Mitko-Levskar написа:ticha i vladislav написа:"За каква Висша лига ми говори?! Все съм чувал налудничави мнения, ама толкова налудничави… Нямаме лига. Имаме 8-9 отбора. Това да не е Англия.Футболният съюз е написал много наредби. А от Левски специално не са спазвали нито една наредба.Интересите на Левски да бъдат защитени и никой друг.Когато аз за сефте бях президент, един друг президент си извади отбора. Помните. За Левски като извади отбора нямаше такива санкции“-каза президентът на Славия Венцислав Стефанов в доста емоционален коментар за проблемите в българския футбол.
Айде да не ми цитираш баш Венци тумбака кво е казал,щото и той не е цвете,и то точно в тези години за които говори.
Всъщност, говори се че напролет Венци щял да сдаде поста след 20 години вярна служба на Маджо. Последният не бил никак доволен напоследък от стройния левент и щял да го пенсионира...

http://www.razkritia.com/465099/%D0%BC% ... %82%D0%B5/
Разбира се, това може да е само партенка, но във всяка партенка има известна доза истина - нищо чудно Венци затова да е нервен и да ръси простотии, забравяйки какви ги е говорил само преди месец...