Предварителна програма на Локомотив във Втора лига
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Предварителна програма на Локомотив във Втора лига
Ще се задържим но до там... Има и по-слаби отбори, така че от отпадане аз лично не се плаша, ама ако не стане някакво чудо и не се спретне някаква ударна "звездна" селекция, не виждам как може да се постигне нещо повече от златната среда... Дано ме опровергаят момчетата и се наместят някъде в челото, ама...
Нещо става в Локото което не ми харесва.Напуснаха братя Велкови ,Г.Василев,Величков,Караджинов и Савич,даже и Йорданов, а реално единствен Д.Пеев е класен играч ново дошъл.Нещо не е наред при положение ,че има доста локомотивци играещи в Б и В групите.Иначе ако се притесняваме от Карлово и Созопол няма смисъл да играем!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
БФС обяви програмата на Локо 1929 Сф и другитеhttp://gong.bg/bg-football/vtora-liga/iasna-programata-na-starta-vyv-vtora-liga-levski-karlovo-loko-sf-po-diema-sport-2-390217
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Сигурно е че ще сме в борбата за спасение.Ако се спасим ще е мноого трудно.
Lyubaka01 написа:Ще се задържим но до там... Има и по-слаби отбори, така че от отпадане аз лично не се плаша, ама ако не стане някакво чудо и не се спретне някаква ударна "звездна" селекция, не виждам как може да се постигне нещо повече от златната среда... Дано ме опровергаят момчетата и се наместят някъде в челото, ама...
Нямаме право да играем в 1 лига, така че ще обиграваме отбор, дано Колев даде шанс на деца от школата.
Pride написа:Lyubaka01 написа:Ще се задържим но до там... Има и по-слаби отбори, така че от отпадане аз лично не се плаша, ама ако не стане някакво чудо и не се спретне някаква ударна "звездна" селекция, не виждам как може да се постигне нещо повече от златната среда... Дано ме опровергаят момчетата и се наместят някъде в челото, ама...
Нямаме право да играем в 1 лига, така че ще обиграваме отбор, дано Колев даде шанс на деца от школата.
Изключително е забавно как за едни отбори може всичко, а други ги гледат под лупа и замерят с "правилници" и прищявки на Перуки и подобни.