А група: Левски (София) - Пирин (Благоевград) /3:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: А група: Левски (София) - Пирин (Благоевград) /16:15/ 13
Обеден съм , че Левски ще вземе мача с 2 гола разлика . 3-1 ми е прогнозата .
Силна и невероятна игра на Левски и 1:1
- metodito
- Контакти:
,korteneca написа:Не знам, но реакциите на Гонзо, Тонев и футболистите при изравнителния гол показваха друго. Ако се правеше бойкот на Стоев с поръчител Гонзо според мен вече щеше да е пътник.
Човек, помисли логично. Остави, че тея двамата само не се разцелуват пред камерата, докато си се обясняват в любов, ми Стоев и Гонзо са скачени съдове. Главата на Гонзо зависи от успеха на Стоев. Оставете ги качулките какво говорят. Не знам кво ги слушате. А и знаете ли те нямат ли задна мисъл да го говорят? Човек иначе вярва на това де му изнася. Абе да не би Тасевски да бойкотира...хм... Него вече го няма. Изгониха го качулките, вярно (и Гонзо се постара да го изгони също). Абе, да не би да е Йовов, бе...? А, ма той и той вече не играе. Чакайте, "повлеканата" Гаджев е (не знам кой хомосексуалист го измисли, ма си е за негова сметка)... Ъъъ... той и той не играе. Я, кажете кого ще изгоним сега. Аз предлагам Роман и Йорга. Кво ще кажете? Айде ей сега отивам в Спортала в коментарите да пускам глупости за бойкоти, а някой друг да поеме донспарцон...

И не забравяйте: "знаем го от някой дето е вътре в нещата".
Иначе за мача... Лесните мачове Стоев не им обърква стартовите състави - 4-1.
Последна промяна от metodito на 06 мар 2016 21:08, променено общо 2 пъти.
Ще гледаме повторение на мача с Монтана. Ква мъка ще е направо не ми се мисли 

Мача е от изключително значение за Левски. Има вероятност да изпуснат влака и за УЕФА! Това напрежение ще им сковава "мускулите" и мозъците на футболистите.
Ако загубят мача, Славия ще ги задмине, защото "домуса" ще им пусне "гювеч". Защо ли??? Ами защото Венцито и феновете му не реват срещу "домуса"!
. Сега ще покаже кой какъв е!
Пирин ще пусне един гол, ама ще вкара два.
1 - 2
Ако загубят мача, Славия ще ги задмине, защото "домуса" ще им пусне "гювеч". Защо ли??? Ами защото Венцито и феновете му не реват срещу "домуса"!

1 - 2
Ако всички футболисти в сини екипи си играят по местата, може и да победят, но трудно ще бъде излъган Шенсой. Ако си сменим треньорите в този мач, ще ги отнесен с лекота...
- blue avalanche
- Контакти:
Player написа:Ако всички футболисти в сини екипи си играят по местата, може и да победят, но трудно ще бъде излъган Шенсой. Ако си сменим треньорите в този мач, ще ги отнесен с лекота...
Ти,пък,Шенсой го изкара егати стратега...
Значи Дерменджиев,дето го изгермечи в Благоевград,трябва да е Специалния. Че и нагоре...

blue avalanche написа:Player написа:Ако всички футболисти в сини екипи си играят по местата, може и да победят, но трудно ще бъде излъган Шенсой. Ако си сменим треньорите в този мач, ще ги отнесен с лекота...
Ти,пък,Шенсой го изкара егати стратега...
Значи Дерменджиев,дето го изгермечи в Благоевград,трябва да е Специалния. Че и нагоре...
Правиш си разлика в класите и възможностите между Пирин и Лудогорец. Ако бяха на едно ниво, поне с тройка щяха да си тръгнат към Разград. Пирин беше пълна нула преди да дойде косовара. След това много трудно Пирин губи мач.
miro_rz написа:Обеден съм , че Левски ще вземе мача с 2 гола разлика . 3-1 ми е прогнозата .
Аз пък съм сутрешен, че разликата ще е по-голяма. Освен ако не завърши 0-0, де.
мили написа:Мача е от изключително значение за Левски. Има вероятност да изпуснат влака и за УЕФА! Това напрежение ще им сковава "мускулите" и мозъците на футболистите.
Ако загубят мача, Славия ще ги задмине, защото "домуса" ще им пусне "гювеч". Защо ли??? Ами защото Венцито и феновете му не реват срещу "домуса"!. Сега ще покаже кой какъв е!
![]()
![]()
![]()
1 - 2
Обикновено не коментирам други мачове, но когато коментират Славия ще кажа мнението си. В Славия играят много млади момчета дори и юноши на Левски за мен лично не ми ясно какво прават в моят любим отбор. Трудно може да ни победи отбор вече не помня кога за последно са ни вкарали гол, но трудно вкарваме гол и виждам израстване на младите ни играчи които скоро ще бъдат в националният отбор. Виждам също руският почерк на отбора много тичане, преса и физическа игра. Така че пич Лудогорец много ще се изпоти с нас, който вкара гол ще победи. Дали си бъркат по дупките Венци и Кирчо това не мога да ти кажа, но мога да ти кажа в момента сме единственият отбор , който ще затрудни Лудогорец, което хубаво за нашият футбол.