5 кръг / Левски (София) - Септември (София) / 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: 5 кръг / Левски (София) - Септември (София) / 19.08 / 18:15
2-1 с мъка и първо място в класирането!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
zlatan написа:Райнов подписал ли е или утре ще става факт трансфера.
Гомез май е пътник.
Гомез всеки мач прави асистенция. Няма да е много добре да се разделим, освен ако самият играч не настоява да си ходи.
Единственият, който ще съм радостен ако си тръгне е Белмонт. Не знам него пък какво все още го задържа в Левски.
Иначе прогноза за мача - 4:1
ChuckNorris написа:zlatan написа:Райнов подписал ли е или утре ще става факт трансфера.
Гомез май е пътник.
Гомез всеки мач прави асистенция. Няма да е много добре да се разделим, освен ако самият играч не настоява да си ходи.
Единственият, който ще съм радостен ако си тръгне е Белмонт. Не знам него пък какво все още го задържа в Левски.
Иначе прогноза за мача - 4:1
Ами Белмонт си има договор, къде другаде ще взема такива пари като тук. Дано Роси си намери отбор в Италия и да си го взема там

- blue avalanche
- Контакти:
Като се абстрахираме от качествата на Белмонт и Гомез и поставим условието "АКО", Райнов е по скоро позиция "Белмонт", отколкото "Гомес".
За мача със Септември - гермечим и държим останалите под напрежение. Колкото повече - толкова повече!
За мача със Септември - гермечим и държим останалите под напрежение. Колкото повече - толкова повече!

3-0 , два от Костов и един на Мариани/време му е/
honda написа:Да не забравяме и,че треньор им е Н.Митов ,който малко или много познава отбора ни,макар че не останаха много играчи от негово време.
Защо Митов е агент "Келнер"?
Пич, ти си един от малкото хора в тоя форум с реална преценка и поглед над играта на отбора ни за което отдавна си спечелил уважението ми.Обаче такива коментари направо ме шокират! Сега гледам безидейната игра на Септември срещу Ботев (Враца),които са жив зян и псувам, псувам,че това нищожество и тъпак беше ДВА ПЪТИ начело на отбора! Какви треньори изгонихме,а това недоразумение някои тъпунгери от нашите си го искат все едно е треньорски гений!Да еае и смешника нещастен!
За мача: Толкова много не съм псувал общо инж.РОМ и Стойчо Валеканото, колкото тоя смешен наблюдател, пардон, нападател Костов. Пред това недоразумение и откровен ДЪРВАР, Венци Христов и Бабатунде Темитопе Адениджи бяха супер-звезди от ранга на Реал(Мадрид)! Абсолютно същото,което казвам за Костов Ботуша, го твърдя и за Станислав Иванов. Не знам колко от вас са видяли, ама след смяната му с Давиде Мариани,тотално изгубена идея в атака, никаква идея с топка в краката, никакъв контрол, никаква индивидуална техника! Ако са ни такива юношите, то по-добре да играем с 11 чужденци, ние не сме Славия и няма кой да ги чака 1 година да се сработват и да трупат провали.Надявам се Буш да е възстановен, а ако не поне Ривалдиньо да запише минути.
ПРОГНОЗА: За мен всичко освен победа с поне 3 гола разлика ще е провал.След мача Н.Митов-Келнера,заяви,че щял да спре "Левски" е,чакаме го с нетърпение на "Герена".
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Победа с 2 или 3 гола, но това при положение,че не ги подценим.
Интересен мач ще бъде. Момчетата започнаха да се забавляват, усеща се настроение в играта им, непримиримост към негативен резултат и желание за победа. Но с морето подцениха съперника и мача излезе от коловоза. Дано присъствието на Славиша ги е отрезвило. Но пък Септември редуват силен със слаб мач. Вчера срещу Враца бяха трагични. На Герена ще скочат. Ще видите. Класата ще каже тежката си дума, но няма да е лека победа. Иска ми се да ги почнем от първите минути и да ги пометем като ураган. Това може да стане ако поведем в първите минути. Ако започнем в стил Роси ще е тегаво. Повечето отбори излизат със страх на Герена и ако не инкасират гол в първите 20 минути се окопитват, затварят се и става трудно. После казват, че мача бил равностоен. Не знам защо, но Полачек още не ме е убедил, че е по- класен от Митрев. Божката поне командаше защитата. Но пък си има други кусури. Не знам дали е успял да преодолее психическия срив. Грешките му са плод на страх от провал, на "гипсиране" след пренавиване, отколкото на липса на класа. Батков беше назначил психоаналитик за такива случай. Колкото до Гомез- на сила хубост не става. След като не иска в България, да си ходи. Много класен играч за българското първенство, но смятам че би се чувствал по- комфортно в отбор играещ в стил Роси. Излъгани очаквания, неуспешна адаптация или нещо друго, но не се получи. Желая му успех на новото място. За Райнов съм сигурен в едно- няма да се пести. Впрочем, някой знае ли какво се случва с Вутов?
modor написа:TristaNNN написа:.......па ако е рекъл Господ, идния понеделник ще четем във вестниците, че Левски е първи.
Няма да изпуснем питомното
На кой му пука дали ще сме първи след 5-ти кръг?
Важното е да сме първи след 30-ти кръг.
Септември са си наш абонат.Онова 1-5 с ЧМ си е тотаджийска схема.