Лудогорец-Берое 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bm16

Re: Лудогорец-Берое 1:0

Мнениеот bm16 » 20 ное 2016 04:50

Някои колеги вече започнаха във всеки мач да търсят причините за загубите в съдиите . Това беше може би най-добрият ни мач този сезон , но инвидуалната класа на Марселиньо и Кафу си каза думата и Лудогорец заслужено победи . Берое беше достоен съперник но силите ни стигнаха дотам . Все пак вече се чувства ръката на Феро и ако продължаваме така очаквам победи в следващите двубои , които в никакъв случай няма да бъдат леки , но са срещу преодолими съперници .

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 20 ное 2016 07:19

Стига с тия съдии - клали са ни много пъти , но този сезон няма от какво толкова да се оплакваме . Може би защото не сме този отбор , който може да обърка сметките на " големите " . Дузпа категорично нямаше - Кирилов падна сам . Остана някакво съмнение за нарушение срещу Като , но ситуацията беше безобидна и не предвещаваше опасност пред нашата врата . Друг е въпросът че впоследствие Марселиньо и Кафу изградиха атаката гениално . Да се твърди че нашите защитници са спрели да играят докато Кафу ги разминаваше един след друг е просто смешно . Ни най-малко не ги обвинявам , защото той го е правил и срещу по-големи защитници в Шампионската лига . Въпреки всичко мисля че това беше най-силният ни мач от началото на сезона . Според мен спечелването на 9 точки в следващите 3 мача е напълно възможно .

sandi74

Мнениеот sandi74 » 20 ное 2016 13:02

bsz1916 написа:Стига с тия съдии - клали са ни много пъти , но този сезон няма от какво толкова да се оплакваме . Може би защото не сме този отбор , който може да обърка сметките на " големите " . Дузпа категорично нямаше - Кирилов падна сам . Остана някакво съмнение за нарушение срещу Като , но ситуацията беше безобидна и не предвещаваше опасност пред нашата врата . Друг е въпросът че впоследствие Марселиньо и Кафу изградиха атаката гениално . Да се твърди че нашите защитници са спрели да играят докато Кафу ги разминаваше един след друг е просто смешно . Ни най-малко не ги обвинявам , защото той го е правил и срещу по-големи защитници в Шампионската лига . Въпреки всичко мисля че това беше най-силният ни мач от началото на сезона . Според мен спечелването на 9 точки в следващите 3 мача е напълно възможно .

ФАКТ :idea: :!:

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 20 ное 2016 17:08

sandi74 написа:
bsz1916 написа:Стига с тия съдии - клали са ни много пъти , но този сезон няма от какво толкова да се оплакваме . Може би защото не сме този отбор , който може да обърка сметките на " големите " . Дузпа категорично нямаше - Кирилов падна сам . Остана някакво съмнение за нарушение срещу Като , но ситуацията беше безобидна и не предвещаваше опасност пред нашата врата . Друг е въпросът че впоследствие Марселиньо и Кафу изградиха атаката гениално . Да се твърди че нашите защитници са спрели да играят докато Кафу ги разминаваше един след друг е просто смешно . Ни най-малко не ги обвинявам , защото той го е правил и срещу по-големи защитници в Шампионската лига . Въпреки всичко мисля че това беше най-силният ни мач от началото на сезона . Според мен спечелването на 9 точки в следващите 3 мача е напълно възможно .

На повторението се видя че опорният крак на Кирилов беше закачен колкото да го дебелансира. Ако е било симулация защо нямаше картон? В така наречената според теб най-безобидна ситуация с нарушение беше елиминиран Като, което освободи пространство за навлизането на Марселиньо, който необезпокояван подаде през защитата и остави нападателят с няколко секунди преднина да си финтира спокойно. И намерил кой да хвали Кафу. Ти нямаш ли си отбор? Да ни ти плаща маркетинга на Лудогорец. Какво стана с предната им звазда Кайсара?

kiki59

Мнениеот kiki59 » 21 ное 2016 06:42

Вал написа:
sandi74 написа:

На повторението се видя че опорният крак на Кирилов беше закачен колкото да го дебелансира. Ако е било симулация защо нямаше картон? В така наречената според теб най-безобидна ситуация с нарушение беше елиминиран Като, което освободи пространство за навлизането на Марселиньо, който необезпокояван подаде през защитата и остави нападателят с няколко секунди преднина да си финтира спокойно. И намерил кой да хвали Кафу. Ти нямаш ли си отбор? Да ни ти плаща маркетинга на Лудогорец. Какво стана с предната им звазда Кайсара?

Нищо няма да постигнем ако търсим причината не там където е . Ако започнем да се оплакваме и от такова съдийство , като това в Разград , то какво да кажат от Дунав са съдийството в мача им срещу Верея . За ситуацията с Р. Кирилов дузпа може да се даде само ако е в полза на Левски или Чавдар- Литекс от Микре . Имам някои забележки към съдийството в Разград , но в никакъв случай не го намирам за пристрастно . Нашият отбор наистина игра добре , но в крайна сметка класата си каза думата - очаквана и заслужена победа за Лудогорец .

Върни се в “Берое”