sin4ec
Поздравления за темата, обидно ми е като българин да чета как други българи се гънат, гърчат, словоблудстват, само и само да не отдадат дължимото на хиляди хора оставили костите си по тези земи!
Бих ги запитал, какво биха писали ако вместо руснаци бяха да речем..хамериканци(знам, че е кощунство, защото “краварското демократизиране“ е най-големият бич за цялата планета, естествено изключая техния континент)Най-смешни и жалки естествено са кохортата “журналя“ които са толкова прозрачни, че даже и не заслужават да ги споменавам.И сега идва ред на гвоздея в програмата - най-нелепото НИЩО обитавало сградата на президентството на Дондуков, още не мога да проумея що за народ сме, та не го изхвърлихме до сега като мръсен парцал от там.Какво ли смачкано листче ще срича пак гнусната хлебарка под мощните освирквания, не се съмнявам в това, въпреки, че ще направят всичко възможно да го осуетят.
Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти орди лазят ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- anihilator
- Контакти:
Re: Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти орди лазят ...
На мен ми е обидно като Българин да деля една земя с хора наричащи себе си Българи , а мечтаещи да бъдат част от друга държава развяващи нейният флаг с повод или не , искащи да бъдат от онази по голямата държава , радващи се на убийствата и ...... Гнус ме е от вас .Относно президента разбираемо е да го мразите той се опълчи на вашата майка Русия и вие разбира се искате той да е нищо но това нищо всекидневно защитава Българските интереси и мачка Руските 

Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
1982 написа:Балкански Орел написа:Поздрави на автора.
След няколко дни нека всички развеем българското и руското знамена в чест на победата над мюсолманската паплач и най вече ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО !
Аз съм българин и бих вял единствено българското знаме, кур за руското знаме, кур и за всички други знамена.
+ 1 000 000! В България може, и трябва да се вее само българското знаме!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
3-и март масово се използва от русофилите-копрофили за проруска пропаганда, на тях не им пука, че България се е освободила, те виждат 3-и март като блестящ повод да сеят пропагандата си.
Разбира се, на 6-и септември са по-ниски от тревата и не смеят да споменават много-много Русия, че там лъсва истината за "братския руски народ".
Както после и с македонския "въпрос".

Разбира се, на 6-и септември са по-ниски от тревата и не смеят да споменават много-много Русия, че там лъсва истината за "братския руски народ".

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
anihilator написа:На мен ми е обидно като Българин да деля една земя с хора наричащи себе си Българи , а мечтаещи да бъдат част от друга държава развяващи нейният флаг с повод или не , искащи да бъдат от онази по голямата държава , радващи се на убийствата и ...... Гнус ме е от вас .Относно президента разбираемо е да го мразите той се опълчи на вашата майка Русия и вие разбира се искате той да е нищо но това нищо всекидневно защитава Българските интереси и мачка Руските
Подкрепям на 1000%!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
1982 написа:3-и март масово се използва от русофилите-копрофили за проруска пропаганда, на тях не им пука, че България се е освободила, те виждат 3-и март като блестящ повод да сеят пропагандата си.
Разбира се, на 6-и септември са по-ниски от тревата и не смеят да споменават много-много Русия, че там лъсва истината за "братския руски народ".![]()
Както после и с македонския "въпрос".
![]()
Защо пък да се използва 3 март за рашистка пропаганда? На 3 март 1918 година Раша капитулира пред България и подписва най-срамния договор за цялото си съществуване - Брест-литовския. Съгласно този договор расията губи 1 000 000 кв.километра площ!
Освободили сме се най-вече сами. Без подкрепата от страна на населението тук за руснаците и военната такава, руснаците си затъваха като пиле в кълчища или като руснак пред Плевен. Въстания сме имали, училища си строим, църква независима си извоюваме и още много работи, които никой не ни ги е дал. Направихме държава в държавата и то съвсем сами. Не може да се отрича външната помощ и това че с нея стана по бързо и лесно пълната ни свобода от турците, но много е прехвалени руснаците, които си използваха и други народи за тази цел, че дори ги хранехме и им платихме всичко. А щом сме им платили значи са си чисти наемници. На наемници шапка няма нужда се сваля. Свършили са си работата за която им е платено и толкова. Ние сами се освободихме и който мисли друго е долен национален предател, които отрича българските жертви и страдания и заслуги и ги предава доброволно на някой чужд, който не ги заслужава!
Последна промяна от Player на 01 мар 2016 01:56, променено общо 1 път.
Колеги,демокрация означава приемане на другото мнение, а не фашистски вопли. То най-голямата демокрация е с най-голямата тояга, за какво да си говорим тогава?
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
Player написа:, но много е прехвалени руснаците, които си използваха и други народи за тази цел,
Да, обикновено участието на тези други народи редовно се подминава и се набляга само на руските наемници. Просто така е удобно на московските подлоги.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.