Монтана - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metal1111

Re: Продажници

Мнениеот metal1111 » 10 май 2016 20:33

сега е момента бфс , прокуратурата , данс , и всички отговорни органи да се самосезират, и отбора на Морето да бъде изхвърлен за нареденият over4,5 koef15
OFK PIRIN

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 10 май 2016 20:35

morqche написа:
metal1111 написа:разликата в момента е във връзките вас ви пази красен и късмета иначе ще изпаднете

Дребен какво означава че Красен ни пазел, цял сезон сме пълна трагедия а ти ми говориш че са продавали, щяха ли да търсят дузпа в 80мин. ако продаваха? Защо като ни бихте 4:0 не продавахме а сега го правим? Това е то, колкото и да бягаш от селото, селото неможе да избяга от тебе.

не знам за какво село говориш, предполагам става въпрос за мен , защото цяла Европа минава през Благоевград , ако гледате новини
OFK PIRIN

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Re: Монтана - Черно море

Мнениеот morqche » 10 май 2016 20:36

KIL написа:Жалко!... Зачеркнат сезон! След буря обаче винаги изгрява слънце! Хейтърите да започнат...СЕГА!!!
П.П. А аз обичам Черно море и вярвам,че ще дойдат по-добри дни! АЙ' ,МОРЯЦИИИ!!!

Спасов да си взима Кулибалито и да си заминава, благодаря му за купата но вече е време за промяна, цял сезон сме пълен ташак, отбор който няма желание и мотивация за игра... и ще ми вика че сезона бил приключил затова нямали желание, алооо той сезона за нас приключи след мача в Минск. Време е за промяна.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 10 май 2016 20:50

metal1111 написа:
morqche написа:
metal1111 написа:разликата в момента е във връзките вас ви пази красен и късмета иначе ще изпаднете

Дребен какво означава че Красен ни пазел, цял сезон сме пълна трагедия а ти ми говориш че са продавали, щяха ли да търсят дузпа в 80мин. ако продаваха? Защо като ни бихте 4:0 не продавахме а сега го правим? Това е то, колкото и да бягаш от селото, селото неможе да избяга от тебе.

не знам за какво село говориш, предполагам става въпрос за мен , защото цяла Европа минава през Благоевград , ако гледате новини

Това какво минава покрай града ти не променя манталитета ти и не само твоя, ами и този на всички като цяло. Защо като играем с вас ни псувате играчите като каруцари и издавате маймунски звуци на тъмнокожите говоря конкретно за Черно море а сега като удавници за сламка сте се хванали и чакате нещо от нас?
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 10 май 2016 20:57

Като няма премии за победа има и други начини.Май стигнахме до там.Безхаберието ражда безхаберие.Сляпата подкрепа за мен е равна на пораженчество,а желанието за победи и промяна,според някои на хейтърство.
Пореден мач изигран ей така на каквото дойде.Е не дойде !За пореден път!Започва да ни става ангажимент да съживяваме умрели.

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 10 май 2016 21:05

morqche написа:
metal1111 написа:
morqche написа:

Това какво минава покрай града ти не променя манталитета ти и не само твоя, ами и този на всички като цяло. Защо като играем с вас ни псувате играчите като каруцари и издавате маймунски звуци на тъмнокожите говоря конкретно за Черно море а сега като удавници за сламка сте се хванали и чакате нещо от нас?

Защото са глупаци,като автора на темата!!!

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 10 май 2016 21:21

Култов Кулибали и Черно море! Наслада за очите!
Truth is hate for those that hate the truth.

zeleno-beliya
Контакти:

Мнениеот zeleno-beliya » 10 май 2016 21:31

Кулито май изигра последния си мач с Черно море!

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 10 май 2016 21:47

metal1111 написа:сега е момента бфс , прокуратурата , данс , и всички отговорни органи да се самосезират, и отбора на Морето да бъде изхвърлен за нареденият over4,5 koef15

По-добре Монтана отколкото Благоевград,Севера срещу Юга.
Черно море-първият шампион по футбол в България

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 май 2016 22:22

Не не не....
КУЛТОВ Кольо...и то не са пръв път тази година! Може би за 21-ви! Черния каруцар още от Коматево прави това. Още след Коматево той и Кольо трябваше да са аут. Но нали станахме малоумни, точно като шефовете си. За къв .. го държиш до края след като ще го махаш? НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ!!! Просто нямам думи...Но пак ще повторя - ние и само ние сме виновни, че не го изритахме, когато му беше времето тоя. Сега - отбора е съсипан, а класните играчи ще се разбягат. Факт. Не, че са много де, ама все пак някои ставаха
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”