ПРОГНОЗИ 35-ТИ КРЪГ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gog88
Контакти:

Re: ПРОГНОЗИ 35-ТИ КРЪГ

Мнениеот gog88 » 27 май 2024 19:41

ГАНЧО написа:Колега, всички които са грешили до тук след като обясня за какво става дума са приемали и разбирали грешката си! Ако аз бях на твое място щеше да ме е срам въобще да говоря!!! Няколко пъти разяснения като за първокласник, ГОЛЕМИ БУКВИ ЗА ДА ИЗОСТРЯ ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ, НЕ САМО НА ТЕБ КОЛЕГА!!!!

"АКО НЕ ВИ Е ЯСНО, ПИШЕТЕ МИ, ЩЕ ВИ ОБЯСНЯ ПАК! ВАЖНОТО Е ВСИЧКО ДА Е ТОЧНО, ДА НЯМА И СЯНКА НА СЪМНЕНИЕ В НЕПОЧТЕНОСТ И ВСИЧКИ ДА СМЕ ДОВОЛНИ!!!:)"
Това също е с големи букви, но си го пропуснал......
Колега дали ще бъдеш втори, трети, четвърти, пети,........... за мен е без значение!!! Ако искаш да попитаме другите момчета, дали всичко е наред с тези прогнози и ако е така да ти дадем 2 точки? Това, че водим играта не ни прави ВСЕВЛАСТНИ ГОСПОДАРИ!!! Не можем да допуснем кашата която се получи миналата година!

До колкото с спомням и миналата година имаше проблем с теб?

Re: Прогнози 25 кръг

Мнениеот gog88 » 07 апр 2023 19:34
[GENERAL]
1=Локомотив Пд:Септември
2=Лудогорец:Ботев B
3=Левски:Локомотив Сф
4=Хебър:Черно Море
5=Спартак:Берое
6=Славия:ЦСКА-София
7=Пирин:Арда
8=ЦСКА 1948:Ботев Пд

[Gog88]
1=1:0
2=3:0
3=2:0
4=0:1
5=1:0
6=0:1
7=1:0
8=1:0

Те са пуснати в 19,34ч.!!!!! ТОЕСТ СПОРЕД ЧЛЕН 4 ОТ ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА:
4. Прогнози за мачове пуснати след началото на срещата няма да се зачитат.................. аз не познавам състезател Gog88!!! А СПОРЕД ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА, ТОЧКИТЕ СЕ ПРИСЪЖДАТ НА:(ЦИТАТ ОТ ПРАВИЛНИКА) 7. Прогнозата е валидна само ако е дадена в следната форма:
[име на потребителя както е регистриран в Гонг]
НЯМА ПОТРЕБИТЕЛ С РЕГИСТРАЦИЯ Gog88!!! Има gog88!!!
ТОЕСТ ТОЧКИТЕ СЕ ПРИСЪЖДАТ НА Gog88, А НЕ НА gog88!!!!......АКО ИМА РЕГИСТРИРАН ТАКЪВ ПОТРЕБИТЕЛ!!! Ако няма, не се присъждат на никой!!!!
Нещо като при паролите, ако сбъркаш буква с главна, не те допускат, приемат го като грешка, каквато си Е!!!! КАЗАНО КРАТКО ЛИЦЕТО gog88 ВСЪЩНОСТ НЕ Е ПРОГНОЗИРАЛО В 25 КРЪГ, НО СА МУ ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ ТОЧКИ, ДАЖЕ И ТОЧКА ПРИ ЗАПОЧНАЛ МАЧ!!!!

Тогава не ти бяха отнети всички точки в (моето класиране), а само тези от започналия мач!!!!

"Ако е необходимо, може да отнемете и 10-те точки от кръга, а ако желаете може да ми отнемете и всичките 246 т. и да ме декласирате."
НЕ!! НЕ МОЖЕМ!! НЯМА ТАКАВА ТОЧКА В ПРАВИЛАТА!!! АКО ПРЕДЛОЖИШ ЗА СЛЕДВАЩИЯ ШАМПИОНАТ ДА ИМАМЕ ТАКОВА ПРАВИЛО ЗА СИСТЕМНИТЕ НАРУШИТЕЛИ, МОЖЕ ДА ГО РАЗГЛЕДАМЕ И АКО КОЛЕГИТЕ ГО ОДОБРЯТ, ДА ГО ВЪВЕДЕМ!!!

И накрая: "МИСЛЕТЕ КОГАТО ПРАВИТЕ ПРОМЕНИ ЗА ДЕ НЕ СЕ СЪРДИТЕ ПОСЛЕ НА СЕБЕ СИ ИЛИ НА МЕН!!!" !!!

Уважаеми колега Ганчо,
Културата на общуване във форума и уважението към участниците в играта изискват този начин на комуникация да се осъществява чрез лично съобщение, но след като сте решили да предадем показност - приемам.
Отбелязвате, че ако сте били на мое място щеше да Ви е срам да говорите. Да, но не сте на мое място, нито аз на вашето. Няма причина да се срамувам от написаното от мен по-горе. Няма да си позволявам да Ви съветвам, но не се вживявайте в ролята на начален учител, който възприема участниците в играта във форума, като първокласници.
Уважавайте всички участници, без значение на кого симпатизирате повече. Един учител, особено на първокласници, няма право да има любимци, още по-малко пък да припознава черни овце в стадото.
Не знам защо отново решихте да влизате в обяснителен режим, след като Ви написах, че приемам решението Ви, не го оспорвам. Вие сте поставили правилата, включвайки се в играта всеки участник, какъвто съм и аз е приел да участва при тези правила.
Благодарен съм, че предлагате да се обърнете към "другите момчета" дали да ми дадете двете точки, но не приемам този реверанс, всички сме равни. Ако трябва да го кажа на езика на поколение Z "все тая, все ми е тая, с 2 точки повече или по-малко".
Дали ще бъда втори, трети, четвърти, пети, или дори след Вас в класирането за мен е без значение!!!
Връщате се към ситуация от играта от 2023 г. Дали ще се пиша gog88, Gog88, goG88 gOg88, Путко мафани, Уго Чавес, или Николас Мадуро (последните двама са бивш и настоящ президент на Венецуела) си е мое решение. Не съм нарушил правила на играта на Стария, който организираше играта тогава поставяйки голямо G, което стана случайно от автоматичното въвеждане на името през телефона, но тъй като има десетки много участници във форума с това име Вие сте изпаднали в потрес кой от всички тях е дал тази прогноза. И писахте, писахте, не знам дали не стигнахте до папата и омбудсмана на България. Тази година единствено във вашата игра следях името да ми е gog88, че иначе щеше да Ви избоде очите и да наруша точка от правилата Ви.
Е, успяхме да не сгрешим, освен, ако след 20 мин. не реша да го направя нарочно.
Признавам, че в оставащите три игри, в които ще прогнозирам тази седмица - Шампионска лига, Лига Европа и Серия А ще дам прогноза, като Gog88 да видя дали администраторите ще ми анулират прогнозите.
Важното е от кой профил се дават прогнозите, но явно това важи само за други игри, не и тук и сега.
В началото на сезона Ви предложих, че може да стане още по-интересна играта, ако въведете точки за голмайстор, участници в двата баража и т.н., но ми отговорихте, че нямате време за това.
Когато човек иска намира начин, когато не иска търси причина.
Ако желаете може да въведете наказание от минус 20, 30, 40 точки, с които да почна следващата игра, ако въобще се включа.
"Все тая".
За финал: Четете, мислете, четете, анализирайте, това, което сте прочели, преди да пишете отговор.
Ако го бяхте направили щяхте да разберете, че не Ви се сърдя, още по-малко пък да се сърдя на себе си!

ГАНЧО
Контакти:

Re: ПРОГНОЗИ 35-ТИ КРЪГ

Мнениеот ГАНЧО » 27 май 2024 23:26

Колега, ще бъда кратък!
Извадка от правилата на играта:
10. Прогнозата е валидна само ако е дадена в следната форма:
[име на потребителя както е регистриран в Гонг]
1=Голове отбор домакин:Голове отбор гост
2=Голове отбор домакин:Голове отбор гост
3=Голове отбор домакин:Голове отбор гост
4=Голове отбор домакин:Голове отбор гост
5=Голове отбор домакин:Голове отбор гост
6=Голове отбор домакин:Голове отбор гост
7=Голове отбор домакин:Голове отбор гост
8=Голове отбор домакин:Голове отбор гост

ТОВА СА ПРАВИЛАТА НА "СТАРИЯ", КОИТО АЗ УВАЖИХ И ВЪЗПРИЕХ!!! Казано е точно и ясно: [име на потребителя както е регистриран в Гонг]
Таблицата е ясна, 1=Голове отбор домакин:Голове отбор гост! От мен се иска да копирам и да въведа в програмката!!!
НЯМАМ ПРАВО ДА ПОПЪЛВАМ АЗ!!!!
Да, човек може да импровизира, да възприеме друго име за дадено, да попълни таблицата според устната декларация, НО ТОВА НЕ Е ПРАВИЛНО И ПРОТИВОРЕЧИ НА ПРАВИЛАТА!!!
АЗ И ВЪЛЧО СМЕ ОТ РАЗЛИЧЕН СВЯТ, НО И ДВАМАТА СИЛНО ОБИЧАМЕ ОТБОРИТЕ СИ!!!:)))

Върни се в “Ботев”