NBA Regular Season 20-21

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: NBA Regular Season 2021

Мнениеот Pichichi » 19 окт 2020 11:43

Виже сега всеки си има лично мнение. Ленард е супер играч за мен, но в лигата са доста!
Аз нямам манията да определям най-великия играч в лигата, камо ли пък за всички времена дето се играе различна игра.
В смисъл не ме вълнуват такива спорове но е явно че за теб Ленард е голям дразнител.
Леле ако вземе 1/2 титли още докато Леброн играе не знам как ще можеш да го принизиш. Пожелавам ти да не му се
случва тия Клипърс са куц отбор не ги искам шампиони.

Аз те изтролих с това за М.Джордън!
Т.е. само той може винаги да печели на финала!

Защо Ленард да няма претенции за плеймейкър. Самият Леброн е имал претенции за плеймейкър.
Сега пък когато самия той играе на тази позиция не искат от него да играе и крило нали?
Тъпо е че играчите все повече стават архитекти на отбори но дори Роналдо си позволява да съветва
Юве за трансфери и то по медиите дори не скрито както се твърди за играчи от НБА. Дали може да се
случат тези трансфери не е ясно, може и да се случат може и не. Ще е интересно брадата да отиде в Клипърс
и Мъри и Кольо да ги отупат! :mrgreen:
Значи ти ме питаш някакви супер фенски неща и за мен леко странни. Все едно да те питам а ти помниш ли какво
им се случи на супер Маями-то 2014-та. Аз дори като фен на Спърс не ти го натяквам това.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 окт 2020 11:49

Мисля че излишно задълбочавате нещата. На днешно време играчите предпочитат възможността да се съберат с други звезди и да спечелят по-лесни титли. Времената на тия, изкарали цялата си кариера в драфналия ги отбор са история. Верно, Ленърд не постъпи особено мъжки, използвайки Лейкърс като leverage, с което да изнуди Торонто/Клипърс да трейднат за друга звезда. Да, аз също бях ядосан тогава, но в крайна сметка той е бил прав за себе си. Огромен процент от отборите третират играчите си като стока и малко подобно отношение от страна на играчите няма да нарани никой собственик или GM.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 окт 2020 11:55

Точно за това става въпрос и аз съм съгласен напълно!
Спирам да пиша дълги и скучни постове!
Жалко че Спърс загубиха от Маями 2013-та иначе можеше да разширя троленето със 100 %-товите финали!

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Кауай Ленърд

Мнениеот Drunken_Master » 19 окт 2020 11:58

Пичичи, нали ти обяснявам, че нямат нищо общо примерите. Аз никога не съм го обвинявал, че се събраха с Пол Джордж в опит да спечелят титлата. Въпреки, че постъпката му си беше чисто курвенска, понеже дълго време феновете вярваха, че ще остане. Оказва се, че и ръководството също е било подведено. Кога ЛеБрон е правил подобни неща ? Когато му горяха потникът, самите фенове на Кавс не се замисляха, кой изобщо е виновен за ситуацията с Кралят. Не беше ЛеБрон, де... Никой нормален играч няма да желае, да остане в един отбор, единствено и само заради любовта на феновете и уважението на ръководството. Всеки иска да започне да печели титли. Както и да е, аз никога не съм го винил за това, въпреки че ми беше много смешно, колко ей такива недорасляци като тоя pill ми го възхваляваха, че бил най-близкото нещо до Майкъл Джордън и т.н. Знаеш ли, кога pill е гледал Майкъл Джордън ? Точно никога... Затова ми беше смешно, понеже най-големите му поддръжници бяха и най-големите лицемери и най-големите хейтъри по Джеймс. Както и да е...
Аз ти говоря, че в момента се превърна в жалък ревящ и хленчещ кретен, който все от нещо е недоволен. Какво не му харесва на тима ? Има си сайдкик, има си дълга пейка... Ето смениха и треньорът, може и той да е бил в основата на смяната му. Хич няма да съм учуден. И т.н., и т.н... Кога ЛеБрон е бил хленчил за съотборници, когато е бил водач на най-класният отбор в лигата ? Кога ? НИКОГА !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 окт 2020 12:10

ОК, де имаш си твоята истина!
Ето аз ти казвам че дори като привърженик на СА Спърс не му се дразня на Ленард макар че според доста хора
едва ли не всички трябвало да го мразим. Просто не съм устроен така. Това са хора както регъра спомена
имат право на личен живот и мнение. Супер много съм му благодарен даже за играта която показа със
СА и прав му път. Да си троши главата с неговите проекти за отбор на Клипърс!

Дано вземат брадата и Йоката ги занули!

А ти представяш ли си каква революция ще е това за Хюстън? За мен това е невъзможно да изгонят толкова играчи!
Че те може да не влезнат в плейофи даже с години!
Последна промяна от Pichichi на 19 окт 2020 12:14, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Хийт

Мнениеот Drunken_Master » 19 окт 2020 12:11

Drunken_Master написа:Понеже чета, че преди време сте правили сравнения между трансферните ходове на Джеймс и Дюрант, реших и аз да напиша своето мнение. Впрочем, това съм го писал поне два пъти в рамките на последните две години, но повторението е ма... сещате се. Основната разлика е, че Кей Ди отиде в ГОТОВ отбор, който още тогава даваше заявки за един от най-добрите ОТБОРИ в историята на Лигата и който преспокойно можеше да стигне до Финали и без него. Само се замислете ... 73-9! Помня, че преди поставянето на рекорда, повечето анализатори смятаха, че по-скоро Ицата би проговорил на безупречен мандарин, преди някой да подобри постижението на Булс 96' ... При трансфера на Кей Ди, ГСУ изгубиха Барнс и Боугът. На практика, те 'ъпгрейднаха' отбора няколкократно на позицията на лекото крило и загубиха титулярния си център, който бе заместен от комбинация от играчи - Заза+Джавейл. В замяна получиха играч номер 2 в Лигата, като, по това време, първото място бе заето от Джеймс, а третото, по мое скромно мнение от Къри. Да не забравяме 'оу-стар' играчите Клей и Дреймонд и 'Файнълс МВП-то' Иги. Отново обръщам внимание на факта, че ГСУ си бяха напълно 'окомплектован' отбор, който запази основното си ядро + групата от супер надеждни ролеви играчи и добави Дюрант. Когато Джеймс отиде в Маями, той обедини сили с играч от Топ 3 и Топ 10-15, респективно Уейд и Бош. Тогава, поне според мен, ЛеБрон вече бе беше няколко години МВП, Коби - №2, Уейд - №3 ... Останалата част от отбора на Маями се състоеше от 'миш-маш плява' от ролеви играчи, които бяха събрани, за да "запълват дупките" в отбора, като тогава погрешно се смяташе, че цялата тежест може да бъде поета от трите суперзвезди. Все пак това бе още в зората на суперотборите. Плявата включваше Иугаускас, който броеше месеците до пенсия, 'необработен' Марио Чалмърс, понапълнял и поостарял Майк Биби, невъзпятият герой от първите два сезона на Хийтълс - Джоел Антъни, както и добрият борец и защитник, но 'тотал щета' в атака -Юдонис Хезлъм ... Да не забравяме двестакилограмовия Еди Къри ... Имаше и други, но не ги помня. Освен това, три-четири сезона преди мегатрансфера, Хийт бяха опашкари в плейофите, въпреки чутовните усилия на Ди Уейд. Та, да обобщя: ростърът на Хийт бе тотално "разкопан" и за едно лято бяха пресяти три суперзвезди и една камара буренаци, които тепърва щяха да се сработват. Връщам се на прякото сравнение между Дюрант и Крал ЛеБрон. Паралел между трансферните им ходове можеше да се прави само при условие, че, например, Джеймс бе отишъл в готовия отбор на Селтикс, който го отстрани през 2010 г. Въпреки, че между Селтикс от този период и ГСУ 2016, не може да се прави сравнение, тъй като Голямото Трио бе в зенита си, а ядрото на ГСУ бяха навлезли в 'прайм-а' си. Между другото, Селтикс от Ерата Кей Джи- Рей Рей-Истината + фамозния Рондо, бяха един от най-приятните отбори за гледане, по мое мнение.Тогава станах техен фен. Те си доказаха, че не става само с мускули, а трЕбва и акъл, като за малко не набиха канчето на Хийтълс през 2012 г.

Стар мой пост, относно "Хийтълс" и проблемите им...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 окт 2020 12:16

Аз като ви казвам, че си ги има на copy paste някъде. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Хийтълс

Мнениеот Drunken_Master » 19 окт 2020 12:20

rhaegar написа:Аз като ви казвам, че си ги има на copy paste някъде. :lol:

Смешко, точно с теб и ония кавал 1982 спорехме по темата за Хийт и провалът срещу Далас. Това преди 2-3 години... Копирах го от архива. Помниш като маймуните, да те еВа... :lol: :lol: :lol:
Изображение

pill
Контакти:

Козела

Мнениеот pill » 19 окт 2020 12:24

Хахахаха! Сипвайте му с големия черпак. Това заслужава.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 окт 2020 12:27

Не съм някакъв топ разбирач нито имам достатъчно време да следя ростърите на всички отбори!
Няма да споря на такава тема кой ростър какъв бил допускам че може и да си прав.
Темата е друга и тя е отбори които са изградени на базата на договорка м/у играчи и трансфери на топ
играчи с цел да вземат титлата. Много са такива след 2000-та година има и няколко от преди това!
Приеми го, лошото е че ти се стягаш на тема Леброн и почваш да обясняваш каква е разликата м/у
Леброн и Дюрант, м/у Леброн и Ленард. Ами няма разлика за мен за теб явно има.
За мен беше висша форма на наглост да чуя как 3-ката от Маями обяви пред всички че още в първата
им година в НБА се били разбрали че през еди коя си година можело да играят заедно!
Леброн е един от тези 3-ма и за мен няма драма! Та каква е разликата с това че Ленард казал на Клипърс
идвам ама ако вземете и PG? Защо Къри да не иска да вземе Дюрант в ГСУ? Него го вълнува да са възможно
по-силни. Мислиш л иче ако ростъра на Маями бил прекалено силен тогава 3-ката щеше да си каже
"Ей прекалено силни ставаме айде няма да се събираме!"

Не, това ми е последния пост по темата за днес! Оцапахме темата и за новия сезон. 8-)
Айде хубав ден!

Върни се в “Архив”