Лига Европа, 2-ри квалификационен кръг, ЦСКА - Осиек

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Tony_CSKA
Контакти:

Re: Лига Европа, 2-ри квалификационен кръг, ЦСКА - Осиек

Мнениеот Tony_CSKA » 25 юли 2019 14:48

Нямам идея какво ви дава повод за оптимизъм. Ако играят заедно Жеферсон, Тиаго, Пинто, Малинов, Евандро и Соу не виждам как ще играем нещо, което може да се доближи до играта наречена футбол. Най-много да докюскаме някоя почти спукана топка до вратата на Осиек. Отзад как се надяваме да опазим мрежата си суха след като Титоград имаше половин дузина положения за гол, а Етър и Черно море ни вкараха 5 гола за 2 мача...

Проблемът ни е, че 3 сезона в "А" група/Първа лига/Ефбет лига или както искате я наречете пробваме да превземем върха с играчи с лимитирани възможности. Очевидно човекът, който отговаря за трансферите ни не си върши качествено работата. Има изключения в това отношение, но те са единици, които са неизбежни с оглед на количеството футболисти, което сме привлекли (а повечето от тях резонно отпратили) в този период от време. Вижда се, че се извъртяха Янев, Йорданеску, Белчев, НЕМ, Пенев, Митов?!?!?!?!?! и Люпко и не сме били достатъчно успешни при никого от тях. Това е ясен индикатор, че просто селекцията не се прави по адекватен начин, за да имаме успехите, които искаме. Хубав футбол играехме при Янев и Белчев единствено, но това не беше достатъчно, за да направим нещо значимо. Ако трябва да съм честен мисля, че щяхме да сме шампиони последния сезон, ако разполагахме отбора, който имахме при Белчев, защото Разград бяха доста под нивото им спрямо тогавашното и то си пролича.

Не ме интересуват един-два мача, а устойчиво развитие на отбора, което няма как да се случи със запазването на гръбнака на отбора поради простата причина, че в момента той е безгръбначен. Трябва малко по малко, ако може и по много футболисти, които имаха водеща роля до този момент да почнат да имат периферна такава и да влизат само, ако показват израстване, а вместо тях да се налагат нови.

В момента имаме приемлив (но не и блестящ вратар) в лицето на Черниаускас, десен бек, който играе чудесно в защита, но е кръгла нула в атака - Турицов, един потенциално добър централен защитник, който винаги трябва да е титуляр - Антов, нелош дефанзивен халф, който все пак много лесно си изкарва картони - Бикел, атакуващ халф, който пази и движи топката добре, но е с крехка физика - Фабрини, дясно крило, което за първи път от началото на миналия сезон успя да преодолее противников играч и да центрира на няколко пъти (единият перфектно, а такова нещо не бяха правили всичките ни крила за този период независимо отляво или отдясно) - Соломон-Отабор и едно момче с доста хляб в него, което може да играе отдясно, а си мисля, че ще бъде ефективен и отляво - Митков. Другите ни футболисти са за запълване на 11 стартови и резерви. Единствено отварям скоба за Бодуров, който игра добре до този момент, но вече започва да навлиза във възраст, в която няма да е ефективен за съжаление и Занев може да играе на прилично ниво отляво.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 25 юли 2019 14:52

Ако скаутите, играчите и треньорите ни бяха положили и 1/3 от усилията, които положих, за да напиша горния си коментар (а те не са много) нямаше да загубим от Черно Море и да изглеждаме като отбор от "В" група в този мач. Впрочем, ако играехме в този мач с отбора ни от "В" група нямаше да го загубим.

anons
Контакти:

Мнениеот anons » 25 юли 2019 15:03

Дано бият за да има точки за националния коефициент ...но не е сигурно ..те и Черно море щяха да бият ..ама :o
Ако не вземат поне 2/0 са аут.......Там ще ги хлъзнат .......
Прогноза 1:1..........неясна хаотична безидейна игра все още на ЦСКА

scevola7
Контакти:

Мнениеот scevola7 » 25 юли 2019 16:45

Дано да играем със сърце в този мач, да покажем дух и борбеност пък каквото стане. Според мен състава за този мач трябва да е такъв. Черни - Бикел, Чорбата, Бодуров, Занев - Малинов, Пинто, Фабрини - Кери, Евандро, Соу. Като резерви да влязат: Отабор, Давидов, Уот, взависимост как ще тръгне мача. Тиаго да си стои на пейката.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 25 юли 2019 17:22

scevola7 написа:Дано да играем със сърце в този мач, да покажем дух и борбеност пък каквото стане. Според мен състава за този мач трябва да е такъв. Черни - Бикел, Чорбата, Бодуров, Занев - Малинов, Пинто, Фабрини - Кери, Евандро, Соу. Като резерви да влязат: Отабор, Давидов, Уот, взависимост как ще тръгне мача. Тиаго да си стои на пейката.

Евандро?

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 25 юли 2019 17:30

Мисля че това момче Соломон трябва да започне днес титуляр. Беше единственият светъл лъч от мача с ЧМ, според мен поне. Не знам дали има някакви особени качества или просто защото влезе при много разгневена публика точно в дебюта си, беше единственият с някакъв блясък в очите и искаше да покаже агресия и желание. Жалко и за Уот, че точно в такъв гаден момент вкара първия си гол и не можа да му се зарадва, но си предпочитам Соу по някаква причина...
За защитата е ясно, че Бодуров ще започне, нали за днес го пазиха цяла седмица като писано яйце и гледаха да не се преумори много... уж :) Бикел десен бек, няма друга опция. Съмнявам се да видим Митков и въобще каквито и да било рискове. Дедо осъзнава, че този мач е много превратен момент и ще заложи на опитните стари кучета. Така че- Фабрини и Кери също ги очаквам титуляри. Само не съм сигурен за Чорбата :(

scevola7
Контакти:

Мнениеот scevola7 » 25 юли 2019 18:26

Tony_CSKA написа:
scevola7 написа:Дано да играем със сърце в този мач, да покажем дух и борбеност пък каквото стане. Според мен състава за този мач трябва да е такъв. Черни - Бикел, Чорбата, Бодуров, Занев - Малинов, Пинто, Фабрини - Кери, Евандро, Соу. Като резерви да влязат: Отабор, Давидов, Уот, взависимост как ще тръгне мача. Тиаго да си стои на пейката.

Евандро?

Срещу здравите физически хървати, мисля че е по-добре да противодействаме с технични футболисти в атака, а и Евандро колкото и да си има кусури си е лисица.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 25 юли 2019 18:34

scevola7 написа:
Tony_CSKA написа:

Евандро?

Срещу здравите физически хървати, мисля че е по-добре да противодействаме с технични футболисти в атака, а и Евандро колкото и да си има кусури си е лисица.

Единственото положително качество на Евандро е, че като има желание се връща да помага в защита. Относно техника - не я притежава, не може да елиминира защитник с топка в крака, не може да подаде извеждащ пас или да центрира. Пълен фигурант, който няма качества за ЦСКА.

brigades
Контакти:

Мнениеот brigades » 25 юли 2019 19:39

Спокойно бе хора казал съм,че резултата е 3:0,но може и повече,така че дишайте! :)

brigades
Контакти:

Мнениеот brigades » 25 юли 2019 20:21

Не е лош състава и тактиката! Тики-така и тройка спатия!

Върни се в “ЦСКА”