Лига Европа 2020/21 (Четвърти кръг /Базел-ЦСКА (София) /01.10.2020/21:30ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига Европа 2020/21 (Четвърти кръг /Базел-ЦСКА (София) /01.10.2020/21:30ч
Най-вероятно ще загубим, но поне да е с игра и желание за победа. Не, че не се надявам на победа де 

За мен този мач е пълна загадка.Най- слабото ни звено е двойката ЦЗ.Може би ще е добре да се прибере по- близо до тях халфовата линия.Ние така - или иначе изнасяме предимно през крилата.
Просто не знам май на Базел са им други проблемите и ЛЕ им е малко встрани като задача.Дано да съм прав и да ги елиминираме!
Просто не знам май на Базел са им други проблемите и ЛЕ им е малко встрани като задача.Дано да съм прав и да ги елиминираме!
onegavon написа:За мен този мач е пълна загадка.Най- слабото ни звено е двойката ЦЗ.Може би ще е добре да се прибере по- близо до тях халфовата линия.Ние така - или иначе изнасяме предимно през крилата.
Не се заяждам,но според мен ,ако при равен реззултат дръпнете халфовете близко до защитата ще вкарате вълка в кошарата.
Швейцарците играят нещо като 4-4-2 ,като и тримата им централни нападатели ( най-вероятно ще играят 2-ма от тях) са тежки централни нападатели . Като ако се стигне до единоборства нормално е да очкваш ,че и онези ще спечелят няколко. ,а да спечелят топката в близост до вратата винаги е опасно.
Друго типично за играта на швейцарците е ,че стрелят от разстояние . Наближат ли вратата на 25 метра не се притесняват да стрелят към вратата.. Ако ги оставите да стрелят , все някой от ударите ще ви създаде проблем.
За мен слабата страна на Базел е бързината и защитата.
Тая надеждичка, ама гълъба, бусато и матей са ми рискови.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
honda написа:onegavon написа:За мен този мач е пълна загадка.Най- слабото ни звено е двойката ЦЗ.Може би ще е добре да се прибере по- близо до тях халфовата линия.Ние така - или иначе изнасяме предимно през крилата.
Не се заяждам,но според мен ,ако при равен реззултат дръпнете халфовете близко до защитата ще вкарате вълка в кошарата.
Швейцарците играят нещо като 4-4-2 ,като и тримата им централни нападатели ( най-вероятно ще играят 2-ма от тях) са тежки централни нападатели . Като ако се стигне до единоборства нормално е да очкваш ,че и онези ще спечелят няколко. ,а да спечелят топката в близост до вратата винаги е опасно.
Друго типично за играта на швейцарците е ,че стрелят от разстояние . Наближат ли вратата на 25 метра не се притесняват да стрелят към вратата.. Ако ги оставите да стрелят , все някой от ударите ще ви създаде проблем.
Колко мача на Базел си гледал през този сезон? Къде ги гледаш, на живо или по някоя Диема?! Защото цитираш гост-коментаторите им, както и част от анализите на Тема спорт. Няма лошо, гадното е, че го представяш за собствено мнение, а то си е чиста проба плагиатство. Съжалявам, че съм рязък, но ми писна да си " на всяко гърне мерудия ", докато всъщност копи-пействаш! Колкото до мача - събирам прогнози , че съм го закъсал в играта, но искам само такива от хора, които НЕ са фенове на ЦСКА! Предварително ви благодаря!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Kiril2681 написа:honda написа:onegavon написа:За мен този мач е пълна загадка.Най- слабото ни звено е двойката ЦЗ.Може би ще е добре да се прибере по- близо до тях халфовата линия.Ние така - или иначе изнасяме предимно през крилата.
Колко мача на Базел си гледал през този сезон? Къде ги гледаш, на живо или по някоя Диема?! Защото цитираш гост-коментаторите им, както и част от анализите на Тема спорт. Няма лошо, гадното е, че го представяш за собствено мнение, а то си е чиста проба плагиатство. Съжалявам, че съм рязък, но ми писна да си " на всяко гърне мерудия ", докато всъщност копи-пействаш! Колкото до мача - събирам прогнози , че съм го закъсал в играта, но искам само такива от хора, които НЕ са фенове на ЦСКА! Предварително ви благодаря!
Принуждаваш ме да цитирам себе си:
https://forum.gong.bg/cska/viewtopic.ph ... &start=100
Може да обърнеш внимание ,кога и в колко часа съм го написал и дали някой друг ,го е написал преди мен ,Тема спорт не го чета. Май съм цитирал себе си,а затова че някой друг ме е цитрал ,няма как да си търся правата. Иначе вчера и П.Александров на практика повтори казаното от мен ,няколко дни преди него.
Между другото съм общото взето във форума от създаването му и може да провериш дали имам едно мнение ,което е копи/пейст от друго място.
Bazel е отбор който може да бъде победен на контри особено през второто полувреме,имаме бързи флангови футболисти за да го направим , но Белчев е тренер който обича друг тип игра с повече владеене на топката.Все пак ,ако имаме късмет и покажем играта от мача с Лудогорец ,можем да си ги бием още в редовното време.Ако има продължения резултата не подлежи на каквато и да е прогноза ,тогава поради умората грешки ще има и в двете посоки. Успех в четвъртък .
Успех на " Лудогорец " и на ЦСКА-София.
Базел определено не са в добра форма напоследък, а и не само напоследък. Далеч са от класата си от близкото минало, като сдават последните няколко сезона щафетата на Йънг Бойс, оставяйки зад тях в класирането. Миналия сезон дори завършват 3. Мисля, че жребия може да се нарече доста приемлив с оглед фазата на турнира и остава шансовете на българския отбор за класиране отворени.
Това, което съм гледал аз, е че Базел определено не седят добре в защита, а за мача ще бъдат без двамата си титулярни крайни защитника. Досега нямат чиста мрежа в изиграните си срещи. Също ще коригирам хонда, че не играят 4-4-2, а по-скоро 4-2-3-1. В атака стоят най-добре и разполагат с най-голям избор от състезатели.
Общо взето така седят нещата и с -София. За мен най-слабото звено е десния защитник, и Базел трябва да атакуват точно в неговата зона. Показаха, че защитата им може да допуска голове от аматьорски отбори, за това си мисля, че ще допускат и утре.
Домакинството, макар и без публика си е предимство за Базел, очаквам мач с голове, и който има повече късмет ще продължи. Ако трябва да изразя шансовете в проценти, то са 55% към 45% за домакините.
Това, което съм гледал аз, е че Базел определено не седят добре в защита, а за мача ще бъдат без двамата си титулярни крайни защитника. Досега нямат чиста мрежа в изиграните си срещи. Също ще коригирам хонда, че не играят 4-4-2, а по-скоро 4-2-3-1. В атака стоят най-добре и разполагат с най-голям избор от състезатели.
Общо взето така седят нещата и с -София. За мен най-слабото звено е десния защитник, и Базел трябва да атакуват точно в неговата зона. Показаха, че защитата им може да допуска голове от аматьорски отбори, за това си мисля, че ще допускат и утре.
Домакинството, макар и без публика си е предимство за Базел, очаквам мач с голове, и който има повече късмет ще продължи. Ако трябва да изразя шансовете в проценти, то са 55% към 45% за домакините.
-
- Контакти:
Вярвам, че ще ги отстраним. Началото на сезона за Базел е много слабо, 2:2 с Вадуц, трудна победа срещу 10 кипърци и загуба в първенството преди няколко дни. Имат си и разни вътрешни проблеми.
Трябва да се опазим от началният натиск и ако не допуснем гол през първото полувреме, шансовете ни стават доста големи. Много по-добре сме физически!
Нашите ще са по-мотивирани, влизат като аутсайдери и мисля, че ще сме добре подготвени.
1:3!
Трябва да се опазим от началният натиск и ако не допуснем гол през първото полувреме, шансовете ни стават доста големи. Много по-добре сме физически!
Нашите ще са по-мотивирани, влизат като аутсайдери и мисля, че ще сме добре подготвени.
1:3!