6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Re: 6 кръг - Черно море - Лудогорец 09.09 21.15

Мнениеот bobo03 » 29 авг 2016 13:49

Ще ми се да бием, но след видяното (въпреки лошия ъгъл) срещу русенци съм песимист. Опасенията ми са свързани основно със защитата. При всичките ми уважения към Мишо Венков е време да се помисли за негова алтернатива. Дясното им крило го направи крив в повечето случаи. Сукуп, като изключа мача срещу Локото също не вдъхва доверие. Роналдо е статичен, неуверен и има изключително лошо пласиране, което си пролича при дузпата. Траянов също не е цвете... Предполагам Николов ще е готов за Лудогорец, което е някакво, макар и малко успокоение. Никога не ми е бил любимец, но сега виждам, че е с класа над другите. Изобщо слаба и тромава защита, точно по вкуса на бързаци като Кафу, Вандерсон и Мисиджан. В средата сме горе-долу добре и там ми е надеждата. Напред е време да се пробва Бакари на върха, а вместо Кузма да играе Коконов, Дани или Малик (като външен халф). Прогнозата ми е Х2.

Потребителски аватар
РМС Варненски моряк
Контакти:

Мнениеот РМС Варненски моряк » 29 авг 2016 14:23

Здравейте моряци!
Лесно е да се каже,че има такива мачове, но на нас феновете не е! Коментирах с един от активните такива, две неща:
1) Ако "Дунав" ни поведе, ще спечелят мача...Трети път не ни се случи, да обръщаме резултата! А и това първенство...поведат ли, не допускат гол!? Не че бяха класа над нас, а ние бяхме тромави и неадекватни, самозабрави ли се на лидерската позиция!? Приземиха ни за урок!
2) Помня в годините,че "Дунав" ни е черна котка и трудно играем с тях! Това се потвърди!

За мача с "Лудогорец" очаквам дори и да не загубим: равен или скромна победа за нас? Лудите" ще имат време да наваксват, ако загубят още някоя точка при сегашна по - важна цел, а именно третото място в тяхната група! А и време за преподготовка! Успех моряци!

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 29 авг 2016 15:23

Преди пет дни прогнозирах в локомотивския форум , че Локо няма да загуби мача с лудогорец. За този мач прогнозата ми е същата . С този мач свършват трудните гостувания на Лудогорец в редовния сезон. Не знам дали случайно се наредиха трите им най-тежки гостувания да са едно след друго , но след мача с Черно море на делиорманци ще им предстоят приятни вояжи на гостоприемни или нискокласни домакини , още повече , че Литекс вече не домакинства в Ловеч , а на най-гостоприемния за Лудогорец стадион.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 29 авг 2016 15:24

Captain Stottlemeyer написа:Сега е моментът (независимо от резултата) феновете на "Черно море" да потвърдят, че харесват отбора на "Лудогорец", както направиха това преди няколко дни в една друга тема, посветена на "каузата"... 8-)

Това феновете на двата големи софийски отбора няма да се научите да четете. Едно е да мразиш някой, както беше озаглавена другата тема, съвсем друго е да приемаш неговия успех за нормален. Нешо повече, нормално е да искаш и твоя отбор да постига успехи. Знам че ви е трудно да го проумеете и написахте тон глупости, които всъщност ние феновете от Варна мислим за вашите отбори. Дано порастнете някой ден !

Мача е много повече 2, отколкото 1Х. Гонзо да ги мотивира както намери за добре. Успех Моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 29 авг 2016 17:23

grasiani написа:Не мога да разбера защо омаловажавате победата на Дунав ,случайна била, глупости,с колко трябваше да бият за да не е случайна.Все пак традиционно Морето са абонати на Дунав в исторически план.Успех срещу Лудогорец!

Нищо не омаловажавам напротив поздравления за Дунав , гледах мача и коментирам!Продължавам да твърдя , че имахме поне 3 пъти повече положения от тях но за сметка на това бяхме трагични в защита , вратаря също и защо по дяволите го пусна Гонзо тоя вратар така и не разбрах?Директно да си хваща пътя егати некадърника .Това му беше първи мач откакто е дошъл сигурен съм , че ще и последен.Относно Дунав задължително догодина на мача във Варна билет за техните фенове 20 кинта и да ги пуснат най рано след 30 мин.Такава тъпотия сътвориха на мача и такова гнусно отношение към нашите фенове не е имало никога дори Спартак не са правили такива мизерии!Откакто ходя на стадиона гостуващата агитка е влизала срещу сумата която плащаме и ние , Левски и ЦСКА са идвали по 1000 човека и пак сме ги пускали някога дори беше безплато е безплатно влизаха и те.Та повод за размисъл имат в Дунав.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 29 авг 2016 20:33

Лудогорец са абонат на Черно море. Ако не им свири Никито или оня синчето на шефа на комисията са го отнесли. ;)
Последна промяна от Iceberg на 30 авг 2016 11:20, променено общо 1 път.
Причина: т.9

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 29 авг 2016 22:06

alexdb написа:Лудогорец са абонат на Черно море. Ако не им свири Никито или оня синчето на шефа на комисията са го отнесли. ;)

Лудогорец и Черно море са добри приятели . 1х2
Последна промяна от Iceberg на 30 авг 2016 11:22, променено общо 1 път.
Причина: т.9
Изображение

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 29 авг 2016 22:14

Варна, ако искате да вземете нещо от тоя мач, не пускайте роден съдия да припари до стадиона!
Т.е.има само един начин: поръчайте си рефер отвън.
Най-добре от Чехия...
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 29 авг 2016 23:40

miro_rz написа:
alexdb написа:Лудогорец са абонат на Черно море. Ако не им свири Никито или оня синчето на шефа на комисията са го отнесли. ;)

Лудогорец и Черно море са добри приятели . 1х2

Те са приятели но важно е кой е приятел със съдиите :lol: :oops:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Върни се в “Черно море”