КБ /Левски - Черно море/ 04.12.19 сряда 17.30ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: КБ: Левски - Черно море 04.12 сряда 17.30
Подуенци са абсолютни дървари и нищо не става от тях. Купата със сигурност такива смешници няма как да я спечелят, не може всеки мач да свири Николай Йорданов! ОТНОВО СИН ПОЗОР! СЪДИЙСКИ ПОЗОР! МИЛИЦИОНЕРСКИ ПОЗОР 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Неотсъдена дузпа за Моряците и спестен червен картон на Каргас в 90мин и н@срания съдия прекъсна последната атака на Ч.море като свири преди края на даденото продължение. Какво да говорим повече- аматьорите от Левски отново бутнати от съдията!
-
- Контакти:
Освен чистата дузпа в 90 мин плюс ЧК а Каргас и свирения край по-рано може да отбележим и, че ни отмени РЕДОВЕН ГОЛ. Изобщо това ла*но Йорданов беше изпратен с ясна ПОРЪЧКА да добута тези дървари напред. Свирката му 15 секунди преди края при наша атака беше най-ясния лакмус за какво иде реч!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Дори и съдията разбра,че Левски са тотално гипсирани и голът е въпрос на секунди и наду гащите...пардон свирката
Ще е срам ,ако Купата отиде при тези дърводелци!

-
- Контакти:
Дори припознатите в цялата им гнусота не са чак толкова противни. Ще е футболно престъпление ако такива дърводелци вземат Купата. Нямат НИКАКВИ футболни аргументи, най-добрия им играч беше тотално надигран от 19 г. юноша. Пожелаваме им ново 0:7 от поредните продавачи и пощальони
Да оставите Л****в да ви вкара, да ги оставите да разиграват и подават в нак.поле?
Л****в яко ръгаше с лактите. Жалък б****к. Бил р****о от малък. Габровски срутник.
Л****в яко ръгаше с лактите. Жалък б****к. Бил р****о от малък. Габровски срутник.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
- Ron Jeremy
- Контакти:
Re: КБ: Левски - Черно море 30.10 сряда 18.00
Blue_Blood84 написа:До 20-тата минута 2-0 и после спираме да играем да се пазим за по-важните мачове за първенството, ако случайно второто вкарат гол, може да ги качим на 3-1 4-1, лесен мач.
Сега след мача усещаш ли колко си нелеп ... Това е като да удариш дъното с отскок...отивайте да целувате г$за на Никито Йорданов , че ви спаси аналите и успех на следващия ви съперник , защото сте пълен т#ш#к !!!
ex Popeye
Абсолютно копие на мача ни със Локо Пд. Биха ни с един удар, а съдията ни опропасти малкото възможности, които имахме. Отново притежавахме топката над 60%. Естествено не ни беше показана статистика от мача, защото би била трагична за великия гранд. Не мисля, че в някой компонент ни превъзхождаха. Доволен съм от новото попълнение и за пореден път разочарован ит Васил и Ндонгала. Мисля, че ако Родриго не е контузен, ще вземем поне хикс в Разград. Те поне играят футбол.

Знаете ли .....да речем, че гола беше отменен понеже съдията е видял фал .....да речем, че съдията не свири дузпа понеже е видял нарушението извън наказателното ......и съм склонен да повярвам, че тия 2 ключови решения са били случайни! Обаче това, че не показа заслужен втори жълт и съответно червен картон в края ме кара да мисля, че и другите 2 неща не са били случайни

Понеже ме дразнят някои неща на моменти ......ей така сега реших да си пожелая 7 място за пъренство и бараж срещу Левски и да играем в Европа

ogrizko написа:Понеже ме дразнят някои неща на моменти ......ей така сега реших да си пожелая 7 място за пъренство и бараж срещу Левски и да играем в Европа![]()
За два мача три отменени гола, гледай какво ще става при този бараж...