Славиша Стоянович

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Левски има нов треньор - това е Славиша Стоянович

Мнениеот boabbb » 23 юли 2018 09:53

За мен българин е по-добрия вариант за нашите отбори ... Плескавците в България са с променлив успех, а като не е водил и подготовка :roll: Работата не изглежда много розова.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 юли 2018 10:22

Словенците са си западняци ( по манталитет ) така че, все едно сме назначили австриец или швейцарец. :mrgreen:
За мен тоя пич си е пълна енигма... Ако съдим от Марибор и националният тим на Словения, това което можем да очакваме е дисциплина на терена.
Предишният треньор заради прекономерната дисциплина се изпокара с играчите... Та ще видим, дано Стоянович да е по добър психолог и характер.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 23 юли 2018 11:34

Според мен по-добре да си бяха останали "временните" треньори. С този ще гледаме същият филм като с Роси.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юли 2018 11:55

А според мен има две ОГРОМНИ разлики от Роси - знае английски (едва ли не знае щом е работил в Белгия и ОАЕ) и знае какво е "Левски". Той е балканец, а "Левски", макар и в криза си остава значим клуб на Балканите. И ще подходи с по-голямо уважение към клуба. Роси имам чувството, че смяташе, че четвърто-пето място си е нормално и ни гледаше като някакви диви неуки аборигени.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юли 2018 12:00

boabbb написа:За мен българин е по-добрия вариант за нашите отбори ... Плескавците в България са с променлив успех, а като не е водил и подготовка :roll: Работата не изглежда много розова.

Т.нар. от теб "плескавици" са най-успешните чужденци в България. Цял свят използва експертизата на "плескавиците", а на Световното първенство присъстваха ТРИМА представители на югославската треньорска школа. :lol:
Люпко - титла и купа, Славолюб Муслин - титла и купа, Загорчич - купа. Единствено Кратко се провали.

Ще го видим Славиша... Важно е да не казваме "хоп"...

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 23 юли 2018 12:56

Е, все пак ще взема 20 000 евра заплата. И неустоките...

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 23 юли 2018 13:34

metodito написа:А според мен има две ОГРОМНИ разлики от Роси - знае английски (едва ли не знае щом е работил в Белгия и ОАЕ) и знае какво е "Левски". Той е балканец, а "Левски", макар и в криза си остава значим клуб на Балканите. И ще подходи с по-голямо уважение към клуба. Роси имам чувството, че смяташе, че четвърто-пето място си е нормално и ни гледаше като някакви диви неуки аборигени.

Разбира се,че знае английски.
https://www.youtube.com/watch?v=0FrpMGP1WD4

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 23 юли 2018 13:38

Който и да стане треньор, първо трябва да разкара сръбската плескавица . Нужни са и още 2-3 , но това е въпрос на финанси .

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 23 юли 2018 14:10

vg_vasilev написа:Е, все пак ще взема 20 000 евра заплата. И неустоките...

Българинът има една много гнусна черта- все да гледа в канчето на другия. За това неговото вечно дрънчи. Отгоре на всичко никой не е обявил още нищо. Не се знае дали контракта е подписан, кога евентуално ще поеме отбора или имат да чистят взаимоотношения с жабаря. Предлагам старата поговорка "Приказки на пазара" да се преименува "Приказки във форума". Лаф да става. Балканец, шампион, чешит. Може да се каже, че е подходящ за Левски. Пък може и да е лъскане на ябълката.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юли 2018 14:12

sinfen14 написа:
metodito написа:А според мен има две ОГРОМНИ разлики от Роси - знае английски (едва ли не знае щом е работил в Белгия и ОАЕ) и знае какво е "Левски". Той е балканец, а "Левски", макар и в криза си остава значим клуб на Балканите. И ще подходи с по-голямо уважение към клуба. Роси имам чувството, че смяташе, че четвърто-пето място си е нормално и ни гледаше като някакви диви неуки аборигени.

Разбира се,че знае английски.
https://www.youtube.com/watch?v=0FrpMGP1WD4

Въй... можеше и по-добре. Е, нищо, де. Знае го. :lol: Повече от Стоичката... май.

Върни се в “Левски”