ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) , Вторник

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

hydetoshi
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) , Вторник

Мнениеот hydetoshi » 19 май 2019 22:23

Air_Smuggler_FU написа:Хубаво ще е да ги бием, но по принцип съм отвратен от схемичките на третокласните тарикати, селските велможи КД и ГГ, и вече ми е почти все едно. :evil:

Господин Божков ,къде го пропусна? Той им е вързал кончетата и само размахва диригетската палка. Кеф ти дузпа,кеф ти 2 дузпи,кеф ти 3 червени картона и т.н.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 май 2019 22:30

leedsuafc написа:За пръв път от 3-4 десетилетия не съм за Левски,чак ми е чудно,но така ми идва отвътре!Предпочитам тия пред ония,писна ми от тях.Ако не дай Боже станат пак шампиони , то ще е за 8-ми пореден път!!! осъзнавате ли какъв срам е това за Бг футбола или?

Който и да стане шампион все ще е срам. Нивото е покъртително ниско а селянията е на висота.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 май 2019 23:52

Ако имаше вариант да прецакаме и 2-мата надценили се "меценати" в родният футбол -> Киро Гелов и Гриша Етрополски, с удоволствие щях да гласувам и с двете ръце, ама след Х-са в Разград, явно тая няма да я бъде.
Ловеч са ми с една идея по досадни, но който и да прецакаме, ще има рИване, така че .... :lol: :lol: :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 20 май 2019 00:19

Поредната приятелска среща, изобщо не разбирам какво се вълнувате толкова! Тая титла е толкова обезценена, че вече ми е все едно дали ще станем шампиони! Моята прогноза е 1 или Х, вероятно с обръщалка. Наще имат въздух за 30 минути футбол, така че вкарваме 1 гол и после ще лежим 60 минути на Черниаускас. Костов срещу зеленчуци като Чорбата ще изглежда като Роналдо срещу децата в парка! Възможно е все пак съдията да удари едно рамо от кумава срама и да продължим агонията с още няколко дена. Аз лично бих се радвал ако дисквалифицират ЦСКА, Лудогорец и Левски и връчат титлата на Черно Море по служебен път :mrgreen: . Това би бил своеобразен апогей на перуковското управление!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 май 2019 00:35

HardWork написа:Поредната приятелска среща, изобщо не разбирам какво се вълнувате толкова! Тая титла е толкова обезценена, че вече ми е все едно дали ще станем шампиони!

Докъде я докарахме. Същите усещания ли витаят и във вашия форум?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 май 2019 07:45

Какви са тия подмятания, че първите три отбора може да бъдат дисквалифицирани, има ли нещо такова и ако да, каква е причината?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
grozdanovdng78
Контакти:

Мнениеот grozdanovdng78 » 20 май 2019 08:18

За пореден път трябва да стискам палци за Левски, защото Лудогорец не ги виждам как ще бият Ботев. Лошото е че ЦСКА-София са във форма и не знам сините дали ще издържат на натиска им. А по-лошото за Лудогорец е че последния мач е срещу Черно море, а те са ни черна котка.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 20 май 2019 09:16

damyanov1963 написа:Какви са тия подмятания, че първите три отбора може да бъдат дисквалифицирани, има ли нещо такова и ако да, каква е причината?

Не, нищо няма. По-скоро колегата си прави майтап.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 20 май 2019 09:54

Бием ги или хиксим и кой от къде е...

Ще излезат накървавени, за да се легитимират като покойника, но всички знаем че са отвън червени, но отвътре оранджави...

1-0 за нас с гол на Слави Костов.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 20 май 2019 10:02

HardWork написа:Поредната приятелска среща, изобщо не разбирам какво се вълнувате толкова! Тая титла е толкова обезценена, че вече ми е все едно дали ще станем шампиони! Моята прогноза е 1 или Х, вероятно с обръщалка. Наще имат въздух за 30 минути футбол, така че вкарваме 1 гол и после ще лежим 60 минути на Черниаускас. Костов срещу зеленчуци като Чорбата ще изглежда като Роналдо срещу децата в парка! Възможно е все пак съдията да удари едно рамо от кумава срама и да продължим агонията с още няколко дена. Аз лично бих се радвал ако дисквалифицират ЦСКА, Лудогорец и Левски и връчат титлата на Черно Море по служебен път :mrgreen: . Това би бил своеобразен апогей на перуковското управление!

Тази година много очевадно се набиват приятелските дербита . Дори и съдиите гледат да компенсират всичко до реми и да няма грешки !
Вдигат се ЧК и няма протести , дори този полусезон имаше поне в 3/4 ситуации , в които ако бяха в предходните години щяха да ни ги свирят дузпите ( визирам в полза на Лудогорец) .
Имам усещането , че Лудогорец трябваше да е шампион а ЦСКА носител на купата и нещо се обърка . Не знам така си мисля .... Ще е поредната пародия утре и очаквам Х !

С две ръце подкрепям това за изхвърлянето на 3те отбора ако има договорки !!!
Изображение

Върни се в “Левски”