Честита победа! Не можах да гледам първото полувреме, но явно не съм изпуснал нищо. През второто контролирахме нещата, но не бяхме много силни. Браво на Тим Фосу-Менса, много добре се включи. Важна е победата, а не играта, защото на всички ни е ясно, че няма да се подобри.
Рохо вече почна да ми лази по нервите. Не може ли един мач да изиграе пълни 90 минути?
ВЛ | 32-ри кръг | Манчестър Юнайтед - Евертън | 1:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 32-ри кръг | Манчестър Юнайтед - Евертън | 1:0
old_traff написа:Честита победа! Не можах да гледам първото полувреме, но явно не съм изпуснал нищо. През второто контролирахме нещата, но не бяхме много силни. Браво на Тим Фосу-Менса, много добре се включи. Важна е победата, а не играта, защото на всички ни е ясно, че няма да се подобри.
Рохо вече почна да ми лази по нервите. Не може ли един мач да изиграе пълни 90 минути?
Не, все пак трябва да изпуши една-две цигарки на полувремето.
[/center]Re: ВЛ | 32-ри кръг | Манчестър Юнайтед - Евертън | 1:0
Май май Рохо не е за клуб като Юнайтед. Има качества, но му липсва достатъчно издръжливост, физическа подготовка и работна етика. Очевидно му харесват нощите по дискотечки, пиячка и цигарките. По принцип го харесвам, но ще е най-добре на лято да му се търси нов отбор.
Аз си мисля,че ако дойде Мауриньо в което лично аз се съмнвам,ще изхвърчат много играчи.

- t0bl3ro_bg
soad написа:Май май Рохо не е за клуб като Юнайтед. Има качества, но му липсва достатъчно издръжливост, физическа подготовка и работна етика. Очевидно му харесват нощите по дискотечки, пиячка и цигарките. По принцип го харесвам, но ще е най-добре на лято да му се търси нов отбор.
Спомнете си последните новини около Рохо и си отговорете защо е играл толкова.