СП 2022: Бразилия - Сърбия - 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Re: СП 2022: Бразилия - Сърбия, Четвъртък от 21:00

Мнениеот JACKO » 24 ное 2022 10:46

RMCF написа:
slash1912 написа:
kingofpop написа:Тук сигурно 99.99% от форума са срещу Бразилия :D Май съм сам срещу всички и то без изключения. Не вярвам и 1 човек от форума да поркепя Бразилия.

Брой ме и мен за Бразилия.Макар че като знам какъв съм карък,няма да стигнат далече.

И аз съм за Бразилия.

Май станахме повече от "братята" сърбе!
Брат брата не убива!
Прогноза: 4:1

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 24 ное 2022 10:58

tmanolov написа: Аврамов, обичта на народа ни е показана най-добре през 1916, когато българските войни, рамо до рамо с вековния поробител и немците, смазват от бой мамалиги, руснаци и шумадийци в нашата Добруджа. Представи си колко много са обичали онези хора България, за да се бият рамо до рамо с турците (османците) срещу освободители си само 40 години по-късно, когато споменът е бил не жив, ми направо изгарящ? Представяш ли си го? Или ти е трудно? То и на руснаците им е било трудно! Дори един от най-видните русофили у нас - Иван Вазов, пише антируското си стихотворение!

Ти сериозно ли?! За войната на католика-масон Фердинанд, довел България до втора национална катастрофа ли говориш?! Тогава България обявява война и на Румъния и на Сърбия, а не обратното, и за това и Русия се намесва. Що до стихотворението на Иван Вазов, разбира се, че той е бил пристрастен и е писал от гледна точка на българската позиция, отделен е въпроса дали тя е била правилна в онзи случай. Плюеш против православните братя руси и сърби, а не казваш нищо за изконните душмани български от Западна Европа, благодарение на които сме били 5 века под османско робство, а от 1944 г. до днес под юдео-болшевишко и които са разкъсали Родината ни на парчета на Берлинския конгрес. Жалка и тъжна картинка.

Твърдо за Сърбия на това световно, като единствената православна, братска и съседна страна!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 ное 2022 11:35

Аврамов написа:
tmanolov написа: Аврамов, обичта на народа ни е показана най-добре през 1916, когато българските войни, рамо до рамо с вековния поробител и немците, смазват от бой мамалиги, руснаци и шумадийци в нашата Добруджа. Представи си колко много са обичали онези хора България, за да се бият рамо до рамо с турците (османците) срещу освободители си само 40 години по-късно, когато споменът е бил не жив, ми направо изгарящ? Представяш ли си го? Или ти е трудно? То и на руснаците им е било трудно! Дори един от най-видните русофили у нас - Иван Вазов, пише антируското си стихотворение!

Ти сериозно ли?! За войната на католика-масон Фердинанд, довел България до втора национална катастрофа ли говориш?! Тогава България обявява война и на Румъния и на Сърбия, а не обратното, и за това и Русия се намесва. Що до стихотворението на Иван Вазов, разбира се, че той е бил пристрастен и е писал от гледна точка на българската позиция, отделен е въпроса дали тя е била правилна в онзи случай. Плюеш против православните братя руси и сърби, а не казваш нищо за изконните душмани български от Западна Европа, благодарение на които сме били 5 века под османско робство, а от 1944 г. до днес под юдео-болшевишко и които са разкъсали Родината ни на парчета на Берлинския конгрес. Жалка и тъжна картинка.

Твърдо за Сърбия на това световно, като единствената православна, братска и съседна страна!

Аврамов, отговарям от уважение към теб, защото съм забелязал, че си родолюбец (това без ирония), но май си от онези, странните родолюбци, дето предпочитат други държави пред нашата. За да се стигне до ПСВ, се минава през Съединението, след което Сърбия най-подло и позорно ни напада в гръб, Блаканските войни, в които да, ние удряме първи, безспорен факт, но само заото сърбите не желаят да спазват договорите за подялба на Македония и вече имат изграден съюз с Гърция да ни ударят, ако си искаме Македония. По време на съшите Балакнски войни "матушката" не само дерогира договора си с нас от 1902, ами и дава понтонни мостове, за да може мамалигите да преминат Дунав и да ни ударят в гръб и най-вече "братското" -не прави нищо дори да спре рязаната Турция (османска имеприя) да извърши генозида над българите в Източна Тракия през 1913.

И чака след тези неща идва 1915 и в последствие 1916. Ти знаеш ли ВМРО какви неща са правили само и само да влземе във войната? Щото ВМРО тогава е уникалана организация, а не сегашните шкембе юрдеци! Знаеш ли какъв жесток геноцид има над българите в Македония? Има една книжка - Войната се завръща на Анри Пози, прочети я и после пак ми говори за братство и славянство. не е голяма книжка, но много тежко се чете. Пред диващините на сърбите над българите в Македония Батак бледнее!

Мога да пиша много, но няма смисъл, все пак сме спортен форум. Сърбите са архиврагът на България и каквото и когато и д а им се случи отрицателно, аз съм ЗА. Никога не съм харесвал Костов, да речем, но за спирането на рашките през 1999 и пускането на НАТО да бомбят сърбето, бях с две ръце ЗА.

Спирам, успех на кариоките и дано повторят резултата на иберийците от снощи!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 ное 2022 12:10

Пелетата ще си вземат мача с лекота, 3:1!

И аз съм за черните. :)
Изображение

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 24 ное 2022 13:11

tmanolov написа: Аврамов, отговарям от уважение към теб, защото съм забелязал, че си родолюбец (това без ирония), но май си от онези, странните родолюбци, дето предпочитат други държави пред нашата. За да се стигне до ПСВ, се минава през Съединението, след което Сърбия най-подло и позорно ни напада в гръб, Блаканските войни, в които да, ние удряме първи, безспорен факт, но само заото сърбите не желаят да спазват договорите за подялба на Македония и вече имат изграден съюз с Гърция да ни ударят, ако си искаме Македония. По време на съшите Балакнски войни "матушката" не само дерогира договора си с нас от 1902, ами и дава понтонни мостове, за да може мамалигите да преминат Дунав и да ни ударят в гръб и най-вече "братското" -не прави нищо дори да спре рязаната Турция (османска имеприя) да извърши генозида над българите в Източна Тракия през 1913.

И чака след тези неща идва 1915 и в последствие 1916. Ти знаеш ли ВМРО какви неща са правили само и само да влземе във войната? Щото ВМРО тогава е уникалана организация, а не сегашните шкембе юрдеци! Знаеш ли какъв жесток геноцид има над българите в Македония? Има една книжка - Войната се завръща на Анри Пози, прочети я и после пак ми говори за братство и славянство. не е голяма книжка, но много тежко се чете. Пред диващините на сърбите над българите в Македония Батак бледнее!

Мога да пиша много, но няма смисъл, все пак сме спортен форум. Сърбите са архиврагът на България и каквото и когато и д а им се случи отрицателно, аз съм ЗА. Никога не съм харесвал Костов, да речем, но за спирането на рашките през 1999 и пускането на НАТО да бомбят сърбето, бях с две ръце ЗА.

Като чета какви небивалици пишеш, наистина е безсмислено да продължаваме. А и не се учудвам, че сме на това дередже и в духовно, и в материално отношение, имайки предвид, че немалка част от народа разсъждава като теб, че е неблагодарен и се кланя на безбожните сатанисти от Запада. Бъди жив и здрав!

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 24 ное 2022 20:23

Мирише на 6-0 за Бразилия. Ще видим.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 24 ное 2022 20:25

Ти не знаеш какво пишеш, не той. Ние сме били забили нож в гърба на сърбите, колко мъка има на тоя свят. За "православни" братя и Райхщадски договори, за Съединението и кой е против него, за договорките за спорна и беспорна зона в Македония и служенето на Русия като гарант за спазването им, даже няма и какво да говоря. Вземи наистина виж кой е Анри Пози и какво четиво ти препоръчаха преди да пишеш тъпотии, всичко там идва от един изконен съюзник на Сърбия във войните, с които открадват Македония. Даже няма да се обаждан за Ниш и къде е била лингвистичната граница между двата етноса- някъде около Морава.

Стига с това панславистки раболепие.
Последна промяна от Plovdiv_1926 на 24 ное 2022 20:28, променено общо 1 път.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 24 ное 2022 20:27

Още 1 треньор със странни решения. Пуснал Ричарлисон и Рафиня, които общо имат по-малко голове от Родриго през този сезон. :D

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 24 ное 2022 20:33

Сърбите като нищо да ги ударят.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 24 ное 2022 20:45

3 - 0 за великата веки веков футболна сила Бразилия!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “World Cup 2022”