zaleza1234 написа:kiril.a.d написа::) Тео, я да се позамислиш малко, как ще завърши мач, м/у локомотивеца Ераносян и Горнооряховеца Белчев?...
Аз пък да ти кажа, май вече ще има "играли смо добро, паднали смо славно"![]()
"Наще определено играят с много фантазия в атака..." - колега, то само с фантазии, не става!!! - остават си само фантазиите за титли, купи, победи...
Та пак ще кажа - ако не се усещате че Стамен Белчев издиша вече и уменията са му до тук, просто...губите! На този португалски отбор, треньор може да му бъде само Стойчо Младенов, но той, въпреки че е в добри отношения с Гришата, няма да дойде за треньор, на този отбор, който се пише че е ЦСКА!!! - надявам се сещате се защо...
Та този мач, аз го виждам или 0:0, или 2:0 за Локото! А защо 2:0? - ми вкарали гол Локото, ония ще тръгнат да изравняват и ще получат втори гол.
Така че, със Стамен начело, играта им е да забъркат бетона...А именно това няма да направи Стамен, защото от него "се иска" и като така, ще загуби мача.
Апропо, на колегата от залеза искам да напомня, че ЦСКА наистина е в сърцето, но човек има и глава, дай боже с разум в нея и не е лошо да употребява и главата сиА иначе, да - ЦСКА може да си остане в сърцето, въпреки главата...ако ме разбира, какво искам да кажа!
[offtopic]Търсиш разум в нашата държава??? Ти си непоправим оптимист. Ако имаше разум Томов и Гърнетата щяха да са в затвора. Спас Русев също щеше да е там от бая време. ГГ най-малкото нямаше да е в Б-я по схемата на дупнишките бизнесмени. Батков, щеше също вече да е разследван в прокуратурата, и като цяло мога да изреждам така до безкрай. Наистина ли в това гнездо на змии, ниско интелектуални търтей и откровени престъпници, ТИ, търсиш разума??? Пожелавам ти успех от все сърце, ако го намериш обади ми се, веднага заставам до теб на амбразурата. За съжаление не живеем в утопия и се налага да се справяме със заобикалящата ни действителност, от много време си задавам въпросите които косвено си засегнал и отговора идва от сърцето и от разума ми. За мен ЦСКА не е търговско дружество, за мен ЦСКА, колкото и пъти да се запитам е едно и също. Това са хората от лявата и от дясната ми страна които седят около мен на стадиона. Това е идея, това е чувство, това е утопията, това е когато баща ми ме заведа на мач с, ако не се лъжа бяха Стяуа и още имаше скамейки на Армията, паднахме 2:0 и бях толкова малък, че баща ми ме носеше в тълпата за да не ме смажат. И този мач ме запали, по какво ме запали, та ние загубихме??? Хората ме запалиха, запали ме атмосферата, запали ме чувството а не играта долу и хората в червени екипи на терена. Ако искаш ме разбери ако искаш не, няма да промениш мнението ми. Да, не всичко стана както ми се иска, но много пъти се случва така в живота. И аз го приех, приеха го и много други, приеха го всички за които ЦСКА е това което ти описах. Честно казано грам не мога да разбера позицията на другите, за които ЦСКА е просто някакво си търговско дружество. Сините ги разбирам, на тях и никакво внимание няма да обърна, те мен не могат да ме засегнат. Понякога, чувството в сърцето надделява над разума приятелю. Може би, при мен е така.[/offtopic]
[offtopic]Не, приятелю, не съм оптимист, а с напредването на годините...е все още съм реалистичен песимист. То, може ли да има оптимизъм в нашата държава? - и не само във футбола...
Но разум има винаги и при реализма и при песимизма! Дори бих казал, че който е оптимист, твърде малко използва разума си...
И за това, ЦСКА остана в сърцето ми, но разумът ми не възприема, това, което е, за ЦСКА!
Разбирам твоята позиция и на други, които подкрепят този отбор - може би сте изпаднали в безизходица, от липсата на друг такъв? Но моят реализъм, казва че това не е ЦСКА, когото помня, харесвам, обичам! - няма го стилът на ЦСКА, в този отбор!!! Няма нищо от ЦСКА, който е в сърцето и разума ми, за да го припозная! И виновен е не само Стойчо Стоилов, който изгони всичко останало от ЦСКА и с това промени стилът на ЦСКА, докарвайки го до Литекс, с неговите резултати и борби за място в четворката, но не и за шампионска титла! - ако не си го усетил още, предполагам ще го видиш! И тук е това, което казвам за треньора! - явно на Столиов и Гришата има харесва, но аз не го виждам като шампион или треньор на шампионски отбор!!! Та виновен е и Гришата, с неговия Литексен манталитет, това да не е ЦСКА!
А песимизмът ми казва, че на Гришата няма да му дойде цесекарски акъл, ще се води по акъла на Стоилов и този отбор ще си остане като Литекс!
Казваш хората на стадиона? Обстановката? - ами моето разбиране е, че хората на стадиона се менят, самият стадион се променя - дай боже за по-добро, НО, субектът ЦСКА е един и същ и трябва да е един и същ, за да бъде ЦСКА!!!
А аз не виждам субектът ЦСКА, в този отбор, по горните причини, а реалистичния ми песимизъм, ми казва че няма и да го видя! Е, ще изчакам да видя, какво представлява ЦСКА1948 и може и да ми напомни за ЦСКА, когото знам и обичам и може би ще припозная тях, за по-истински ЦСКА.
И искам да ти кажа, че сега, когато почти останах без отбор - да речем, подкрепям бащиния ми Пирин Блгр. и се радвам на успехите на Ицко Янев, в Нафтата