efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ГАНЧО
Контакти:

Re: efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Събота от 20:00 ч.

Мнениеот ГАНЧО » 02 окт 2024 21:51

Muaddib написа:Искам да поздравя автора на темите за мачовете ! Всеки път, когато отворя нова тема , посветена на мачовете на Левски, се възхищавам. Статистика, картинки, снимки от стадиона. Впрочем, това е и основната причина да следя форума, подредеността на темите и качествените сини потребители, какъвто е и 1914.1902 ( без да го познавам лично ). Браво и благодаря !

Очаквам това да бъде най-трудния ни мач от началото на сезона. Домакините ще са максимално мотивирани, заради пълните трибуни и битката им за зона Европа. Единственото нещо, което реално ме безпокои са картоните на Цунами и Охене ( по 3, ако се не лъжа ), което може да донесе проблеми за мача след този с Литекс от Ловеч, който мисля е с Берое.

Металик от Сопот компенсират лимитираните си качества с много раздаване и дУша. Според мен, ако успеем да спрем първоначалния устрем, няма да загубим мача. Дори си мисля, че който първи вкара, ще го спечели.

Прогноза: 0:0 , пълен стадион и продължаваме да мечтаем. :lol:

Колега, ще е трудно за Динамо София пък и за Лефски-Спартак!!:))))............освен ако съдиите не са на линия както винаги!!!!
(КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТОВА ОТГОВОРИЛО)!!!!!..........и друг път коментирай като хората......:)))) Освен ако не си лимитиран умствено?!!!!:))))))))))))
АЗ И ВЪЛЧО СМЕ ОТ РАЗЛИЧЕН СВЯТ, НО И ДВАМАТА СИЛНО ОБИЧАМЕ ОТБОРИТЕ СИ!!!:)))

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 03 окт 2024 00:03

Време е за нови рекорди. 8:0 за Левски. И след този мач малко почивка. Само 7:0 срещу тирето София и след това релакс с по 2,3 : 0 с останалите кандидати за слава срещу иконата Левски.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 03 окт 2024 09:16

Този сезон Ботев са доста колебливи и това е следствие на липсата на тримата липсващи в центъра на нападението и тази на Ето . Проблемите на Левски може да дойдат единствено от бързите крила на домакините. Трябва да признаем че и Майкон и Алдаир се представят отлично във фаза нападение, но са длъжници във фаза защита. За Ботев това е най-важният мач след местното дерби, но в момента футболните аргументи са на страната на Левски и смятам че този мач е Х,2.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 03 окт 2024 10:30

Тегав мач ни чака, тези отколе се Фърлят като за последно срещу нас, май повече мразят Левски отколкото си обичат клуба.

Дано ги преметнем с един гол, но по-скоро ми се види равен.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
kostura_1912
Контакти:

Мнениеот kostura_1912 » 03 окт 2024 11:38

metodito написа:Съдиите ще ни попречат да спечелим. Направиха го с Разград, опитаха се със Славия - не успяха. Този път обаче не знам.

Как се опитаха със Славия като не им дадоха чиста дузпа ли

На линия
vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 03 окт 2024 12:34

,Колко да е чиста,контакт не се видя.
Чиста симулация за мен,то само като ги видиш какви плонжове правят и уж го спъваш в десния крак ,пък той пада с две подвити крачета,без никаква скорост изведнъж отхвръква нагоре.
Все пак си има някакви физични закони,не може да ходиш по улицата ,някой ти слага краче на десния и ти изведнъж отскачаш нагоре като пружина.Елементарно е решението за мен.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 окт 2024 13:02

ГАНЧО написа:....
Колега, ще е трудно за Динамо София пък и за Лефски-Спартак!!:))))............освен ако съдиите не са на линия както винаги!!!!
......

Какъв е па тоя изблик на радикална припощина тука? Разбирам, че оранжевата пропаганда е изпържила и малкото ви мозъчни клетки, но да твърдиш, че Левски е подпиран от съдиите би накарало дори ГА да се изчерви.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 03 окт 2024 14:50

kostura_1912 написа:
metodito написа:Съдиите ще ни попречат да спечелим. Направиха го с Разград, опитаха се със Славия - не успяха. Този път обаче не знам.

Как се опитаха със Славия като не им дадоха чиста дузпа ли

А къде Ви бяха очите за събличането на Колев,че има те усти дори да говорите/пишете..
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 окт 2024 15:20

TristaNNN написа:
......

Какъв е па тоя изблик на радикална припощина тука? Разбирам, че оранжевата пропаганда е изпържила и малкото ви мозъчни клетки, но да твърдиш, че Левски е подпиран от съдиите би накарало дори ГА да се изчерви.

Колегата е от ботевЪ, не е оранжев, затива ми е странно защо се обижда на металик? Ние сме били и Динамо, и Левски-Спартак, не виждам причина за обида, ама те защо подскачат на Металик, като са продължител точно на футболните традиции на Сопот? Вярно, там се е родил Вазов, а не Ботев, но, както е казал един друг поет, какво тук значи някаква си личност ;) а бих добавил и ЕИК, нали ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 окт 2024 21:09

tmanolov написа:
TristaNNN написа:
......

Колегата е от ботевЪ, не е оранжев, затива ми е странно защо се обижда на металик? Ние сме били и Динамо, и Левски-Спартак, не виждам причина за обида, ама те защо подскачат на Металик, като са продължител точно на футболните традиции на Сопот? Вярно, там се е родил Вазов, а не Ботев, но, както е казал един друг поет, какво тук значи някаква си личност ;) а бих добавил и ЕИК, нали ;)

Все тая, и на него много му здравИ! :))
ЖълтитИ са същитИ припоци и левскимразци като оранжИвитИ.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”