W84me написа:scevola7 написа:Гледах мача на Адмира за купата, който загубиха. Наистина имаха доста положения, но все пак играеха с отбор от трета дивизия. Мисля, че сме по-добрия отбор и ако не се сковем нещо ще ги бием, като към победата натежава и факта, че Нестор, както каза ги познава много добре. Отнсоно състава - мисля, че в тази среща като заместник на Бодуров треньора ще пусне Гълъбов или Дюлгеров, само дано не е втория. Перейра ще го остави за резерва. В средата на терена ще бъдат Пинто, Антов и Бикел, а в атака ще започне с Мауридес и по лявото крило Жоржиньо, а по дясното Десподов. През второто полувреме ще пусне Джеси.
Мисля, че ще ги отстраним и след това чакаме най-вероятно Копенхаген. Гледах и техния последен мач гостуване на Хобро, което спечелиха с разлика - 0:3, но Хобро не са мерило и въпреки това имаха своите положения. Така че шансовете ни с Коменхаген са 50:50 и ако наистина е вярно, че след отстраняване взимаме техния коефициент, който е 34 - е добре, така ще имаме шансове в решителния кръг да се паднем с по - приемлив съперник.
Дай малко по-сериозно. Шансовете срещу Копенхаген няма как да са 50:50, не и с този състав, не и в това състояние на Копенхаген. Всички видяхме как прегазиха Лудогорец наскоро.
От последните им мачове които гледах не съм много впечатлен, а ЦСКА е отсранявал и побеждавал далеч по-големи отбори от Копенхаген при добра мобилизация и дисциплина ( и то не само когато положението в ЦСКА е било цветущо).