ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 юли 2019 16:44

Когато трябва да наваксваш 3 гола би трябвало да освободиш играчите от някакви строги и тактически неща... Просто трябва да излязат и да се опитат да поставят гостите под непрекъснато напрежение... Центрирания, удари от средна и далечна дистанция, остри пасове и т.н.
Пък докъдето ни стигнат силите. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 юли 2019 16:46

Както и да завърши този мач, големите победители ще са младИте. Това е добър спортен опит за тях, щото едно е да си цъкаш с Дунав, друго е да се сбориш с неприятените кипъро-испанци, да усетиш малко курвенски провокации, малко по-остри влизания и други прийоми на модерния турнирен футбол.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 31 юли 2019 16:48

Mitata написа:
realno написа:
G_I_G написа:Резултатът е 0:4 и общ резултат 7:0 за АЕК.

Щом като Литекс убиха умрелите с 8:0 и то само в един мач, защо да не можем ние да победин АЕК Ларнака поне с 4:0? :!: ;)

"Умрелите" ви бият както си поискат. Гот ли е да получаваш шамари от умрел? Или е кошмар? Кипърци не можете да биете, ужасно слабички сте. Ония са способни да направят защитата ви разногледа. За справка, миналия четвъртък.

Много се засегна на "умрелите"... Голяма злоба извади. :lol: Направиха ни защитата "разногледа", когато същата се състоеше от ляв бек, централен защитник и двама полузащитници, които по никакъв начин не си бяха на позициите. Та, бегом към форума на умрелите с тия "справки".
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 юли 2019 16:55

specter написа:
Mitata написа:
realno написа:

Щом като Литекс убиха умрелите с 8:0 и то само в един мач, защо да не можем ние да победин АЕК Ларнака поне с 4:0? :!: ;)

"Умрелите" ви бият както си поискат. Гот ли е да получаваш шамари от умрел? Или е кошмар? Кипърци не можете да биете, ужасно слабички сте. Ония са способни да направят защитата ви разногледа. За справка, миналия четвъртък.

Много се засегна на "умрелите"... Голяма злоба извади. :lol: Направиха ни защитата "разногледа", когато същата се състоеше от ляв бек, централен защитник и двама полузащитници, които по никакъв начин не си бяха на позициите. Та, бегом към форума на умрелите с тия "справки".

Няма злоба, смешни са приказкити ви за тирето, микре, оранжевите, умрелите, Литекс и така нататък и така нататък, които постоянно повтаряте като мантра, заклинание. Злобата е при вас. Ние се знаем кои сме. ЦСКА!
Сега за мача. Не ви виждам, едно равенство би било успех за вас.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 31 юли 2019 17:01

wilge написа:

Много моля модератора да не дава достъп на това лице до синия форум. Неговите провокации са равностойни на обиди за феновете на Левски.

Ами ако случайно пък вземе та излезе този резултат? ;)
Последна промяна от Ozzimozzi на 31 юли 2019 17:11, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 31 юли 2019 17:01

Митенце , какви мантри , какви заклинания бре :) това са ФАКТИТЕ!!! Доседа нито един от вас не успя да отговори , успееш ли ще спечелиш - Колко мача за вас има Наско Борносузов , вкарал гол на финала на турнира на ветераните на ЦСКА , и вдигнал купата по случай 70годишнината ? Тази червена легенда :? колко мача , гола и титли има с вас ?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 юли 2019 17:05

Mitata написа:Няма злоба, смешни са приказкити ви за тирето, микре, оранжевите, умрелите, Литекс и така нататък и така нататък, които постоянно повтаряте като мантра, заклинание. ..

Вашите почнаха първи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 31 юли 2019 17:06

Много моля модератора да не дава достъп на това лице до синия форум. Неговите провокации са равностойни на обиди за феновете на Левски.

К'во лице бе, той си е най-откровен задник!
Колкото до мача - чудеса може и да стават, но да се надяваш на тях е доста наивно. Искам да ги бием, защото сме по-добри от тях, и това ще се види. И да му тръгне на някой като на Мариани, защото на арабите парите им хич не са свършили ;)
Само Левски! И ако се надявам на нещо, то е да бъде за последно стадионът ни празен.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 31 юли 2019 17:18

Реално трудно ще ги отстраним иска ми се победа и следващият път да сме пред пълен стадион. Но въпреки всичко ми се иска едно грабвайте телата с тактика юруш пък каквото стане все пак оптимистично 3-0 в редовното време и 4-0 след продължения, а троловете от покойника бахур за тях като няма бан, аз в техния форум не съм написал една дума.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 юли 2019 17:29

Aз пък тия дни надъних една отпуска за седмицата, в която ще гостуваме в Белгия. :mrgreen:
Ако се класираме - с жената на самальота и фърррр на белгийското крайбрежие. Ако не - на нашето.
[offtopic]

Върни се в “Левски”