Пък докъдето ни стигнат силите.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Mitata написа:realno написа:G_I_G написа:Резултатът е 0:4 и общ резултат 7:0 за АЕК.
Щом като Литекс убиха умрелите с 8:0 и то само в един мач, защо да не можем ние да победин АЕК Ларнака поне с 4:0?![]()
"Умрелите" ви бият както си поискат. Гот ли е да получаваш шамари от умрел? Или е кошмар? Кипърци не можете да биете, ужасно слабички сте. Ония са способни да направят защитата ви разногледа. За справка, миналия четвъртък.
specter написа:Mitata написа:realno написа:G_I_G написа:Резултатът е 0:4 и общ резултат 7:0 за АЕК.
Щом като Литекс убиха умрелите с 8:0 и то само в един мач, защо да не можем ние да победин АЕК Ларнака поне с 4:0?![]()
"Умрелите" ви бият както си поискат. Гот ли е да получаваш шамари от умрел? Или е кошмар? Кипърци не можете да биете, ужасно слабички сте. Ония са способни да направят защитата ви разногледа. За справка, миналия четвъртък.
Много се засегна на "умрелите"... Голяма злоба извади.Направиха ни защитата "разногледа", когато същата се състоеше от ляв бек, централен защитник и двама полузащитници, които по никакъв начин не си бяха на позициите. Та, бегом към форума на умрелите с тия "справки".
wilge написа:G_I_G написа:Резултатът е 0:4 и общ резултат 7:0 за АЕК.
Много моля модератора да не дава достъп на това лице до синия форум. Неговите провокации са равностойни на обиди за феновете на Левски.
Mitata написа:Няма злоба, смешни са приказкити ви за тирето, микре, оранжевите, умрелите, Литекс и така нататък и така нататък, които постоянно повтаряте като мантра, заклинание. ..
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Много моля модератора да не дава достъп на това лице до синия форум. Неговите провокации са равностойни на обиди за феновете на Левски.
Потребители, разглеждащи този форум: djd и 34 госта