Като гледах възможните съперници за влизане в групите... СЕГА е плейофа! Минем ли датчаните, с Динамо Брест или Прогрес Люксембург все ще се справим някак . Вече ако дойде Апоел или Аталанта ще е малко по-тежко положението, ама тогава пък повече престиж - едно време Левски като играха с някви италиански опашкари се кефеха все едно са били Барса

Майтапа настрана, не знам кое ме плаши повече в тия два мача - тяхното нападение или нашата защита. Дано на Чорбата да му е дошъл акъла наистина, ще имаме нужда от 120% от възможностите му. Перейра ми е загадка все още, не сме го видели срещу сериозен отбор. Секулич и Телес са рискови играчи. Радвам се, че Малинов пропуска мача, не е готово момчето за тежки срещи. Много е талантлив, след 2-3 години като поулегне ще е незаменим, но сега във всеки важен мач е ходещ червен картон. Дори Антов е по-удачен избор на тоя етап, носи си чорбарщината в сърцето и знам, че поне няма да сбърка фатално в европейски сблъсък.
Нападението ни е голямата сила, защото не се крепи на един играч, както миналия сезон. Има и поле за различни постройки. Мауридеш дори да не вкара, обира над 70% от всичко във въздуха, а това си е много полезна работа. Оттам нататък имаме трима много остри играчи, в състояние да накарат всяка защита да сбърка фатално. Има го и варианта с двама от тримата (Жоржиньо/Джеси/Десподов), плюс Мауридеш и Тиаго, малко по-укротен вариант за по-постепенно нападение и повече контрол. Евандро не го смятам оше, защото според мен тотално несработен с отбора играч няма място в толкова важна среща, но в крайна сметка Диригента знае по-добре от мен. Ако вкараме и него в кюпа, става съвсем луда работата - прилича ми Енрике малко като типаж.
В този ред на мисли съм сигурен в едно - ще вкараме, и тук и там, поне по веднъж. Оттам нататък от Чорбаджията и компания зависи крайния изход.