когато отворя нова тема , посветена на мачовете на Левски, се възхищавам. Статистика, картинки, снимки от стадиона. Впрочем, това е и основната причина да следя форума, подредеността на темите и качествените сини потребители, какъвто е и 1914.1902 ( без да го познавам лично ). Браво и благодаря !
Очаквам това да бъде най-трудния ни мач от началото на сезона. Домакините ще са максимално мотивирани, заради пълните трибуни и битката им за зона Европа. Единственото нещо, което реално ме безпокои са картоните на Цунами и Охене ( по 3, ако се не лъжа ), което може да донесе проблеми за мача след този с Литекс от Ловеч, който мисля е с Берое.
Металик от Сопот компенсират лимитираните си качества с много раздаване и дУша. Според мен, ако успеем да спрем първоначалния устрем, няма да загубим мача. Дори си мисля, че който първи вкара, ще го спечели.
Прогноза: 0:0 , пълен стадион и продължаваме да мечтаем. :lol:
Колега, ще е трудно за Динамо София пък и за Лефски-Спартак!!:))))............освен ако съдиите не са на линия както винаги!!!!
(КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТОВА ОТГОВОРИЛО)!!!!!..........и друг път коментирай като хората......:)))) Освен ако не си лимитиран умствено?!!!!:))))))))))))