Увеличават капацитета на стадион "Тича"

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ludiq1913

Re: Увеличават капацитета на стадион "Тича"

Мнениеот ludiq1913 » 05 авг 2009 11:26

Sagittarius написа:За Тича и аз чух.След трибуната откъм булеварда ще се построи и трибуна откъм залата.До другото лято псвен двете трибуни ще има и осветление,което е едно от изискванията за лиценз догодина.Така,че щем не щем ремонта на Тича е нужен за лиценз.Истината за футбола във Варна не е само в един 30 000 стадион.Не може докато чакаш да си купиш нови обувки да ходиш бос.Смешно е просто.Специално за Черно Море истината е нашия си Тича,един 15 000 стадион с лампи и козирки навсякъде.Защо?Защото е глупаво да играеш с Локо Мз на 30 000 стадион пред 3 000 човека,защото големия стадион ще се използва за 10 мача годишно,от които почти всичките(да не кажа всичките) ще са от ЕКТ.За мащабите на България Тича ни е по-нужен от Юрито.

Ако решат да правят нещо по Тича, могат да стигнат дори и капацитета на стадион Лазур, но едва ли някой би се наел да ремонтира нещо, което не не негова собственост, първо трябва да се даде на концесия и чак тогава може да се мисли ремонти, увеличаване на капацитет, осветление, паркинги и т.н.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 05 авг 2009 13:34

Нали направиха Министерство на спорта-да отпуснат пари за ремонт на Тича или да подпомогнат построяването на новия стадион.Къде отиват парите от Спортния тотализатор? - навремето с тях строяха зали и стадиони и това се отчиташе.Помним още лозунга "Спортния тотализатор за спортни цели." а сега май "Спортния тотализатор за заплати на чиновници" :twisted:

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 05 авг 2009 14:00

Истината е в новия стадион.Или не прави или не, какво е това сега ще модернизираме Тича а пък после ще строим големия?Просто Тича няма смисал да се пипа.
Да излязат и да кажат ще има ли стадион или не, да потърсят подкрепа от държавата ако трябва.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 авг 2009 14:23

chelseabg написа:Истината е в новия стадион.Или не прави или не, какво е това сега ще модернизираме Тича а пък после ще строим големия?Просто Тича няма смисал да се пипа.
Да излязат и да кажат ще има ли стадион или не, да потърсят подкрепа от държавата ако трябва.

Не мисля, че си прав.
1. Изграждането на нов стадион отнема години.
2. Не е рентабилно да "изморяваш" стадион с голям капацитет когато ни гостуват отбори от долната половина на таблицата когато феновете и на двата отбора ще са не повече от 3-4 хиляди.
3. Знаеш, че голям отбор се гради с години, като се започне от ДЮШ. Какво по хубаво и стимулиращо за децата и юношите ни от това да играят важните си мачове на един истински стадион какъвто би трябвало да стане "Тича".
Имам още много доводи за това, че реконструкцията на "Тича" е крайно необходима, но стига за това - нека се съсредоточим към утршния мач.
П.С. За това, че трябва да има своевременна информация за всички важни неща в и за отбора, те подкрепям напълно. Нашето ръководство ни е длъжник в това отношение.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 05 авг 2009 14:33

ТИМ имат поет ангажимент за стадион "Варна" (До сега са пръснали над 10 мил.лв само за проектиране) и за ст. Младост.
Да не са луди да наливат пари на "Тича"!!! На "Тича" ще има само козметияни ремонти, колкото да се получи лиценз за вътрешното първенство.
Бъдещето на Тича е помощен стадион, това е.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 авг 2009 18:25

Аз пък ви давам железен довод.От догдина,който няма осветление-няма лиценз.Толкоз.Ако успеят да скопосат Гагарин до догодина???Фантасмагории.Или ремонтират Тича,или Черно Море остава без лиценз.Много съм щастлив,че нещата са опрели до такава ситуация.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”