UEFA Лига на нациите: Холандия-Англия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

saract
Контакти:

Re: UEFA Лига на нациите: Холандия-Англия

Мнениеот saract » 07 юни 2019 10:17

Човек трябва да има опасно болно въображение за да приеме че с двойка централни защитници Стоунс - Макгуайър Англия може да спечели нещо.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 07 юни 2019 11:37

saract написа:Човек трябва да има опасно болно въображение за да приеме че с двойка централни защитници Стоунс - Макгуайър Англия може да спечели нещо.

Просто Саутгейт не пуска правилен състав. Всеки отбор му научи номерата с корнерите от СП, където реално беше изненада. Вчера пак разчиташе прекалено много на Магуайър при статичните положения, а реално подобна стратегия е ефективна на един форум, когато има елемент на изненадата, не повече. Халфовата им линия вчера беше комична, за защитата пък да не говорим...

От настоящия отбор на Англия, титуляри трябва да са: Пикфорд; ТАА, Гомес, Магуайър, Шоу; Хендерсън, Мадисън, Деле Али; Рашфорд, Стърлинг, Кейн. От пейката трябва да влизат млади момчета като Лофтъс-Чийк, Хъдсън-Одой, Санчо, но кой ме пита мен. Мадисън дори няма мач за Англия все още, а според мен е най-перспективният им халф. Техника, визия, скорост, удар - притежава неща, които дори Деле Али няма или поне не на такова ниво. Според мен до една година ще е в отбор от Топ 6 или в някой от водещите клубове извън Англия.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 07 юни 2019 11:55

Мадисън има потенциал но не забравяй че до преди една година играеше в Чемпиъншип.Малко му е рано за чудеса на международната сцена.Макгуайър си е средна хубост по мое скромно мнение.за Лестър върши работа но нищо повече.Иначе Саутгейт си беше лузър като футболист остава такъв и като треньор.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 юни 2019 12:22

KOPScousers написа:
saract написа:Човек трябва да има опасно болно въображение за да приеме че с двойка централни защитници Стоунс - Макгуайър Англия може да спечели нещо.

Просто Саутгейт не пуска правилен състав. Всеки отбор му научи номерата с корнерите от СП, където реално беше изненада. Вчера пак разчиташе прекалено много на Магуайър при статичните положения, а реално подобна стратегия е ефективна на един форум, когато има елемент на изненадата, не повече. Халфовата им линия вчера беше комична, за защитата пък да не говорим...

От настоящия отбор на Англия, титуляри трябва да са: Пикфорд; ТАА, Гомес, Магуайър, Шоу; Хендерсън, Мадисън, Деле Али; Рашфорд, Стърлинг, Кейн. От пейката трябва да влизат млади момчета като Лофтъс-Чийк, Хъдсън-Одой, Санчо, но кой ме пита мен. Мадисън дори няма мач за Англия все още, а според мен е най-перспективният им халф. Техника, визия, скорост, удар - притежава неща, които дори Деле Али няма или поне не на такова ниво. Според мен до една година ще е в отбор от Топ 6 или в някой от водещите клубове извън Англия.

Пхххаа
Стига с тия докерски фантазии, те при вас са резерви Гомес и ТАА, ти ги гласиш за титуляри тия дърводелци. :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 07 юни 2019 12:28

ivan56 написа:
Пхххаа
Стига с тия докерски фантазии, те при вас са резерви Гомес и ТАА, ти ги гласиш за титуляри тия дърводелци. :mrgreen:

Кой е резерва? :shock: :shock: ТАА е твърд титуляр, а Гомес преди да се контузи беше половин сезон плътно до Ван Дайк. Дърводелци били. :lol: Специално ТАА е поне няколко хиляди пъти по-футболист от чаршафите (Флинт)Стоунс и Джони Уокър. :mrgreen:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 07 юни 2019 13:10

Апсолютно правилно , единия дебел и тромав , другия тъп . И плътно пазят.......линията в защита .

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 07 юни 2019 13:33

Въобще дисбаланса в отбора ан Англия е огромен.Прекрасно нападение,креативна халфова линия но същевременно тромава и неориентирана защита и дебел вратар.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 07 юни 2019 13:53

Ех, ако не е тоя форум хората да избиват комплекси тук, направо не знам, сигурно биха се избили в реалния живот. Сега пък вратарят им бил дебел :lol: , дето генерално се представя много добре още от Световното.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 07 юни 2019 13:55

А и държа да отбележа че пропускаме възхода на Холандия.След няколко години дупка лалетата се връщат към добрите си дни.Може би им липсва истинска деветка / а не фалшива в лицето на Депай/но Куман би могъл да обърне внимание на Вегхорст от Волфсбург или Дост от Спортинг Лисабон.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 07 юни 2019 13:55

bubka написа:Ех, ако не е тоя форум хората да избиват комплекси тук, направо не знам, сигурно биха се избили в реалния живот. Сега пък вратарят им бил дебел :lol: , дето генерално се представя много добре още от Световното.

Приятел всеки има право на мнение.Щом за тебе това е много добре представяне ок нямаш грижи.

Върни се в “Футбол - Свят”