Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

shamara93 написа:Ако е истина че Манчев,Делев и Янчев ще играят имаме шанс.Стига сме напълвали гащите всеки път когато ни се падне някой по-сериозен отбор
danko_28 написа:shamara93 написа:Ако е истина че Манчев,Делев и Янчев ще играят имаме шанс.Стига сме напълвали гащите всеки път когато ни се падне някой по-сериозен отбор
Да имаме шансл Просто се надявам първия мач да е в русия. И там кво ше праим ,но трябва да се докопаме до добър резултат. Просто трябва да ги проучим много доббре и да неутрализираме силните им страни. Те не са Барселона. И във втория мач вече ако е на Армията, ще е врящ котел, Стоянов също ще играе. Трябва да ги смачкаме бе. Разберете имаме шанс. С една разумна игра и подходяща тактика в първия мач и във втория с помощта на публиката можем да ги отстраним. Не са чак толкова кой знае какво. Просто тези ,които мислят че нямаме шанс се опасяват, не заради Динамо, а заради нашата игра в момента. Аз поне така мисля
 трябва само да си повярвате и ще стане
  трябва само да си повярвате и ще стане 

radko piratko написа:Какво става със Спас Делев? Босът каза, че в понеделник трябва да са го оправили или аз нещо не разбрах!?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта