Левски - Берое | 10.08.2019 г. | 20:30 ч
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Левски - Берое | 10.08.2019 г. | 20:30 ч
По-зле от вчера не знам дали можем да играем и не съм чак толкова любопитен да узная. По-добре сигурно можем - дано е срещу Берое. Дали ще ни стигне да ги бием - зависи от това, колко по-добре ще играем. Аз се надявам и чакам победа. Ако е нещо друго - след това, което преживях от четвъртък насам, ме кара да вярвам, че и това някак си ще се преглътне. Но ще става все по-трудно ...
-
- Контакти:
Странджата написа:По-зле от вчера не знам дали можем да играем и не съм чак толкова любопитен да узная. По-добре сигурно можем - дано е срещу Берое. Дали ще ни стигне да ги бием - зависи от това, колко по-добре ще играем. Аз се надявам и чакам победа. Ако е нещо друго - след това, което преживях от четвъртък насам, ме кара да вярвам, че и това някак си ще се преглътне. Но ще става все по-трудно ...
Без халфове?!? Трудно, да не кажа невъзможно да играем по-добре.
- popokutepetel
- Контакти:
ChuckNorris написа:Тези не са Царско село. Имат добри футболисти. Играят мачовете на живота си срещу нас. Най-верният от верните сателити на Литекс.
С оглед на огромната дупка в средата оставена от продажбата на Мариани и контузията на Тиам очакванията ми са да не победим. Спокойно можем да загубим мача. Все пак сигурно ще завършим наравно - доста трудно при това. За съжаление потенциала, с който разполагаме, изключвам победата като опция.
Ле-ле като чета това се чудя за титаните от Арда какво да кажем при положение, че ги направиха смешни и им направиха само тройка

Хубчев ме изненада, в интерес на истината преизпълнихме условието да изтърпим наказанието в ЕКТ. Догодина ще има поне 1 мач пред пълни трибуни. Всичко друго е без значение, без Обертан, Тиам и Мариани, без читави халфове и класно крило някъде към края на октомври ще спукаме гуми.
За мача: троен. Берое доказа,че може да краде точки от нас. Може да стане всичко - 1:0, 1:1 или 1-2
За мача: троен. Берое доказа,че може да краде точки от нас. Може да стане всичко - 1:0, 1:1 или 1-2
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Тия ще дойдат да ни бият
Прогноза :Х2
Прогноза :Х2
-
- Контакти:
Комфортно 2-0.
popokutepetel написа:ChuckNorris написа:Тези не са Царско село. Имат добри футболисти. Играят мачовете на живота си срещу нас. Най-верният от верните сателити на Литекс.
С оглед на огромната дупка в средата оставена от продажбата на Мариани и контузията на Тиам очакванията ми са да не победим. Спокойно можем да загубим мача. Все пак сигурно ще завършим наравно - доста трудно при това. За съжаление потенциала, с който разполагаме, изключвам победата като опция.
Ле-ле като чета това се чудя за титаните от Арда какво да кажем при положение, че ги направиха смешни и им направиха само тройка
колко требва да си убитак за да говориш такива глупости,скрий се човече.
LEVSKI_FOREVER
Според мен този мач ще е по-лесен от предишния и следващия. Ц. Село и Витоша играят по затворено, а Левски играе трудно точно срещу такива отбори.
Във вчерашния мач точно когато домакините се "отвориха", и създадоха няколко положения пред нашата врата, им вкарахме два гола.
Очаквам нещо подобно като мача с Ботев( Пд).
Във вчерашния мач точно когато домакините се "отвориха", и създадоха няколко положения пред нашата врата, им вкарахме два гола.
Очаквам нещо подобно като мача с Ботев( Пд).
-
- Контакти:
popokutepetel написа:ChuckNorris написа:Тези не са Царско село. Имат добри футболисти. Играят мачовете на живота си срещу нас. Най-верният от верните сателити на Литекс.
Не знам дали си гледал мача със селското царство? Знаеш ли какъв футбол "играхме" ? Чорбое мачовете с нас им осмислят сезона.
Мариани си отиде. Няма да играят Тиам, Костов, Холмар. Не казвам, че не можем да ги бием. Казвам, че с оглед на показаното и на играчите, с които ще излезнем - аз не виждам как. Дано Хубчев измисли нещо и вземем мача. Ще съм много радостен.
Не виждам защо си чак толкова голям оптимист?!?
- popokutepetel
- Контакти:
zlatan написа:popokutepetel написа:ChuckNorris написа:Тези не са Царско село. Имат добри футболисти. Играят мачовете на живота си срещу нас. Най-верният от верните сателити на Литекс.
колко требва да си убитак за да говориш такива глупости,скрий се човече.
Айде сега отиди пред огледалото и отсреща ще видиш истински убидат мухльо