Ливърпул - Рома

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Re: Ливърпул - Рома

Мнениеот IvanAtanasov » 02 авг 2016 20:20

В неделя сме с Майнц

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 02 авг 2016 22:36

За съжаление една седмица преди началото на сезона имам дежа-вю. След седем трансфера все още нямаме класен дефанзивен халф. Тази позиция явно няма да я ползваме. Продължават проблемите при центрирания, продължават и да ни вкарават голове така. От всичките ни вратарчета, Дедо Мани изглежда най-добре. Коутиньо и Фирминьо - непостоянни. Нападателите продължават да пропускат на воля. Отборът все още няма лидер.
И те така те.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 03 авг 2016 05:20

lyubomir_v написа:За съжаление една седмица преди началото на сезона имам дежа-вю

Е не е толкова трагично положението бе,Любо. Не си вади генерални заключения от тези контроли,това са просто едни тренировки с фанфари за да се изкарат пари. Не се играе на повече от 60% от възможностите.Съвсем различно ще е след 10 дена с/у Арсенал. Единственото с което съм съгласен е защитата,но там проблема са контузиите и нищо не може да се промени. Не знам какво стана и с Матип,уж беше само с леко ужулване и вече 2 седмици никакъв го няма.Но ето че вчера след мача Клоп каза,че може би не сме приключили с трансферите. Визираше защитата естествено.Каза,че са оставяли толкова големи пространства помежду си,че е можело да се коси тревата по време на мача :lol: :lol: :lol: Не е сляп човека...ама и не може да искате постояно всичко да е перфектно,за да не ви е нервно и дори тогава пак ще се намери някой да се изнерви за нещо,бас хващам.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 авг 2016 17:50

Стъридж не е лош, даже едно положение много добре си го изигра, ама Алисон май ще се окаже доста добър вратар и Шчезни може да го издуха накрая. :lol: Проблемът на всички ни общо взето е, че няма много топнападатели откъдето да си ги купим. :lol: Иначе аз симпатии към Ливърпул винаги съм имал полно мало, но когато естествено играете срещу някои от моите отбори сте от лошите. :) Мисля си, че Юрген Клоп не е чак толкова добър треньор, щом и Лучано Спалети го мачка. Загадка ми е все още, нищо че с Дортмунд има някви постижения. При вас също ви докара до финал за ЛЕ, което не е хич малко с предишния наличен персонал. Е, ние имаме и по-качествени играчи в Рома, а доколкото знам една от целите ни ще бъде топ 8 или 16 в ШЛ и с още малко подсилване може и по-нагоре даже да се пробваме. Все пак това са контроли, те са за кеф повече де. Много средни такива ги събрахте на пръв поглед - Мане, Ориги, Бентеке, Вайналдум и той приличен, но среден, Стъридж и той не е типтоп сега (все я рита във вратаря, мяза на моя Тио, макар той да е малко по-добър леко така :lol: ), такива са подходящи за отбор с амбициите на Саутхямптън, на Ливърпул му трябват по-сериозни имена. Можем да заключим, че са събрани доста прилични футболисти, но нямате топ. Ако с тези играчи вече и сглобеният от самия Клоп състав направи нещо и Ливърпул се класира за топ 4, значи ще е изстискал максимума. Дори си мисля, че Бентеке ви е най-доброто име в атаката и не бива да се отказвате точно от него, но пък ако си вземете някой по-добър разкарвайте го. По едно време беше по-добър и от Лукаку, така че има си хляб в него. А и като погледнах статистиката като си търсех третия нападател, Бентеке не е играл много мачове на брой, а е вкарал и голчета. Не го махайте, ще ви се отблагодари някой път. :) [offtopic]2015/16 104 points 1529min. 9 goals 4 a 7 c.s.[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 авг 2016 20:06

И 10+ пропуска сам срещу вратара и на празна врата. Мерси.

Върни се в “Ливърпул”