Пълни дебили - защо така!?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пълни дебили - защо така!?
Изскачащите реклами с звук са тъпотия само за долнопробни сайтове.
Брях колко толерантни хорица имало тук, щом в името на печалбата на нек'ъв жалък спортен сайт, са готови да се стресирват/зомбирват с малоумни реклами! Хм, какво ли още могат да понесат?
Човечеца, ви го е написал черно на бяло, че този тип агресивна реклама обижда посетителя на сайта и не би трябвало да се допуска да има такива! В случая лошата реклама не е за самата реклама, а за спортния сайт, който заради алчност я е допуснал! Между другото, спортния сайт от много отдавна е дискредитиран като такъв, тъй като обслужва интересите на два столични отбора и целува органите на висшите спортни органи в страната!
Човечеца, ви го е написал черно на бяло, че този тип агресивна реклама обижда посетителя на сайта и не би трябвало да се допуска да има такива! В случая лошата реклама не е за самата реклама, а за спортния сайт, който заради алчност я е допуснал! Между другото, спортния сайт от много отдавна е дискредитиран като такъв, тъй като обслужва интересите на два столични отбора и целува органите на висшите спортни органи в страната!

Red_Neck написа:Тъпото е, че цръньото ми се дзвери и от телефона ....... дори при изключен звук!
Някой да препоръча адблокър за андроид, ....плс.
https://play.google.com/store/apps/deta ... ussbrowser
-
Жълто-черен Пловдив написа:Гонг, който ви е направил и сложил малоумната реклама с крещящия негър, да си го зачука мощно отзад! Трябва да си пълен дебил, да пускаш реклама със звука на макс при отваряне на страница, без опция потребителят да избере и как и дали да чуе и гледа малоумието. Вместо да ме привлече, още повече намразих рекламите и конкретно тази.
Това същото го бях писал и аз преди! Както си влизам да чета новини и някакъв прошляк с китара излизаше и гърмеше на макс. Човек може да получи удар така.
Ами и както е направено, всяка новина като я цъкнеш, се пускат някакви ненужни клипчета. Аз искам да чета, а не да гледам видео! И то видеото е автоматично, пак на макс усилено. Не може ли да го направят да се натиска PLAY?