Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)

Мнениеот dafquezz » 06 авг 2018 10:50

И на 0:0 ще съм доволен на наш терен, а там, дето вика баща ми, "0:1 по цеденевистки" :lol:

Като гледах възможните съперници за влизане в групите... СЕГА е плейофа! Минем ли датчаните, с Динамо Брест или Прогрес Люксембург все ще се справим някак . Вече ако дойде Апоел или Аталанта ще е малко по-тежко положението, ама тогава пък повече престиж - едно време Левски като играха с някви италиански опашкари се кефеха все едно са били Барса :lol:

Майтапа настрана, не знам кое ме плаши повече в тия два мача - тяхното нападение или нашата защита. Дано на Чорбата да му е дошъл акъла наистина, ще имаме нужда от 120% от възможностите му. Перейра ми е загадка все още, не сме го видели срещу сериозен отбор. Секулич и Телес са рискови играчи. Радвам се, че Малинов пропуска мача, не е готово момчето за тежки срещи. Много е талантлив, след 2-3 години като поулегне ще е незаменим, но сега във всеки важен мач е ходещ червен картон. Дори Антов е по-удачен избор на тоя етап, носи си чорбарщината в сърцето и знам, че поне няма да сбърка фатално в европейски сблъсък.

Нападението ни е голямата сила, защото не се крепи на един играч, както миналия сезон. Има и поле за различни постройки. Мауридеш дори да не вкара, обира над 70% от всичко във въздуха, а това си е много полезна работа. Оттам нататък имаме трима много остри играчи, в състояние да накарат всяка защита да сбърка фатално. Има го и варианта с двама от тримата (Жоржиньо/Джеси/Десподов), плюс Мауридеш и Тиаго, малко по-укротен вариант за по-постепенно нападение и повече контрол. Евандро не го смятам оше, защото според мен тотално несработен с отбора играч няма място в толкова важна среща, но в крайна сметка Диригента знае по-добре от мен. Ако вкараме и него в кюпа, става съвсем луда работата - прилича ми Енрике малко като типаж.

В този ред на мисли съм сигурен в едно - ще вкараме, и тук и там, поне по веднъж. Оттам нататък от Чорбаджията и компания зависи крайния изход.

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 06 авг 2018 10:52

Soulen написа:Астана отстраниха Мидтиланд, вие имате сили да се справите с Копенхаген, успех ви пожелавам, вссе пак представлявате България, без значение дали сте ЦСКА, Литекс или нещо между двете :)

Astana,който и наш отбор да хване на този етап дори,и Домусовите "белчовци",ще ги качи без особен проблем на разлика,така че сравнението е нелогично!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 06 авг 2018 11:10

Победа, за победа, ние пеем само за победа!
Бе и победа с половин на нула ни е достатъчна и в двата мача ;)
Но трябва много внимателно! - датчаните са по-силови отбори от австрийските и по-добре подредени!
А Адмира, дори не беше мерило за австрийския футбол, поради много промени в отбора си...
Дано момчетата си спомнят контролата с Брьондби - 3:3, от 1:3 и да са си извлекли поука...Пък сега имаме и Мауридес, а тогава и Каранга го нямаше...
На Евандро, за сега не може да се разчита, в такъв мач, защото още не се е адаптирал, обиграл с останалите!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 06 авг 2018 11:17

organzata написа:
Soulen написа:Астана отстраниха Мидтиланд, вие имате сили да се справите с Копенхаген, успех ви пожелавам, вссе пак представлявате България, без значение дали сте ЦСКА, Литекс или нещо между двете :)

Astana,който и наш отбор да хване на този етап дори,и Домусовите "белчовци",ще ги качи без особен проблем на разлика,така че сравнението е нелогично!

Напротив - сравнението е логично!
Това вече е ЦСКА и Астана, няма шанс срещу отбора ни! - да се надяваме че и Копенхаген, тъй като четох за някакви проблеми там и...изглежда не по-добре от Лудогорец, паднал от Видеотон и Локо Пд. А Локото го бихме с 2:0, нали? ;)...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 06 авг 2018 11:20

Ако искаме да играем в групите задължително отстраняваме датчаните, нямаме друг избор. Нужни са пълна мобилизация, концентрация и себераздаване на момчетата. Дори да допуснем гол в София не е страшно, важно е да им вкараме повече в двата мача.

Мачовете с датчаните са изпитание и за амбициозния Ел Маестро, който несъмнено търси развитие като треньор. Надявам се да спечели срещу колегата си Солбакен.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 авг 2018 13:52

Mitata написа:Ако искаме да играем в групите задължително отстраняваме датчаните, нямаме друг избор. Нужни са пълна мобилизация, концентрация и себераздаване на момчетата. Дори да допуснем гол в София не е страшно, важно е да им вкараме повече в двата мача.

Мачовете с датчаните са изпитание и за амбициозния Ел Маестро, който несъмнено търси развитие като треньор. Надявам се да спечели срещу колегата си Солбакен.

[offtopic]Изображение

:mrgreen:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 06 авг 2018 14:21

Знам, че е малко рано, но дали някой има инфомация за реванша? Най-вече точен час на мача и кой сектор ще е за нас? Отделно, ако някой мисли да ходи, евентуално да се присъединя за бири в Копенхаген?
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

MarianDimitrov
Контакти:

Мнениеот MarianDimitrov » 06 авг 2018 14:30

То, като е за пожелания и аз си пожелавам от 2:0 нагоре :) Бих се радвал и на 1:0 а не бих се оплаквал и на 0:0. Разчитам на отбора да покаже добра игра, останалото каквото, такова.
Велик ЦСКА !

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 06 авг 2018 14:37

kiril.a.d написа:
organzata написа:

Напротив - сравнението е логично!
Това вече е ЦСКА и Астана, няма шанс срещу отбора ни! - да се надяваме че и Копенхаген, тъй като четох за някакви проблеми там и...изглежда не по-добре от Лудогорец, паднал от Видеотон и Локо Пд. А Локото го бихме с 2:0, нали? ;)...

Сега вече всичко е ясно, по-ясно и от бял ден. Астана направи хикс с Атлетико Мадрид, Цска-София са по добри от Астана и Атлетико, Атлетико е носител на ЛЕ, значи Цска-София е фаворит за спечелване на ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”