Защо по ТВ, стадиона далече ли ти е?
Навремето съм се връщал от море само за мач от ЕКТ и след мача отново газ към морето.
Лига Европа: ЦСКА - Титоград (Черна Гора)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига Европа: ЦСКА - Титоград (Черна Гора)
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Защо по ТВ, стадиона далече ли ти е?
Навремето съм се връщал от море само за мач от ЕКТ и след мача отново газ към морето.
от Бургас съм, а сега точно се събират таксите за чадърите и гледам да си оплета кошницата за зимаска
Dust написа:Защо по ТВ, стадиона далече ли ти е?
апропо...на кой мач си ходил ?
k_oleto написа:Dust написа:Защо по ТВ, стадиона далече ли ти е?
от Бургас съм, а сега точно се събират таксите за чадърите и гледам да си оплета кошницата за зимаска
Оправдан си, ден година храни.
k_oleto написа:апропо...на кой мач си ходил ?
Когато имаше Литекс и участваше в ЕКТ
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
ЦСКА е фаворит в мача, нещо което не ни осигурява преминаване в следващия кръг. Черногорци няма какво да губят и ще дадат всичко от себе си. Затова е нужно да подходим сериозно и концентрирано към двубоя, в никакъв случай не бива да подценяваме съперника. Победа с 2:0 в София ще ни даде увереност в реванша.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
шивача написа:nosmoky написа:amoros написа:Чернаускас-Томаш,Чорбаджйски,Бодуров,Занев-Пинто/Денисов/,Тиаго,Малинов,Фабрини-Соу, Евандро
От контролите съставът се очертава в този вид Кели и Уот донякъде са загадка.
Съставът ще е:
Черни
С.Атанасов Чорбата Бодуров Джеферсон
Пинто Тиаго Фабрини
Кери Соу Евандро
и аз така ги виждам, само предпочитам Занев пред Джеферсон и може би Малинов вместо Пинто
Малинката и Бодура заедно на терена само при решен двубой, че някой монтенегровец ще изяде шамарите за няма нищо

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Успех , имате нужната мотивация и класа да победите първите два съперника !
3:0 и протоколна разходка в Прищина !
3:0 и протоколна разходка в Прищина !
Мачът е от лесните, но точно заради това, дай Боже да не си го направим труден, с отпускане! Иначе, предполагам и двата мача, победи с...по 2:0...няма да им се играе за повече, още повече че е жега 

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
-
- Контакти:
Очаквам интригата да бъде убита още първото полувреме. Ще отвори възможност за повечко ротации в следващите мачове.
Хайл Мусолини
amoros написа:Чернаускас-Томаш,Чорбаджйски,Бодуров,Занев-Пинто/Денисов/,Тиаго,Малинов,Фабрини-Соу, Евандро
От контролите съставът се очертава в този вид Кели и Уот донякъде са загадка.
Стойчо Атанасов, Гълъбов, Митков и Жеферсон почти сигурно ще са титуляри според мен. Чорбата и Бодура вероятно ще са резерви на Томаш и Гълъбов. Жеферсон беше с 2 класи над Занев в контролите, а Стойчо е без алтернатива от дясно. Митачето вероятно ще оперира по дясното крило.