5 кръг /Берое - Черно море/ 06.08 събота 18.45

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Nobody007
Контакти:

Re: 5 кръг /Берое - Черно море/ 06.08 събота 18.45

Мнениеот Nobody007 » 02 авг 2022 11:39

ticha i vladislav написа:От Пирин да искат отлагане на мача с Левски защото Левски сигурно ще са изморени и нямат много резерви

:) :) :)
Толкова промени се направиха, че очаквам и това да се случи. Ще приемем и това съвсем в реда на нещата честно казано.
Смешно е, но е факт.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 02 авг 2022 12:47

ogrizko написа:
mursusaid написа: Ее усетил си им логиката,ама почти.
Да се измести трети мач е заради Враца.Подценил си ги,явно на техния интерес да се подмажат са го изместили на хладинка,че все пак врачанския балкан не обичат в жегата . :D :D

може и заради враца да е.... но от началото на сезона 1948 са най-подпирания отбор... клането срещу пирин беше уникално :))) и все пак дори ти не даде друга по-смислена причина защо трети мач се налага да се мести ???? като има местене на черно море и левски ...те се местят на нашата дата и час, ние на тяхната и готово....

Е и да искам не мога да ти дам нищо смислено.Такава пародия отдавна не е имало.Това явно е новата промяна,която обеща бобиту,всеки да играе когато му е удобно и когато пожелае (е първо отборите с приоритет,явно от "футболната "столица Разград и административна такава София)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 02 авг 2022 15:04

Аз предлагам БФС въобще да не прави програма за следващите няколко кръга (то сигурно ние сме и единственото първенство в света, за което програмата се прави "на парче") - Левски казват в четвъртък вечерта дали ще играят въобще и кога им се играе, и на база това се определят останалите мачове :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 02 авг 2022 17:58

Clarion написа:Аз предлагам БФС въобще да не прави програма за следващите няколко кръга (то сигурно ние сме и единственото първенство в света, за което програмата се прави "на парче") - Левски казват в четвъртък вечерта дали ще играят въобще и кога им се играе, и на база това се определят останалите мачове :-)

Както се казва,ако телевизията е навита и Левски са навити.Така ще е най удобно за "приятелите".А новата иновация може да е,че решават и се обаждат примерно днес в 12 часа на Черно море ,че имат мач с Левски на Герена в 15 и 30.Така хем няма да има отлагане,хем ще има служебна победа за отлагащите.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 02 авг 2022 18:36

Извинявайте, да ви попитам Черно море и Левски ще играят ли, че не виждам тема със заглавие Левски отложи мача с Черно море, но тук се дискутира вече в трета страница отложения мач.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 авг 2022 18:42

Blue_Blood84 написа:Извинявайте, да ви попитам Черно море и Левски ще играят ли, че не виждам тема със заглавие Левски отложи мача с Черно море, но тук се дискутира вече в трета страница отложения мач.

тема за левски има ....просто левски продължава да се меси в нещата :) не стига, че отложиха мача срещу нас ......ми сега решиха да променят и програмата ни за мача с берое :)
ИзображениеИзображениеИзображение

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 02 авг 2022 18:49

ogrizko написа:
Blue_Blood84 написа:Извинявайте, да ви попитам Черно море и Левски ще играят ли, че не виждам тема със заглавие Левски отложи мача с Черно море, но тук се дискутира вече в трета страница отложения мач.

тема за левски има ....просто левски продължава да се меси в нещата :) не стига, че отложиха мача срещу нас ......ми сега решиха да променят и програмата ни за мача с берое :)

Благодаря, сега ще я погледна, може ли линк? А Берое и Черно море кога ще играят понеже ми се гледа мач, ех това синьо бфс, не мога да гледам един мач, отложи всичко, а толкова е интересно това първенство.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 авг 2022 19:06

Blue_Blood84 написа:Благодаря, сега ще я погледна, може ли линк? А Берое и Черно море кога ще играят понеже ми се гледа мач, ех това синьо бфс, не мога да гледам един мач, отложи всичко, а толкова е интересно това първенство.

да, заповядай https://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=8&t=209475

даже и заглавието на темата смених в твоя чест, благодаря че ме подсети :)

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 02 авг 2022 23:46

Е няма как, нали сте "отбора на народа" .Не може да не се коментира за вас,все пак света се върти само около вас .Та няма как и футбола ни да не е съобразен с вас и едно ..колко там вече годишно приятелство
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 03 авг 2022 08:22

mursusaid написа:

Е няма как, нали сте "отбора на народа" .Не може да не се коментира за вас,все пак света се върти само около вас .Та няма как и футбола ни да не е съобразен с вас и едно ..колко там вече годишно приятелство

приятелство вечно :))) няма граници и правила за такова приятелство, то е извън рамките на гравитацията и всичко познато ....природен феномен :)))

Върни се в “Черно море”