Херо новия треньор на Лудогорец !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Херо новия треньор на Лудогорец !
Очаква се прекрасно посрещане на Херо на Герена.Нека сега обяснява че не парите го интересуват.Ако искаше да прави нов отбор със негови избрани футболисти трябваше да доиде следващото лято или аиде през зимната пауза.А не да се чуди как по наи бързият начин да отпътува за Разград.Във Казахстан споменаха че един истински треньор и човек не би изоставил отбора точно когато се бори за Европа и първенството е във разгара си.Въпреки това му пожелавам да не развали хубавите идеи и игра на отбора със неговите уж модерни виждания невървящи даже и във онази конска република....
Халал да ви е тренера...
Така ще спрат да го спрягат постоянно за "Левски"
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

-
- Контакти:
искат да сменят целия екип, не разбирам защо и треньор на вратарите ще идва
в момента е бивш вратар на Байерн и ще ми идва Шейтанов
хората в Разград са скептични към Херо
в момента е бивш вратар на Байерн и ще ми идва Шейтанов
хората в Разград са скептични към Херо
При цялото ми уважение към хората от малките градове, но не е вярно, че чуждестранни играчи и треньори не идват, или трудно се навиват да дойдат в България. Както се вижда с Левски, няма проблем и Делио Роси, и Грант да дойдат. Просто Разград е черна дупка, както и доста други градове в България, там тези хора буквално няма какво да правят, все едно са отишли в Африка. Инфраструктура няма, забавления няма, не могат да доведат семействата си, децата им няма къде да учат и т.н. В случая не говорим за бразилци или румънци - за едните няма голяма разлика с родината им, освен ако не са от големите градове, а за другите родината им е съвсем наблизо, което им позволява всяка свободна минута да се прибират. Ако отбора имаше история, а града предлагаше поне малко личен живот /дори да не е София, но поне да беше Пловдив или Варна/, съвсем друго би било положението, при парите, които имат Лудогорец. При това положение Херо е единствения възможен избор, с изключение на Мъри, но той не е толкова луд да дойде в джунглата.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
Херо?
Кой е Херо?
Поредния бушон.......
Свърши ерата на Домуса.
Според мен Латекса ще се намеси.......
Левски тая година няма как,но догодина.......догодина казвам ......ДА.
Кой е Херо?
Поредния бушон.......
Свърши ерата на Домуса.
Според мен Латекса ще се намеси.......
Левски тая година няма как,но догодина.......догодина казвам ......ДА.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- vg_vasilev
- Контакти:
40 000 заплата за Херо !
Дерменджиев миналата година беше на 10 000 лв. Тази година не знам.
Но да изведеш безименен отбор с 20 фена до 6 шампионски титли, една камара купи , 2 пъти да го вкараш в групите на Шампионска лига, Уефа , да си на крачка от влизане в групите на Уефа, което тази година е горе-долу като Шампионска лига и накрая да те изритат като мръсно коте , а на твое име да докарат треньор с 4 !!! пъти по-голяма заплата не мога да го приема.
Но да изведеш безименен отбор с 20 фена до 6 шампионски титли, една камара купи , 2 пъти да го вкараш в групите на Шампионска лига, Уефа , да си на крачка от влизане в групите на Уефа, което тази година е горе-долу като Шампионска лига и накрая да те изритат като мръсно коте , а на твое име да докарат треньор с 4 !!! пъти по-голяма заплата не мога да го приема.
vg_vasilev написа:40 000 заплата за Херо !
Какъв си, кой си, за какво се бориш..., че трябвало ти да го приемеш???

Смешнициии!

Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
-
- Контакти:
България е за хората в София и няколко по големи градове, Северна България е тотална циганизация особено селата и по-малките градове.
Политиката всичко за София и обезлюдяване на Северна България ще има катастрофални последствия, но нали се Македония ще идва към София, може да има паритет
Иначе един треньор не идва да ходи по заведения и чалгатеки и ку*рви всяка вечер, а да си работи спокойно.Едва ли Делио Роси ще затваря заведения в Студентски град
Политиката всичко за София и обезлюдяване на Северна България ще има катастрофални последствия, но нали се Македония ще идва към София, може да има паритет
Иначе един треньор не идва да ходи по заведения и чалгатеки и ку*рви всяка вечер, а да си работи спокойно.Едва ли Делио Роси ще затваря заведения в Студентски град
redman написа:При цялото ми уважение към хората от малките градове, но не е вярно, че чуждестранни играчи и треньори не идват, или трудно се навиват да дойдат в България. Както се вижда с Левски, няма проблем и Делио Роси, и Грант да дойдат. Просто Разград е черна дупка, както и доста други градове в България, там тези хора буквално няма какво да правят, все едно са отишли в Африка. Инфраструктура няма, забавления няма, не могат да доведат семействата си, децата им няма къде да учат и т.н. В случая не говорим за бразилци или румънци - за едните няма голяма разлика с родината им, освен ако не са от големите градове, а за другите родината им е съвсем наблизо, което им позволява всяка свободна минута да се прибират. Ако отбора имаше история, а града предлагаше поне малко личен живот /дори да не е София, но поне да беше Пловдив или Варна/, съвсем друго би било положението, при парите, които имат Лудогорец. При това положение Херо е единствения възможен избор, с изключение на Мъри, но той не е толкова луд да дойде в джунглата.
bm16 написа:В Лудогорец закъсняха прекалено много с неизбежната смяна на поколенията и имат нужда от спешни мерки в тази посока . Херо е ненадминат в усета си да открива и развива млади таланти . Лошото е че е пропуснат момента за поетапна подмяна и сега е нужна мащабна такава . Защото по - младите от звездите бяха продадени , а тия които са тук са на възраст от 31 -34 години ( Марселино , Дяков , Моци , Кешеро , Кишада ) - от останалите само Мисиджан , Вандерсон и донякъде Анисе и Натанаел притежават някаква класа , но това е крайно недостатъчно . Не съм сигурен дали на Херо ще му бъде дадено достатъчно време да извърши тези наложителни и твърде закъснели промени , защото те не стават с магическа пръчка , а в Лудогорец искат да са винаги на върха . Освен ако Домусчиев не развърже кесията и привлече няколко класни и на добра възраст попълнения , но в тоя период селекцията се прави много по - трудно от колкото преди началото на сезона .
Доста глупости прочетох по темата - това май е най - точният и смислен анализ . В някои мачове се видя че без ветераните Лудогорец се превръща в обикновен отбор , но проблемът е доста по - сериозен . Защото освен алтернатива на Моци , Дяков , Марселино , Кешеро и т.н. , трябват и качествени заместници на продадените Паломино и Кафу , а все още няма такъв и на продадения преди 2 години Кайсара . Задачата пред Херо е много тежка , но не виждам кой би могъл да се справи по - добре от него . Споменаваните в някои коментари чужденци пък най - малко . Успехите на Георги Дерменджиев никой не може да му ги отнеме и той остава в историята като най - успелият треньор не само в Резград , но и в цяла България поне що се отнася за клубно равнище и участие в ЕКТ , но сега задачата е от съвсем друго естество .
Последна промяна от bsz1916 на 10 авг 2017 17:24, променено общо 1 път.
1palq4o1 написа:Халал да ви е тренера...
Канех се да напиша същото, но сега само ще добавя, че чичо Гошо е добре дошъл за помощник при нас, явно места за помощник-треньори има.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс