efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Неделя от 21:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Неделя от 21:00
Новият от Етър що го няма в групата?
-
- Контакти:
dedra написа:Новият от Етър що го няма в групата?
Може да е наказан?
Jordan1914 написа:dedra написа:Новият от Етър що го няма в групата?
Може да е наказан?
Документи нямал.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Готвача написа:Plovdiv_1926 написа:Готвача написа:Според мен изтеклия ефект от Тунчев и ефекта от пристигането на Мъри говори за твърда двойка,ако въобще може да се говори за нещо "твърдо" в Ефбет лига.Предполагам 1-2,0-2.
На Тунчев му изпуснаха или продадоха шестима твърди титуляри, някои от които най-добрите на постовете си в първенството изобщо. С качествените нови се закъсня и още не са във форма, за да видим какво представляват и чак сега с Томашевич добихме някаква широчина, но още нямаме нападател за резерва на крайно незадоволителния Минчев.
Така че той има най-малка вина за станало, даже с елиминирането на чехи и равенство с Копенхаген извърши подвиг предвид състава. Много важен мач ще е в неделя, един който ще даде огромен импулс и на двата отбора или ще ни тласне нас към дъното. Дано успеем да се възползваме от еуфорията в Левски и нашите се мотивират предвлно и си взимат трите тпочки, но ще е тежко.
Зная прителю.Тунчев няма никаква вина за случващото се и въобще не съм го споменал.Казвам само,че ефекта Тунчев отмина,а ефекта Мъри предстои.Не че няма да стане мач,но сложи на кантара това което съм казал,сложи и бутането в посока Левски което се очаква,сложи и последното клатене на лиценза...Левски този мач трябва да го вземат и смятам че ще го вземат ВЪПРЕКИ всичко.Ще се радвам да ме опровергаете,малко остана до мача.
Ей туй бутане бе. Само ни бутат, бутат и колко години вече все не ни добутват. Ама знам защо е, защото сме толкова некадърни, че и с бутане не можем, нали?

Иначе Тунчев много кефи и аз не мисля, че настоящото състояние на Локо е заради него (само). Даже тайно се надявах да го уволнят от Локо и да го дръпнем

Аз честно казано не споделям оптимизма на колегите. Бих бил и много доволен от равен.
Ще играем срещу може би най-добре подредения отбор в първенството. Отбор ,който знае какво да прави с топката и особено как да наказва грешки,а ние правим много грешки. И същевременно почти не греши в защита.
Несериозно е да се очаква някакъв резултат от работата на Стоилов, ако има някаква промяна тя може да бъде единствено на психологическа основа.
Ще играем срещу може би най-добре подредения отбор в първенството. Отбор ,който знае какво да прави с топката и особено как да наказва грешки,а ние правим много грешки. И същевременно почти не греши в защита.
Несериозно е да се очаква някакъв резултат от работата на Стоилов, ако има някаква промяна тя може да бъде единствено на психологическа основа.
Панамеца в Етър може да играе при нас не може!?
dedra написа:Панамеца в Етър може да играе при нас не може!?
https://topsport.bg/levski/dokumenti-ba ... rdoba.html
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
Странно, идва като преотсъпен, а не се води да започва нова работа в друг клуб.
Мисля, че мача ще е равен. И двата отбора се нуждаят от импулс, но ще получат по половинка.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Г-н Стоилов се изказа много ласкаво за Локомотив и неговата публика, оставяйки назаден план отбора на Коматево...
"За мен винаги е удоволствие да гостувам в Пловдив, особено на Локомотив. Там има една прекрасна обстановка за футбол."
Иначе за мача. Който вкара първи гол ще го спечели. Определено Локомотив влиза като фаворит. По медиите не се говори, но Ние подписахме с Томашевич. На него резерва му беше Момчил Цветанов(който знаете стигна след това до националния отбор). Истинска трансферна бомба. Кой да пазиш? Митко, Томашевич, Карагерен, Салинас, Умарбаев...
"За мен винаги е удоволствие да гостувам в Пловдив, особено на Локомотив. Там има една прекрасна обстановка за футбол."
Иначе за мача. Който вкара първи гол ще го спечели. Определено Локомотив влиза като фаворит. По медиите не се говори, но Ние подписахме с Томашевич. На него резерва му беше Момчил Цветанов(който знаете стигна след това до националния отбор). Истинска трансферна бомба. Кой да пазиш? Митко, Томашевич, Карагерен, Салинас, Умарбаев...