Стойчо Стоев!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Mitko-Levskar
- Контакти:
Re: Долу ръцете от Стоев!
Отдавна съм казал да оставят човека да баца,най вече на тези левскари дето викат че не сме вкарвали.Ами,вчера Стоев ако беше на мястото на Краев щеше да вкара.Матряла,матряла.............
- bilyaletdinov
- Контакти:
W84me написа:Пари за селекция е ясно, че няма да има. По-добре да се вземат малко, но качествени играчи, отколкото да пазаруваме на килограм, като се има в предвид, че паузата е само месец.
Реално ни трябват играчи на 2 поста - 10ка и десен бек. Ако се вземат точните хора си мисля, че всичко ще е ок.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
W84me написа:PFC Litex написа:
Темата е за Стоев и долу ръцете от него, в този ред на мисли, човека за да покаже потенциала си трябва да му бъдат подсигурени нужните футболисти и то навреме... тези които отписват първия кръг за ЛЕ да имат едно наум, че нашите отбори вече са желани от всеки да им се паднат на жребия.
Пари за селекция е ясно, че няма да има. По-добре да се вземат малко, но качествени играчи, отколкото да пазаруваме на килограм, като се има в предвид, че паузата е само месец.
Какво ще вземат нямам идея и едва ли някой тук има, но селекцията трябва да е приключила до около 10 юни и то не с футболисти неиграли по 5-6 месеца.
Падати се на жребия Ференцварош (примерно) правите на мармалад и спокойно може да се каже, че половината сезон ти е заминал... треньора също, почват се драмите и т.н..., и пак ще се говори за нулеви сезон и бла-бла

-
favaca8888 написа:Долу ръцете от Стоев.
Долу ръцете от Тонев.
Долу ръцете от Венци Христов.
Вие сте Локо 2.Факт.
Не знам дали сме Локо 2,но Котето и Гунди бяха страхотна двойка не само в националния,но и в Левски(ако не си ги гледал) и попилявахме чорбетата.Отделно,никога между левскари и локомотивци не е имало вражда,така че ако си достатъчно интелегентен,сам можеш да си направиш извода.
Глупости! Елементарно активно мероприятие, почнаха го Стоев повече от месец преди мача с Лц, виливуцовци и хупчевци разни...само си спомнете кви ги дрънкаше хупчев на Герена, и как седеше като опикано мушкато под Аязмото! 

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Емигрант 45 написа:favaca8888 написа:Долу ръцете от Стоев.
Долу ръцете от Тонев.
Долу ръцете от Венци Христов.
Вие сте Локо 2.Факт.
Не знам дали сме Локо 2,но Котето и Гунди бяха страхотна двойка не само в националния,но и в Левски(ако не си ги гледал) и попилявахме чорбетата.Отделно,никога между левскари и локомотивци не е имало вражда,така че ако си достатъчно интелегентен,сам можеш да си направиш извода.
Съгласен съм с теб и ти казвам че ТЕЗИ ХОРА ВИ водят към ФАЛИТ!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- Captain Stottlemeyer
sin4ec написа:Този човек беше лоялен към Левски, затова е редно и ние да покажем лоялност към него...Стоев заслужава да води отбора в ЕКТ след всичко, което направи.
+1

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
Стойчо Стоев
А Котето Ви пореше и Вас и чорбетата 

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Стойчо Стоев заслужава да обере плодовете на труда си, а именно - да води Левски в Европа, пък там каквото сабя покаже. Защото този човек сам оправи кашата, която Гонзо забърка с опитите си да треньорства миналия сезон и заради които завършихме седми. По малко, по малко Стоев ни направи хубав отбор, стабилен, който все пак има своите лъкатушения, но няма как да е, защото се почна да се гради от нулата. Много важно е, че направи Левски отново тази стена в защита, която в последните години се беше превърнала в решето и всякакви смешни играчи ни вкарваха голове - визирам тук плажните туземци на Трою Мурски, които станаха звезди на наш гръб. Сега имаме най-добрия вратар в А група, плюс една от най-добрите защити. Да поговорим малко и за селекцията. Не знам защо разбирачите от другите клубове тук твърдят, че ни трябва централен защитник. За какво ни е? Имаме Лукин, Александров и Карнер, връща се Деян Иванов. Повече играчи на тази позиция категорично не ни трябват. Фесо Минев е железен отляво, може би ни трябва алтернатива на десния бек. В средата на терена Левски отдавна не е изглеждал толкова добре, колкото по времето на Стойчо Стоев. Може би ни трябва ново крило, тип Либан Абди, който става свободен агент. А на позицията на плеймейкъра чувам, че ще сме взели да си връщаме Мацата Огнянов, но категорично не го искам в тима ни, след като на четири пъти вече отказа завръщане. Сега да си бере гайлето. На този позиция трябва да ползваме Божидар Краев, чиято сила е именно там, а не на фланга. В нападение трябва да дадем време на Христов и Адениджи, които се надявам да могат да понесат тежестта да си 9-ка на Левски, най-великият пост в българския футбол. Така, ако не пипаме Стойчо Стоев и се подсилим с десен бек, крило и намерим още един класен вратар за алтернатива на Йоргачевич, този Левски би трябвало вече да се бори за титлата следващия сезон. Тогава ще можем евентуално да недоволстваме срещу треньора, макар че аз винаги съм против подобни мрънкялници, които не са гледали мач на Герена на живо през съществуванието си.
Captain Stottlemeyer написа:sin4ec написа:Този човек беше лоялен към Левски, затова е редно и ние да покажем лоялност към него...Стоев заслужава да води отбора в ЕКТ след всичко, което направи.
+1Тези две изречения казват всичко по темата. Аз бих добавил само едно нещо: Стоев заслужава да води отбора и според мен трябва да води отбора и през следващия сезон, независимо от резултатите в Европа. Отбор не се гради за по-малко от година време. Добър и лоялен треньор като Стоев също не се намира под път и над път...
+1914 Напълно се покрива и с моето мнение - нямам какво да добавя.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!